Aynen canim magdur ayagina yatiyo ama kardesime neler etmis kac defa dovmus bile. Biz burda bize bisey eder diye korkmuyoruz zaten canim. Buraya gelse ne yapabilir. Hic tanidigi yok dil bilmiyo. Yasadigimiz sehri bilmio. Ayrica burda polise gidip sikayet ettinmi polis kendisi bindiriyo ucaga sinir disi ediyo.Zaten nerde vatana millete hayırsız gerizekalı mağdur ayağına yatıp bunu kullanan varsa devlet onun elinden tutsun. Gerçekten gariban olan insana bişey yok görüyoruz anadoludaki şehit babalarının evlerini. O kadar güzel alışmışkı mağduriyetini kullanmaya şerefsiz köpek. Kızda güzel maşallah zaten hep böyle olur. Allah hakkınızda hayırlısını versin sakın ama sakın türkiyeye adımınızı atmayın malum adalet çok yavaş işliyor. Size asla ulaşamasın belçikadaki evinizi biliyorsa bile taşının derim. Inanın bana avrupa ülkelerine kaçak yollardan girmek vizesidir şuyudur buyudur onlarla uğraşmaktan daha kolay. Önleminizi alın
Belcika shengen ulkesi canim. Bir defa vizesi red geldi onuda kardesim burdan gondermisti kagitlarini. Ama vize vermediler.Ben de konuyu görünce merak edip internetten baktım ve adama o kadar sinir oldum ki...Bir tren kazasında ayaklarını ve bir elini kaybediyorsun ama Allah sana güzeller güzeli bir eş gönderiyor. Sen de dövüp eziyet ediyorsun. Kardeşiniz çok iyi niyetliymiş gerçekten ve Türkiye'de iyi niyet malesef cezasız kalmıyor.
Bu adam kendi istemediği sürece kardeşinizden asla boşanmaz. Türkiye'de bir taraf boşanmak istemiyorsa ve çocuk varsa üç yıl süre veriyor hakim. Üç yılın sonunda kesin boşanılıyor mu bilmiyorum. Bence Belçika'da gerekli yerlere başvurup vize almasını engelleyin. Belçika schengen ülkesi mi? Yani başka bir Avrupa ülkesinden vize alıp başınıza dert olmasın. Bu adamdan da olabildiğince uzak durun, böylesi adamların ne yapacağı belli olmaz.