- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.195
- 448
babam gerçekten çok ilgisiz kardeşimin ayağıda bu ilgisizliği yuzunden ilerledi şimdi uğraşıyo çocuk yurucm diye..ayağaına dayanamıyodum bide yuzunde oldu ne kadersizmiş çocuk inşallah duzelir bi an once
babam gerçekten çok ilgisiz kardeşimin ayağıda bu ilgisizliği yuzunden ilerledi şimdi uğraşıyo çocuk yurucm diye..ayağaına dayanamıyodum bide yuzunde oldu ne kadersizmiş çocuk inşallah duzelir bi an once
Çok garip gelebilir ama bizim onemsemedigimiz ufacik ceyrandan bile olabiliyor. Yollar önce bende geçirmiştir. .
Hani yüzü kayiyor diyorsunuz ya orasi sağlam yer kaynayan taraf felçe ugramis. GGözünü sikica kapatmaya calissin kapanmayan yerden belli olur.
Doktora gidene kadar evde o zayif düşen kisimla sakiz cignesin bol bol. Birde kremle masaj yapin. Yada direk elinizle. İyice hareket ettirin bastirmadan ovarak.
Doktor ilaç arti bunlari yaptirmisti bana da. Küçük birşey se geçiyor korkmayin. ama dikkat etmek lazim. Yüzün tam anlamıyla kendine gelmesi bende 3 ayda falan olmustu. Çok şükür iyiyim ve hiçbirşey kalmadi.
Geçmiş olsun
mrb arkadşlar kardeşim ayaktan ameliyat olmuştu evde fizik tedavi verilmişti ve ben yaptırıyodm..3 gün önce gece hareket yapıyoduk bacagına camlarda açıktı yaparken sıkılıyo daralıyo diye kapatmamıştm sol gozunde seyrime ile başladı sonra gozunu tam kapatamamaya başladı sonrada dudagında gülerken sağ tarafa kayma oluyo.yüz felci olmuş annemlerde bana kızıyoda belli etmemeye çalışıyo oda haklı aslında beni camı kapatın diye uyarmıştı dinlemedim.size sormak istediğim kardeşimin ki en hafifiymiş ve doktorada pazartesi goturecgz mecbur.evde neler yapabiliriz bunun için bi fikri olan varmı acaba..
babamı arayıp ısrr ettim biraz daha kardeşimde knştu eşimede arattırdım iğne yapıyorlaşmış geç kalmadan gidelim diye anlattık gelck birazdan kardeşim amblansla gitmem diyo araba bulup gotureceğiz inşallah yetişiriz
sakiz çiğnesin,ağzına kalem alıp konuşsun yüz egzersizi yapsın gecer insallahmrb arkadşlar kardeşim ayaktan ameliyat olmuştu evde fizik tedavi verilmişti ve ben yaptırıyodm..3 gün önce gece hareket yapıyoduk bacagına camlarda açıktı yaparken sıkılıyo daralıyo diye kapatmamıştm sol gozunde seyrime ile başladı sonra gozunu tam kapatamamaya başladı sonrada dudagında gülerken sağ tarafa kayma oluyo.yüz felci olmuş annemlerde bana kızıyoda belli etmemeye çalışıyo oda haklı aslında beni camı kapatın diye uyarmıştı dinlemedim.size sormak istediğim kardeşimin ki en hafifiymiş ve doktorada pazartesi goturecgz mecbur.evde neler yapabiliriz bunun için bi fikri olan varmı acaba..
Bir tanidigim soğuktan yüz felci geçirmişti derecesi var mi bilmiyorum ama doktor sakiz cignemesini ve balon sisirmesini söyledi çoğunlukla geçti geçmiş olsun..mrb arkadşlar kardeşim ayaktan ameliyat olmuştu evde fizik tedavi verilmişti ve ben yaptırıyodm..3 gün önce gece hareket yapıyoduk bacagına camlarda açıktı yaparken sıkılıyo daralıyo diye kapatmamıştm sol gozunde seyrime ile başladı sonra gozunu tam kapatamamaya başladı sonrada dudagında gülerken sağ tarafa kayma oluyo.yüz felci olmuş annemlerde bana kızıyoda belli etmemeye çalışıyo oda haklı aslında beni camı kapatın diye uyarmıştı dinlemedim.size sormak istediğim kardeşimin ki en hafifiymiş ve doktorada pazartesi goturecgz mecbur.evde neler yapabiliriz bunun için bi fikri olan varmı acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?