Kardesim bizden habersiz evleniyomus

Allah yardimciniz olsun.cok zor bir durum .asla yerinizde olmak istemezdim.ama sanirim zamana birakmaktan baska bir sansiniz kalmamis.belki kizi bulup konusabilirsiniz.durumun ciddiyetini soylenenlerin gerceklik payini hamile olup olmadigini.ama muhattab almam diyosaniz ozaman kardesinizle duzgun bir iletisim kurun.yanindaymissiniz gibi guven vererek konusun sorun.ne bileyim hakkinizda hayirlisi.

Benim aklıma ilk bu geldi.
Para tatlı gelmiştir, yönetmek istiyor belki bu çarkı.

Evli bir adam bir hayat kadini ile beraber ise en once esini aldattigi icin ahlaksizdir. Ama bu adamin ahlaksizligidir kadinin degil. Sapla samani karistirmamak gerek.
Kesinlikle karıştırmamak gerek, bu iki ahlaksız arasındaki bir durumdur.

Evlenmeden önce bişeler yaşayip sonra dönüşü olmayan yola girenler..dunyanin binbir turlu hali var desekde burnundan kıl aldırmayanlar ....

Kız bir daha eskisi gibi olmayacak ise evlenebilirlwr sorun görmedim... Daha büyük sıkıntı abinin karsilasacagi toplum baskısı yahut kızın belalilari filan... Bunun içinde şehir değiştirsinler

Allah hayırlı evlatlar versin hepimize çok zor bi durum ama şuda bir gerçek ki bile isteye düşmüş ben kardeşinizden çok size ailenize üzüldüm

30 yaşındaki adama laf anlatamazsınız. Kaldı ki ağa düşürülecek yaşı biraz geçmiş. Baştan demişsiniz ya evlenmeyeceksen görüşme diye adam evlenmeye karar vermiş işte. herkese görüştüğü kişiyi böyle anlatmamalıydı zira Allah’ın sopası yok.

Aynı fikirdeyimz Başka bi açıklaması olamaz.

Ne munasebet kk daş o kadınların hepsi o işi kendi kendine yapıyor,namuslu aile adamlarıda bağış yapıyor yaa işin aslını bilmiyosunuz işte!

Yahu burada evleneceği kadını kendi seçer sonuçta 30 yaşında adam diyenler.
Siz şaka mısınız ya.
Kendi seçer de ailenin onaylamadığı bir insanla yapılan evlilikle çok mu süper oluyor.
O kadın bir de çocuk doğurup onları eğitecek topluma kazandıracak, o çocuklar da yuva kuracak.
Tabi ki de ailenin fikri olacak, ağaç kavuğundan mı çıktı bu adam.

hayatım zaten uzmanlık alanları olmuş o konular(erkek avlamak ve tavlamak).

Kardesinizin hayal dunyasi baya genismis.
Psikologa goturun bence.
Onunla gonul eglendiriyorum dedikten sonra ve size kizi kotuledikten, namusuna laf attiktan sonra boyle donus yapmasi normal degil.
Kiz evlenmek istiyormus mu ki oyle biriyle? Hic kulagina gitmemis mi bu kardesinin onu kotuledigi?

Eksik ve sacma konu. Bence siz oturun susun ailecek. Sonra cok utanirsiniz. Ortada baya sacmaliklar var zira..

Bir de ilk zamanlar sadece gönül eğlendiriyorum demiş. Bundan sonra yaşamı boyunca gönüller eğlenir artık.

30 yaşındaki adamdan bahsediyorsunuz, çocuk değil ki kandırsınlar.
Üstelik gözünüzle görmediğiniz bir şey. Akrabaların söylemesi bir şey değiştirmez, kendi kardeşine bile böyle iftiralar atan insanlar var.

Kardeşiniz ilk başta olayın evliliğe gideceğini düşünmemiş, rahatça atıp tutmuş. Böyle erkeklerden çok var.
Arkadaş ortamında kızın arkasından atıp tutan, "takılıyorum ya bununla mı evleneceğim" diyen, birlikte olduğu kızla yaptığı her şeyi erkek ortamlarında anlatan... Sonra aşık olup evlenirken, utanıp arkadaşlarını çağıramıyorlar düğünlerine. Hak ediyor böyleleri o utancı yaşamayı.
Kardeşiniz evlilik kararı aldığına göre ettiği lafların altında kalmayı göze almış. Siz ne deseniz dinlemeyecek.

Yetişmemiş işte. Bu kadın onun sevgilisi olmuş. Ona buna gitmiş abuk subuk konuşmuş. Siz de bu konuştuklarına istinaden böyle hissediyorsunuz anlıyoru ama şerefli bir erkek birlikte olduğu kadın icin her ne olursa olsun eşine dostuna arabasına böyle şeyler zirvalamaz. İşte şimdi bu laflardan sonra aşık oldu evleniyor. Ne güzel en büyük dersi almıştir artik. Sizi de silmiş. Çünkü silmek zorunda sınır bilmeden, haddini aşarak konuşmuş. Olan size oldu.

Çalan çırpan ahlaksiz kendi bedenini satan ahlaksiz değil. Yorumunuza inanamiorm gerçekten. Para karşılığı kendini satan bi insanı ne olarak adlandiralm ? Namusuyla para kazanma diye bişey biliosnz sanırım. Kolay yoldan ^ yattığı yerden para kazanmayi^ tercih etmiş kendini satıyor ne diyelm ticaretmi yapıyor desek:)

kımsenın kımseyı agına dusurdugu falan yok
arkasından atıp tuttugu kızla evlenen kocaman ınsan
duzgun bır ınsan bır kadının arkasından oyle konusmaz
kardesınız ıcın uzulmeyın kımsenın lafına doldurusuna gelıp de o kız ahlaksızmıs demeyın ne bılıyorsunuz tanık mı oldunuz ahlaksızlıgına . kardesınız durust bırı degıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…