Kardesim bizden habersiz evleniyomus

Durummleyla

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2018
2.692
2.425
83
Mrh sevgli kk hanimlari.direk konuya gireyim benm 30lu yaslarda erkek kardesm var bide yillardr onay vermedgmz bi kiz arkadasi var malesef ki kiz ve ailesi ahlakszlikla para kazaniyolar. nasil olmussa kardesmi aglarina dusurmusler ailecek.biara kardesm evlenmem gerek bu kizla tarzi seylerde soyledi.hatta ilk basladgnda bu iliskiye ben bu kizla gonul eglendiyorm asla evlenicek bi kiz ve aile degil demisti arkadaslarina ese dosta.nasil oldu neyaptilarsa evlilige ikna etmisler bizimkini.bizim aile annem babam onaylamadgi icin bizlerden habersz evleniyo gerci hos zaten ailemide dugunume cagirmicam demis arkadaslarinada.kardesm ne olduysa 180 derece degisti ailesine dusman oldu bu insanlar yuzunde.dipnot geceyim kiz annesi ve ablasi ahlakszlikla para karsiligi insanlarla beraberlik yasiyolar.kizin babasida annesyle coktan ayrilmis gtmis yillar evvel.ne onerirsiniz ailece caresiz kaldik

Kiz bu şekilde para kazanıyorsa kardeşiniz nasıl kabul etti ki ?
Kiz hamile mi acaba ?

Kardeşinizle bu Evliliği yaparsa çok pişman olacağını söyleyin.

Allah yardımcınız olsun inş vazgeçer.

kusura bakmayın ama kardeşinizde demekki onların koruyucusu kollayıcısı olacak bile bile kabul ettiğine göre o da o işe ortak olacak demektir. Sizin yapabileceğiniz bir şey yok. 15 yaşında çocuk değilki 30 yaşında koca insan. Ya kabulleneceksiniz ya da sileceksiniz.

eee kız ahlaksızlıkla para kazanıyorsa kardeşiniz ne oluyor bu durumda?
o şekil kızla işi olanın da ahlakla işi olur mu?
ama biziiim çoook ahlaklı erkek aileleri ahlakı sadece kadına has zannettiği için işine gelmez bunlar.
yazık yazık.
ağına düşürmüştür elin kızı tabii.
yoksa kardeşinin ne işi olur öyleee....

Kız ve ailesinin bu işten para kazandığından emin misiniz? Kardeşiniz bile isteye evlenecekse yapacak birşey yok

Kiz artk sadece kardesmle olucak fakat huylu huyundan vazgecermi hic?katil olur bu gidisle diye korkuyoruz.hamilemi bilmiyorum inanin ne olursa olsun kabullenemiyoruz

Kız ve ailesinin bu işten para kazandığından emin misiniz? Kardeşiniz bile isteye evlenecekse yapacak birşey yok
Eminiz bunu zamaninda kardesmde anlatti hatta kizin kizkardesi evli bi adamlaymis evin kirasini adam veriyomus bunlara bakiyomus.smdi anlattgmzdada kardesme ben oyle bisey demedim diyo hatta kiza cok namuslu diyo nasil bu kadar kör oldu nasil bu kadar degisti ne olduda herkesi siliyo boyle ahlakszlar icin hic biseyi gormuyo

Kendi bilir 30 yasinda insan
Bir de kadin belki yeni bir hayata baslayacaktir,kimsenin icini acip da bakamayiz ne dusunuyor diye. Bakarsiniz her sey yolunda devam eder. Karismayin,kardesiniz kucuk degil,evlensin kendi hayatina baksin

has olmuş..
kazdığı kuyuya düşmüş.
Ben bunu o zaman kardesime demistim evlenmiceksen gorusme ne gerek var demistm oda ben gorusmeyince namuslumu olcak dedi ayni yoldan devam edicek dedi.biz zaten en bastan kardesmn yaptgni hic onaylamadik.lakin bu evlenne mevzusuna anlam veremedik nasil dusunur nasil ister ne olduda degisti

elin kızı arkasından atıp tutup gönül eğlendirmenin de bedeli olarak aşık olmuş demek ki.
koskoca adam.

Çok sakat hikaye. Nerden tutsam elimde kaldı.

Öncelikle 30lu yaşlara gelmiş bir adam çocuk değil. Ağlarına düşürmüşler falan demişsiniz de, o yeni yetme toy çocuklar için söz konusu olabilir ancak. Sizinki için değil.

Ahlaksızlıklarını gözünüzle mi gördünüz ki bu kadar eminsiniz? İnsanların namusuyla alakalı bilip bilmeden paldır küldür konuşamazsınız.

Kardeşiniz "ben bu kızla sadece gönül eğlendireceğim yau, hiç evlenir miyim" derken ağaydı paşaydı değil mi? Şimdi ömür boyu nikahlı gönül eğlendirmek isteyince suç oldu. :)

Son olarak, herkes dengiyle evlenir. O kız dediğiniz kadar kötüyse, kardeşiniz pek iyiyse gönül de eğlendirmez, bu kızın yanından da geçmezdi. Denkler, uygunlar demek ki bu iş olmuş.

Kendi kendinizi kandırmayın bazı konularda. Elalemin namusuna da dil uzatmayın. Kardeşiniz sizsen habersiz evlenecek raddedeyse ona sorsak kimbilir ne anlatır... Kendinizi kandırmayı bırakıp olanı biteni bir an önce kabullenseniz iyi olur.

Hanimlar karistrdgnz bi durum var ben kardesmi onaylamadm bastan zaten kimseye evlenmiceksen umut verme dedm ailemde dedi.oda zaten bu b
Allahim yardimciniz olsun.allah akil fikir versin.hepiniz icin zor bir durum
Amin cok sagolun.inanin cok saskiniz hic begenmedgi ahlakszliklarini ese dosta hatta bize anlattgi insani aliyo bide en zorumuza gden hepimiz egitimci bi aileyiz en annem babam ogretmen ennguzel sekilde yetistrmeye calistilar

Hanimefendi siz hic anlamamissiniz oturdugumuz yerde tum insanlar taniyo bunlari cok yakinlari bile anlatti ben egitimci bi ailenin cocuguyum kimseye iftira atmam kimsenin namusunuda bilmeden dil uzatmam sizde bilip bilmeden benim hakkimda yorum yapmayin o zaman

Simdi onun ayaklari yerden kesilmis anlattigijiza gore.ama diretirseniz kendinizd3n uzaklastirirsiniz.insallah akli basina biran once gelir

Ben ve ailem kardesime gonul eglendriyorun dediginde bile yapma etme oglum dedik ne agasi ne pasasi siz kafadan uydurup yorum yapiyosunuz lutfen yorumm yapmak icin yorum yapmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…