Kardesim bizden habersiz evleniyomus

30 yaşında adam. O
Başkaları ile çoklu ilişki yaşayan kadınla korunmadan birlikte olacak kadar salak değildir.
Tehdit dediğiniz kayıt falansa, burası Türkiye. Kadının adı çıkmış dahil olsa kaybedecek daha çok şeyi vardır.

Bence evlilik konusuna nasıl kandırıldı diye degil, kardeşinizin ne çıkarı olabilir bu evlilikten diye bakın, daha doğru ilerlersiniz

Cikari dusunuyorum ama parasi pulu olan zengin bi adam kardesm maddi manevi hersey var fazlasyla bilemiyorum ki

Ben de turuncupijama gibi düşünüyorum fakat banlanirim diye yumuşak giriş yaptım .belki kadinlar iyi kazanıyordur ve kardeşin de ucundan köşesinden bir bağlantı kurup yolunu bulmuştur :/

Bu durumda yapacak birşey yok
Kaderine yazılmış yaşayacak acaba babanız annesini mi üzdü zamanında

Bence sebep bu değil .kardeşin aşık olmuştur ,vazgeçemiyordur
Hah buda olabilir belkide.madem asik olduysa neden herkese ben bununla asla evlenmem dedi ki neden bu kizlarla evlenilmez dedi bunu anlayamadk biz.insan asik oldugu kisiyi bu kadar yerin dibine sokar mi acaba.ben asik oldugum kisiye asla boyle davranmadm davranmam da

Peygamber efendimiz kediyi ağızı yoğurtlu görmüş de yine de "yerken görmedim " demis. Anladığım kadarıyla bedenini sattığını iddia ediyorsunuz. Gözünüzle gordunuz mu yoksa söylenti mi? Kardesiniz nasil ve ne ortamda tanıştı kendisiyle ? Ayrıca 30 yaşında biri niye ağa düşsün, istemiş ve sevmiş demek ki saygı duymalı . Kaldırabiliyorsa bu durumu bu onun görüşüdür bir seyi değiştiremezsiniz ki... son olarak yanlış anlamayın cok sık yazdığınız için soruyorum; öğretmen çocukları kusursuz mu oluyorlar ?

Cikari dusunuyorum ama parasi pulu olan zengin bi adam kardesm maddi manevi hersey var fazlasyla bilemiyorum ki

Sadece parayı düşünmeyin. Zevk olabilir, sapkınlık olabilir.
Çekici gelen başka şeyler vardır. Çoklu ilişki gibi..
Sonuçta paranızda olsa normal bir evlilikle bunlar imkansızdır.

Ben de turuncupijama gibi düşünüyorum fakat banlanirim diye yumuşak giriş yaptım .belki kadinlar iyi kazanıyordur ve kardeşin de ucundan köşesinden bir bağlantı kurup yolunu bulmuştur :/

Ya zaman o kadar kötü ki birileri bunları yaşıyor sonuçta...

Bu durumda yapacak birşey yok
Kaderine yazılmış yaşayacak acaba babanız annesini mi üzdü zamanında
Babamda bunu diyordu biliyomusunuz hayatta annesini babasini uzmemis el ustunde tutmus hep hala arkalarindan aglar.ne yaptmda basima bu geldi diyo

Estafurullah illa vardr kusur sonucta kusursuz allah.lakin kendim icin dedm onu hayatm boyunca kimseye ne saygszlik ne yanlis yaptm hatta herkes tepeme cikti yani.

Allahın imtihanı ya paranla yada çoğunla olacak diye bir yazı var şu an bu gerçekleşiyor ama daha ağır imtihanlar var benim gördüğüm

Sapkinlijlar hic aklima gelmedi acikcasi allah muhafaza allahim sen koru

Ahlak tanımınız çok ilginçmiş. Çalıp çırpmak ise mevzu şöyle de bakabilirsiniz. Böyle kadınlar para karşılığı bedenlerini satıyorlar, ona gelen adam(adam değil de neyse işte) ailesine vermediği ilgiyi maddi imkanı ona sunuyor. Bu bir çalmak değil midir? Sonuçta oraya sadece bekarlar gitmiyordur. Her neyse.

Durumleyla gerçekten kabul etmesi zor bir durum, her ne olursa olsun o kişiler böyle para kazanmasa ama böyle ün yapmış bile olmaları insanın içini acıtır. Tavsiye verilecek durumda değilsin malesef, belki de senin ve ailenin abinle olan ilişkisinin bitmesi daha mantıklıdır elinden bir şey gelmiyor. Sonuçta her ailenin bir kuralı ve kırmızı çizgisi vardır, bunu aşmak isteyen üyeler özgürdür.

Belki her şey düzelecek, bol sabırlar diliyorum.

kardeşiniz de sizler de sanırım çok büyük konuşmuşsunuz. umarım en kısa sürede düzelir Allah yardımcınız olsun

Konunun hepsini okumadiniz sanirim ilk duydugumuzda zaten konustuk kendisiyle dinlemedi hata etti .zaten o konudada endisemiz yok degil acaba tehdit varmi yada burdaki diger uyenin dedigi gbi kiz hamile mi konustukca neler olabilecegi cikiyo ortaya

hayır tepki vermişsiniz onu anladım ama yeteri kadar sert ve kararlı vermemişsiniz demek istedim ... gerçi koca adama ne kadar laf anlatılır ki... kardeşiniz büyük konuşmuş sözüne de ermiş... belki de kız geçmişe sünger çekip kardeşinizle bir hayat kurar annesiylede keser görüşmeyi gerçi bu biraz ütopik bir düşünce kabul...
sizin yapabileceğiniz hiçbirşey yok kardeşinizin kararı ... şahsen öyle bir kadınla evlenen kardeşi ben silerim... Allah yardım etsin sabır versin

Estafurullah illa vardr kusur sonucta kusursuz allah.lakin kendim icin dedm onu hayatm boyunca kimseye ne saygszlik ne yanlis yaptm hatta herkes tepeme cikti yani.

Ben de cok dusunerek hareket eder kimseyi uzmemeye calisirim ama bunu yaptıkça sinanirim. Bu sizin degil kardesinizin sınavı , kendinizi hirpalamaniz neticeyi değiştirmez . Maalesef bazen akışa birakmak gerekiyor akış kotu bile olsa

İlk başlarda aşık olacağını düşünmemiş olabilir .tek derdi eğlenmek olabilir .zamanla aşık olmuş olabilir .cinsellik de artı puandır burda .sonradan da tükürdüğünü yaladıgini görmeyin diye sizinle iletişimi kesmiştir .engel olacağınızı da düşünerek

Haklisiniz belkide buda ailecek bizim sinavimizdr allah herkesn yardmci olsun

Evli bir adam bir hayat kadini ile beraber ise en once esini aldattigi icin ahlaksizdir. Ama bu adamin ahlaksizligidir kadinin degil. Sapla samani karistirmamak gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…