Kardeşim bile demek istemiyorum.

Lütfen şimdi ya da sonra böyle bir evlilik olmasın. Olmamalı. Böyle bir çocuğa güvenilmez, o kızın da yaşı biraz büyüyünce koşarak uzaklaşır zaten. Şimdi 'aitlik' duygusu hissediyor, ve karşıdaki insanın kişiliği her ne kadar kötü olsa bile kabullenmiş ve ondan kopmak istemiyor.

Sakın evlenmesinler. Evlenirlerse kardeşin bu kıza eziyet eder. Bu kızın psikolojik destek alması lazım. Ama ailece arkasında durmaya devam edin lütfen..

valla çocuk değiller ya akılları o kadarına eriyo yani, sinir oldum kardeşine ne sanıyodu kızla birlikte ol bas tekmeyi, oldu. Ve halada umrunda değil çok enteresan yani. Bence kızla konuşun zamana bırakın en iyisi zaten kızında fikirleri değişir, okumaya ikna edin derim. Fikirleri olgunlaaşır heralde, hayatını karartıcak farkında değil

Insanlar evlenir vajinismus olur günlerce ilişkiye giremez arabada daracık yerde nasıl oluyor acaba bence zorlama yok kizda evlenmeyi garanti etmek için yapmış olabilir.
Kız okul bitince evlenelim diyor ama inşallah hamile kalmaz. Haklarında hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah zor bir durum ama aileniz çok anlayışlı tebrik ederim

Şuan zaten zamana bırakıldı...Lisesinin bitmesine iki sene var. Ben kızın o zamandan sonra evlenmek isteyeceğini düşünmüyorum. Bizimkisi istese bile kız istemediği sürece aileden kimse zorlamaz kızı.
Hamile mevzusu çok karışık. Bunlar hap ile korunmuşlar ama ben anlamadım bu isi kız nerden almış etmiş de korunmuş.. Eczaneler ve sağlık ocakları kıza vermez ki hap.
Birde polis konusu arkadaşlar kız istemiyor bunları yani biz kizin karşısına geçip yalvarıp yakarmadık polise gitme aman diye. Kız istemiyor hic birini. Ailesine haber versek belki ailesi gidicek polise ama ona bile koymuyor. Koskoca babam kizin peşinden ailene gidek diye dolanıyor. Böyle olmaz bilinmesi gerekiyor diyor.

Sanırım konumu kapattırıcam bu arada.. Tesekkur ederim herkese.

Back
X