mrb arkadşlar kardeşim ayaktan ameliyat olmuştu evde fizik tedavi verilmişti ve ben yaptırıyodm..3 gün önce gece hareket yapıyoduk bacagına camlarda açıktı yaparken sıkılıyo daralıyo diye kapatmamıştm sol gozunde seyrime ile başladı sonra gozunu tam kapatamamaya başladı sonrada dudagında gülerken sağ tarafa kayma oluyo.yüz felci olmuş annemlerde bana kızıyoda belli etmemeye çalışıyo oda haklı aslında beni camı kapatın diye uyarmıştı dinlemedim.size sormak istediğim kardeşimin ki en hafifiymiş ve doktorada pazartesi goturecgz mecbur.evde neler yapabiliriz bunun için bi fikri olan varmı acaba..
mrb arkadşlar kardeşim ayaktan ameliyat olmuştu evde fizik tedavi verilmişti ve ben yaptırıyodm..3 gün önce gece hareket yapıyoduk bacagına camlarda açıktı yaparken sıkılıyo daralıyo diye kapatmamıştm sol gozunde seyrime ile başladı sonra gozunu tam kapatamamaya başladı sonrada dudagında gülerken sağ tarafa kayma oluyo.yüz felci olmuş annemlerde bana kızıyoda belli etmemeye çalışıyo oda haklı aslında beni camı kapatın diye uyarmıştı dinlemedim.size sormak istediğim kardeşimin ki en hafifiymiş ve doktorada pazartesi goturecgz mecbur.evde neler yapabiliriz bunun için bi fikri olan varmı acaba..
bacgındada felç var surekli kasları gelişsin diye hareket yapıyoruz ve bayağı zorlanıyo ondanmı oldu bilmiyorum ama annem camdan olduğunu soyluyoYüz felcinin açık camdan olduğuna emin misiniz ? Kişinin yüz felci geçirmesi için çok soğuk veya çok sert rüzgarı direkt yüzüne yemesi gerekir. Kardeşinizde muhtemelen başka bir problem vardır. En iyi yanıto doktor verir, zaten hafif şekildeyse iyileşir diye düşünüyorum.
doktor neden olabileceğini söylemedi mi de sen kendini günah keçisi yapıyorsun?mrb arkadşlar kardeşim ayaktan ameliyat olmuştu evde fizik tedavi verilmişti ve ben yaptırıyodm..3 gün önce gece hareket yapıyoduk bacagına camlarda açıktı yaparken sıkılıyo daralıyo diye kapatmamıştm sol gozunde seyrime ile başladı sonra gozunu tam kapatamamaya başladı sonrada dudagında gülerken sağ tarafa kayma oluyo.yüz felci olmuş annemlerde bana kızıyoda belli etmemeye çalışıyo oda haklı aslında beni camı kapatın diye uyarmıştı dinlemedim.size sormak istediğim kardeşimin ki en hafifiymiş ve doktorada pazartesi goturecgz mecbur.evde neler yapabiliriz bunun için bi fikri olan varmı acaba..
Ne yapılacağını bilmiyorum ama inşallah kardeşiniz hemen atlatır bu durumu.
Siz de kendinizi suçlamayın.
Bilemezdiniz böyle olacağını.
Bazen insanın basireti bağlanıyor. Düşünemiyor.
Hele bu sonucu hiç kimse istemezdi tabi ki..
En büyük hatanız pazartesi götürmek olur. Allah aşkına keyfi birşey mi bu, 3 güne belki dahada kalıcı hale gelecek. Hemen doktora götürün.
Yakın bir tanıdığımız geçirdi.
Bir kaç haftaya geçebilir.
Asla tuzlu yemek yemeişti, belli perhizleri ve egzersizleri vardı. Sürekli yüzüne masaj yaparak böyle yanağını sünrüme hareketleriyle kasları harekete geçirmek gibi.
Hemen bencede doktora götürmelisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?