kardeşim bnm yuzumden yuz felci oldu..

Ben ne yapabilirim mi? Internete nasıl girebiliyorsanız ambulansı da arayabileceğinizi düşünüyorum. Nasıl göz yumuyorsunuz?

Yapmayın lütfen. İçim parçalandı. Çocuğu bir an önce doktora götürün. Yerimde duramıyorum konunuzu okuduğumdan beri. Yalvarıyorum götürün. İki gün beklenir mi ya, Allah muhafaza. Çocuğun günahına giriyorsunuz.

Çok garip gelebilir ama bizim onemsemedigimiz ufacik ceyrandan bile olabiliyor. Yollar önce bende geçirmiştir. .
Hani yüzü kayiyor diyorsunuz ya orasi sağlam yer kaynayan taraf felçe ugramis. GGözünü sikica kapatmaya calissin kapanmayan yerden belli olur.
Doktora gidene kadar evde o zayif düşen kisimla sakiz cignesin bol bol. Birde kremle masaj yapin. Yada direk elinizle. İyice hareket ettirin bastirmadan ovarak.
Doktor ilaç arti bunlari yaptirmisti bana da. Küçük birşey se geçiyor korkmayin. ama dikkat etmek lazim. Yüzün tam anlamıyla kendine gelmesi bende 3 ayda falan olmustu. Çok şükür iyiyim ve hiçbirşey kalmadi.
Geçmiş olsun

Çok üzgünüm yazacak kelime bile bulamadım hala 112 yi çevirmemeniz çok üzücü kardeşim olacak ve ben duracağım Rabbim korusun gece olsa yine hastaneyi ayağa kaldırırım sonuçta sağlık bu sağlık herşey bizim elimizde nete yazabiliyorsanız okuma yazmanızda var ne gelmez ki elden yeter ki isteyelim anneniz babanız sizi bunun için evden atacak suçlayacak hali yok herhalde suçlarlarsa da kendi vicdansızlıkları olur işe gitmişler ya çok sinirliyim konuşmayacağım daha fazla nlyvz arkadaşımızın dediklerini uygulayın gitmiyorsanız da bari

Ya arkadaş anneni babanı ne bekliyorsun
Ara 112 yi
Konu komşu yok mu, akraba yok mu ortalığı ayağa kaldır götürün hastaneye
İki gün beklenir mi
Ya başka bir şey olursa o arada, hiç kimseyi bulamazsan zaten sağlık personeli yardımcı oluyor

Benimdetanidigimda oldu.gecti.ins.sizinde gecer.allah sifa versin.

babamı arayıp ısrr ettim biraz daha kardeşimde knştu eşimede arattırdım iğne yapıyorlaşmış geç kalmadan gidelim diye anlattık gelck birazdan kardeşim amblansla gitmem diyo araba bulup gotureceğiz inşallah yetişiriz

sizede çok geçmiş olsun doktora gidecğiz birazdan inşallah iyileşir bi an once

Canım ben ilçede çalışıyorum. cok küçük bir ilçe. bir sürü uzak köyü var. ambulanslar köylere de gidiyor. arayın 112yi yada 182yi konuşun. yardımcı olsunlar. oturduğunuz yerden olmaz o. ya sadece yüz felci değilse. Allah korusun beyinle ilgili bile olabilir. sonuçta köy yerinde tomografi felan yoktur. Ayrıntılı bakilmamistir.

internetiniz olduğuna göre çokta kötü bir yerde de değilsiniz. anne baban işine baksın sen ilgilen.

neden hemen doktora gitmiyorsunuz???
kötü niyetle bişey yapmamışsınız ki.

iyi çok şükür. Allah şifa versi. yaz sonucunu

geçmiş olsun üzme canını olacak varmış

doktra götüremiyosanız bari bir doktoru hastaneyi arayıp bilgi alın gidene kadar ne yapılması gerektiğini öğrenin. kulaktan dolma bilgiler daha kötü zarar vermesin korkarım

Sakiz
sakiz çiğnesin,ağzına kalem alıp konuşsun yüz egzersizi yapsın gecer insallah

Mrblar oncelikle geçmiş olsun. Halam ve dayim yakin zamanda yuz felci gecirdiler doktor havluyu utuyle isitip yuzune koymasini söylemişti yinede yanlis bilgi vermek istemem ama faydadini gormuslerdi

Bir tanidigim soğuktan yüz felci geçirmişti derecesi var mi bilmiyorum ama doktor sakiz cignemesini ve balon sisirmesini söyledi çoğunlukla geçti geçmiş olsun..

üzmeyin kendinizi bi cam açık kaldı die olacaını sanmıyorum. ablam ve çok yakın bir arkadaşım da geçirmişlerdi biri yoğun stres altında olduğu için diğeri de çok üzüntüden olmuştu. sıcaklardan dolayı evlerde kapı pencere hep açık oluyor zaten boşa suçlamayın kendinizi.. bildiim kadarıyla da kısa sürede düzeliyor. kardeşnize allah acil şifalar versin.

Öncelikle geçmiş olsun. Stres en büyük nedenlerinden biri. Tek pencere ile bu işin olduğunu sanmıyorum. Ve bu işi geciktirmeyin kalıcı durumlara yol açabilir ALLAH korusun. pazartesi geç olur. Özel bir hastaneye ya da devlet hastanelerinin aciline götürün lütfen. ALLAH şifasını versin inşaALLAH...(Amin...)

Sakız çiğnemesi yararına olur. Felcin olduğu tarafla çiğnesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…