- 18 Ağustos 2014
- 1.293
- 864
- 158
- 32
Benim bi arkadasim olmustu doktoru sakiz cigne demisti gercekten ise yaramisti 1 haftada duzelmisti zarari olacaginida sanmıyorum deneyebilirsiniz bence inşallah ise yararmrb arkadşlar kardeşim ayaktan ameliyat olmuştu evde fizik tedavi verilmişti ve ben yaptırıyodm..3 gün önce gece hareket yapıyoduk bacagına camlarda açıktı yaparken sıkılıyo daralıyo diye kapatmamıştm sol gozunde seyrime ile başladı sonra gozunu tam kapatamamaya başladı sonrada dudagında gülerken sağ tarafa kayma oluyo.yüz felci olmuş annemlerde bana kızıyoda belli etmemeye çalışıyo oda haklı aslında beni camı kapatın diye uyarmıştı dinlemedim.size sormak istediğim kardeşimin ki en hafifiymiş ve doktorada pazartesi goturecgz mecbur.evde neler yapabiliriz bunun için bi fikri olan varmı acaba..
mrb arkadşlar kardeşim ayaktan ameliyat olmuştu evde fizik tedavi verilmişti ve ben yaptırıyodm..3 gün önce gece hareket yapıyoduk bacagına camlarda açıktı yaparken sıkılıyo daralıyo diye kapatmamıştm sol gozunde seyrime ile başladı sonra gozunu tam kapatamamaya başladı sonrada dudagında gülerken sağ tarafa kayma oluyo.yüz felci olmuş annemlerde bana kızıyoda belli etmemeye çalışıyo oda haklı aslında beni camı kapatın diye uyarmıştı dinlemedim.size sormak istediğim kardeşimin ki en hafifiymiş ve doktorada pazartesi goturecgz mecbur.evde neler yapabiliriz bunun için bi fikri olan varmı acaba..
mrb arkadşlar kardeşim ayaktan ameliyat olmuştu evde fizik tedavi verilmişti ve ben yaptırıyodm..3 gün önce gece hareket yapıyoduk bacagına camlarda açıktı yaparken sıkılıyo daralıyo diye kapatmamıştm sol gozunde seyrime ile başladı sonra gozunu tam kapatamamaya başladı sonrada dudagında gülerken sağ tarafa kayma oluyo.yüz felci olmuş annemlerde bana kızıyoda belli etmemeye çalışıyo oda haklı aslında beni camı kapatın diye uyarmıştı dinlemedim.size sormak istediğim kardeşimin ki en hafifiymiş ve doktorada pazartesi goturecgz mecbur.evde neler yapabiliriz bunun için bi fikri olan varmı acaba..
Cnm g. Olsun önce sinir tedavisi yapılacak kardeşine bu dönemde msjla tedavi yapmaya kalkmak oldukça tehlikeli. Zaman lazım elbette ama tedavisi var üzülme. Hem sen Dr. Musun hemşiremi. Olmuş bi kere şimdi tedavisi önemli olnmrb arkadşlar kardeşim ayaktan ameliyat olmuştu evde fizik tedavi verilmişti ve ben yaptırıyodm..3 gün önce gece hareket yapıyoduk bacagına camlarda açıktı yaparken sıkılıyo daralıyo diye kapatmamıştm sol gozunde seyrime ile başladı sonra gozunu tam kapatamamaya başladı sonrada dudagında gülerken sağ tarafa kayma oluyo.yüz felci olmuş annemlerde bana kızıyoda belli etmemeye çalışıyo oda haklı aslında beni camı kapatın diye uyarmıştı dinlemedim.size sormak istediğim kardeşimin ki en hafifiymiş ve doktorada pazartesi goturecgz mecbur.evde neler yapabiliriz bunun için bi fikri olan varmı acaba..
öncelikle geçmiş olsun..mrb arkadşlar kardeşim ayaktan ameliyat olmuştu evde fizik tedavi verilmişti ve ben yaptırıyodm..3 gün önce gece hareket yapıyoduk bacagına camlarda açıktı yaparken sıkılıyo daralıyo diye kapatmamıştm sol gozunde seyrime ile başladı sonra gozunu tam kapatamamaya başladı sonrada dudagında gülerken sağ tarafa kayma oluyo.yüz felci olmuş annemlerde bana kızıyoda belli etmemeye çalışıyo oda haklı aslında beni camı kapatın diye uyarmıştı dinlemedim.size sormak istediğim kardeşimin ki en hafifiymiş ve doktorada pazartesi goturecgz mecbur.evde neler yapabiliriz bunun için bi fikri olan varmı acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?