- 28 Mart 2017
- 16.596
- 68.050
- 598
- Konu Sahibi Durummleyla
-
Tabi canim. Zevkine satıyor cunku kendi bedenini degil mi hepsi. Kolay yoldan para kazanmak ve hayat kadinligi... pes...Çalan çırpan ahlaksiz kendi bedenini satan ahlaksiz değil. Yorumunuza inanamiorm gerçekten. Para karşılığı kendini satan bi insanı ne olarak adlandiralm ? Namusuyla para kazanma diye bişey biliosnz sanırım. Kolay yoldan ^ yattığı yerden para kazanmayi^ tercih etmiş kendini satıyor ne diyelm ticaretmi yapıyor desek:)
Nerden biliyosunuz zorlandirildiklarini? Ha bende bilmiorm ne durumda kendilerini satıyorlar fakat şu zamanda bu işin zorla yaptrldgnada inanmiorm açıkçası. Bide gerçekten merak ettim bu işi zevkine yapanlar illaki var %80 kolay yoldan kazanmak için yapiosa %20 zorla calistrilio diyelim. O %80 lik kısma ne demeli nasl adlandrmalyz? Az önce bi arkdasada o kadına giden adam ahlaksız kadın ahlaksız deil demissinzde.Tabi canim. Zevkine satıyor cunku kendi bedenini degil mi hepsi. Kolay yoldan para kazanmak ve hayat kadinligi... pes...
Ayrıca bu durumda çalanı da düşünmeli ya ailesi hirsizlik için zorluosa ? Ee buda ahlaksızlık deil bu durumda sonuçta kmse zevk için hırsızlık yapmaz.Tabi canim. Zevkine satıyor cunku kendi bedenini degil mi hepsi. Kolay yoldan para kazanmak ve hayat kadinligi... pes...
Evli adamin esini aldatmasi ahlaksizliktir dedim. Bu akdina giden ahlaksiz demedim. Yani rvli adam esini 3. Bir cok namuslu!biriyle aldatsada ahlaksizdir bana gore. Ayrica zevkine calisan hayat kadini emin olun yok.Nerden biliyosunuz zorlandirildiklarini? Ha bende bilmiorm ne durumda kendilerini satıyorlar fakat şu zamanda bu işin zorla yaptrldgnada inanmiorm açıkçası. Bide gerçekten merak ettim bu işi zevkine yapanlar illaki var %80 kolay yoldan kazanmak için yapiosa %20 zorla calistrilio diyelim. O %80 lik kısma ne demeli nasl adlandrmalyz? Az önce bi arkdasada o kadına giden adam ahlaksız kadın ahlaksız deil demissinzde.
Calan kisi zarar caldigina verir. Hayat kadini zarari kendisine verir. Gerisi beni baglamaz. Isteyen ruhunu satar isteyen bedenini satar isteyen limon satar isteyen karpuz satar. Beni hic alakadar etmez. Birde mumkunse daha fazla bu konuda bana mesaj yazmayin. Konusunu sabote etmeyelim konu sahibinin.Ayrıca bu durumda çalanı da düşünmeli ya ailesi hirsizlik için zorluosa ? Ee buda ahlaksızlık deil bu durumda sonuçta kmse zevk için hırsızlık yapmaz.
Evet yazmicam zaten bu son çünkü sizi anlayamiorm :) iyi gecelerEvli adamin esini aldatmasi ahlaksizliktir dedim. Bu akdina giden ahlaksiz demedim. Yani rvli adam esini 3. Bir cok namuslu!biriyle aldatsada ahlaksizdir bana gore. Ayrica zevkine calisan hayat kadini emin olun yok.
Calan kisi zarar caldigina verir. Hayat kadini zarari kendisine verir. Gerisi beni baglamaz. Isteyen ruhunu satar isteyen bedenini satar isteyen limon satar isteyen karpuz satar. Beni hic alakadar etmez. Birde mumkunse daha fazla bu konuda bana mesaj yazmayin. Konusunu sabote etmeyelim konu sahibinin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?