• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardesim bosaniyor bir bakarmisiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten nerde vatana millete hayırsız gerizekalı mağdur ayağına yatıp bunu kullanan varsa devlet onun elinden tutsun. Gerçekten gariban olan insana bişey yok görüyoruz anadoludaki şehit babalarının evlerini. O kadar güzel alışmışkı mağduriyetini kullanmaya şerefsiz köpek. Kızda güzel maşallah zaten hep böyle olur. Allah hakkınızda hayırlısını versin sakın ama sakın türkiyeye adımınızı atmayın malum adalet çok yavaş işliyor. Size asla ulaşamasın belçikadaki evinizi biliyorsa bile taşının derim. Inanın bana avrupa ülkelerine kaçak yollardan girmek vizesidir şuyudur buyudur onlarla uğraşmaktan daha kolay. Önleminizi alın
Aynen canim magdur ayagina yatiyo ama kardesime neler etmis kac defa dovmus bile. Biz burda bize bisey eder diye korkmuyoruz zaten canim. Buraya gelse ne yapabilir. Hic tanidigi yok dil bilmiyo. Yasadigimiz sehri bilmio. Ayrica burda polise gidip sikayet ettinmi polis kendisi bindiriyo ucaga sinir disi ediyo.
Ben de konuyu görünce merak edip internetten baktım ve adama o kadar sinir oldum ki...Bir tren kazasında ayaklarını ve bir elini kaybediyorsun ama Allah sana güzeller güzeli bir eş gönderiyor. Sen de dövüp eziyet ediyorsun. Kardeşiniz çok iyi niyetliymiş gerçekten ve Türkiye'de iyi niyet malesef cezasız kalmıyor.
Bu adam kendi istemediği sürece kardeşinizden asla boşanmaz. Türkiye'de bir taraf boşanmak istemiyorsa ve çocuk varsa üç yıl süre veriyor hakim. Üç yılın sonunda kesin boşanılıyor mu bilmiyorum. Bence Belçika'da gerekli yerlere başvurup vize almasını engelleyin. Belçika schengen ülkesi mi? Yani başka bir Avrupa ülkesinden vize alıp başınıza dert olmasın. Bu adamdan da olabildiğince uzak durun, böylesi adamların ne yapacağı belli olmaz.
Belcika shengen ulkesi canim. Bir defa vizesi red geldi onuda kardesim burdan gondermisti kagitlarini. Ama vize vermediler.

Aynen canim magdur ayagina yatiyo ama kardesime neler etmis kac defa dovmus bile. Biz burda bize bisey eder diye korkmuyoruz zaten canim. Buraya gelse ne yapabilir. Hic tanidigi yok dil bilmiyo. Yasadigimiz sehri bilmio. Ayrica burda polise gidip sikayet ettinmi polis kendisi bindiriyo ucaga sinir disi ediyo.

Belcika shengen ulkesi canim. Bir defa vizesi red geldi onuda kardesim burdan gondermisti kagitlarini. Ama vize vermediler.
Romanya'dan ya da Bulgaristan'dan rahatlıkla turist vizesi alabilir.önleminizi alın derim.

Bayan size hak veriyorum doğru oldugunu varsayarakta nedir bu engel

konusunu sürekli tekrarlamaniz yahu..

Yok adam engellide kardesim sapasağlam nedir bu ya hiç hos degil bu ayrimi belirtip durmanız!
Canim engeli icin degil bizde ilk once engelli oldugunu ogrenince onun icin cok uzulduk ama adam degil. Benim kardesim engelli halini kabul etmis ama o kardesimi dovmus , 2 aylik hamileyken kapiya koydu kaynanasi, dahada paramizi caldi bizi dolandirdi tv ye cikcam rezil etcem diyo. Lutfen okumadan boyle yorum yapma. Ben engelli hic biseyi haketmiyo anlaminda yazmadim.

umarım kurtulursunuz asla çocuğu türkiyeye getirmesin.belçikada gerekli yerlere şikayette bulunun ki sistemde olsun ismi vize alamasın.gider oraya buraya yalvarır allah korusun gelip size zarar verir.velayette bir sıkıntı olmaz sanırım zaten Türk vatandaşı değil çocuk.bir yıl filan sürer kurtulur.insanız kimin başına ne gelir belli olmaz bir cahillik yapmış neyseki aklı başına gelmiş.
Aynen canim yarin ne olcamiz belli degil. Bu olay aninda oldu zaten 20 gunde tanidi kacti evlendi. Simdi bin pisman.
Aaaaaa şok oldum Allah yardımcınız olsun az çok tahmin edebiliyorum aslında kim olduğunu çünkü izlediğim bi programdı ama zaten ben de eğlencesine izlerdim keşke kaldırsalar yayından şu koca bulma programlarını artık...
Bi de sanki herşeyi herkesi arastiriyolarmis gibi konusuyolar insanı ne güzel inandiriyolar çok fenalar cooooook ama siz de dahil bi çok kişinin günahına giriyorlar zaten oraya katılan insanları fark ettiyseniz özel seciyolardir normal değil hiç biri çünkü bi enteresanlar hepsi yazık günah
Zaten kaçarak evlenilmis bi çocuk var ortada ailenizden biri şiddetli geçimsizlik var diye anlatırsa kısaca tek celsede biter diye düşünüyorum ben bi de deliliniz varsa çok para yediğine dair bi fatura olur ne biliyim bi kağıt parçası
Canim kardesim de oylesine bakiyodu o programa.kesinlikle evlenmek gibi bi dusuncesi yoktu.hatta benim evliligimde yasadigim sorunlari gordukce soguyodu evlilikten. Ama programa cikti ya seda sayan ahh yavruum ne kadarda temiz yuzlusun kaderin gulmemis bilmem ne o da kendini acindirmis. Kardesimde internetten arayip bulmus.oyle oyle gelismis olaylar.

Ne ilgisi var şimdi¿
Alintı yapmadan önce tekrar msji okuyun¿
benim msjimi ve konu sahibinin bunu ne kadar tekrarladıgini ok¿

Sabıkalı polis yaralamış bir adamdan bahsediyoruz. Konu sahibinin aileside bişey dememiş hatta vize için para bile ayarlamışlar. Ama adam kıza yapmadığını bırakmamış. Konu sahibi yerine kendimi koyarak düşünüyorum.

Bunun konudaki anlamı ne? Neden belirttiniz ki?

Bu esnada sizin aileniz ne yapıyordu? Kaçtıktan sonra iletişime geçtiniz mi?

Kimin parasını harcıyor? Kardeşiniz 19 yaşında para mı götürdü kaçarken?

Sakat derken fiilen sakat demek istedi galiba. Sakat bi kisilik.. anlaminda.
Yoksa bi engelimi var kocasinin? Saglik yonundenmi sakat?@arzu_t

Insallah biran once kurtulur bu ne yaptigini bilmez insanlardan. Sulalemizi arayip tehdit etmis . Onlar turkiyede ya onlari korkutmaya calisiyolar. Hepinizi oldurcem demis.daha ne tehditler. Demekki kendileri bile inanamamislar yurt disindan bukadar guzel bir kizin yaninda 6 bin lira parayla boyle sacma sapan 20 gunde evlenmeye gitmesine ki kardesim yanimiza doguma geldiginde parmaginda yuzugu kulaginda kupesi yoktu. Kaynanasinin eski kiyafetleriyle dondu. Yazin kardesim izine gittiginde bebegine kunye almis kaynanasi kocasida yuzuk almis geri belcikaya donecegi gun odadan kaybolmuslar. Onu bile geri almislar.daha bide iftira atiyolar dolandirildik diye. Allah bildigi gibi yapsin bunlari.

Kiz bir hata yapti burda isiki gucunu ailesini birakip gitti o densizle evlenip hayatini karartti.simdi istemiyorum bana eziyet ediyolardi. Dovuyolardi diyo adam birakmak istemiyo.kayinpederi kiz kardesime essek gibi buraya gelip kapimizda kopek olcaksin diyo. Turkiyede erkek musveddesi kadina seni istemiyorum artik demedigi surece kadin bosanamiyo kurtulamiyo. Kadin istemesede eziyet edilsede aldatilsada erkek azad etmedikce hayat kadinin hayati degil.

Ah cahıllık ah...
Allah yardımcınız olsun, dılerım bu surecten en az hasarla kurtulursunuz.

Türkiye bu kadar ataerkil kanunlara sahip bir ülke değil.yanlıl biliyorsunuz

Hele de dayak varken.darp raporu vardır umarım

Yerinizde olsam tv kanallarının WhatsApp ihbar hatları var.oraya bildiririm.ana haberlere çıkarım

Numara isterseniz özelden atayım bir çok kanalı

turkıyeye sadece davalara gelır hatta avukatla konuşursunuz ona bılr gıtmez çekişmeli dava olur uzun surebılır....

Evet kazadan 2 ayagini sol elini kaybetmis
Gercektenmi?? Ve bu adam kok sokturuyor hamile hanimina? Su ise bak ya.
Yanlis anlamasin kimse ama, " bu kiz beni kabul etmis, beni seviyor' demezmi boyle biri? Degerini bilmeli ya.

Gercektenmi?? Ve bu adam kok sokturuyor hamile hanimina? Su ise bak ya.
Yanlis anlamasin kimse ama, " bu kiz beni kabul etmis, beni seviyor' demezmi boyle biri? Degerini bilmeli ya.
Evet insanlarda utanma arlanma kalmamis ve kolayca iftirada atiyorlar bu insanlar bize

Insallah biran once kurtulur bu ne yaptigini bilmez insanlardan. Sulalemizi arayip tehdit etmis . Onlar turkiyede ya onlari korkutmaya calisiyolar. Hepinizi oldurcem demis.daha ne tehditler. Demekki kendileri bile inanamamislar yurt disindan bukadar guzel bir kizin yaninda 6 bin lira parayla boyle sacma sapan 20 gunde evlenmeye gitmesine ki kardesim yanimiza doguma geldiginde parmaginda yuzugu kulaginda kupesi yoktu. Kaynanasinin eski kiyafetleriyle dondu. Yazin kardesim izine gittiginde bebegine kunye almis kaynanasi kocasida yuzuk almis geri belcikaya donecegi gun odadan kaybolmuslar. Onu bile geri almislar.daha bide iftira atiyolar dolandirildik diye. Allah bildigi gibi yapsin bunlari.
Tamam da bu akrabaların da eli armut toplamasın gitsinler şikayet etsinler.
Seni tv lerde reZil ederiz engelli maaşın bile kesilir desinler.
Hayır susup oturursanız havlamaya devam eder bu insanlar.
Ben show tv ye mail attım size de önerdim bunu ama cevap yazmadınız bu insanların sesini kesmek için tehdit edin yapımcılar onun sesini keser reZil olmamak için.

Arkadaşlar show tv ye mail atın lütfen.
Çok kişi mail atarsa etkili olur mutlaka yapımcılar bu çocuğa ulaşıp keser sesini mutlaka.
Bu işten onlar sorumlu çünkü sabıkalı sorunlu birini programa çıkardıkları için.
Olay bi yayılırsa reZil olurlar.

resimlere baktım şimdi. kardeşin ne güzelmiş içim acıdı resime bakarken. neyse. üstteki yoruma katılıyorum. konu sahibi aktif iş yapmanız lazım. önerileri dikkate alın. orada araştırın avukatlara gidin bişeyler yapın. o kim ya vallahi sinirlendim şuanda

Sabıkalı polis yaralamış bir adamdan bahsediyoruz. Konu sahibinin aileside bişey dememiş hatta vize için para bile ayarlamışlar. Ama adam kıza yapmadığını bırakmamış. Konu sahibi yerine kendimi koyarak düşünüyorum.
Arkadaşim anlamadigin bişey var aksini iddia etmiyorum iyimisin¿¿
Konu sahibinin surekli adamin engelinden bahsetmesi hos olmuyo diyorum adam suclu anladik savunuyo gibimi duruyoruz yahu sakat olmasi suçunu iki katınami cıkariyo adamin engeliyle ilgisi yok durumun bana göre kişiligiyle ilgili benim fikrim bu anlayabiliyomusunuz bunu¿¿

Aynen canim yarin ne olcamiz belli degil. Bu olay aninda oldu zaten 20 gunde tanidi kacti evlendi. Simdi bin pisman.

Canim kardesim de oylesine bakiyodu o programa.kesinlikle evlenmek gibi bi dusuncesi yoktu.hatta benim evliligimde yasadigim sorunlari gordukce soguyodu evlilikten. Ama programa cikti ya seda sayan ahh yavruum ne kadarda temiz yuzlusun kaderin gulmemis bilmem ne o da kendini acindirmis. Kardesimde internetten arayip bulmus.oyle oyle gelismis olaylar.
Basiretİ bağlanmış cnm kardeşinin Allah sabır versin oluyo hayatta böyle şeyler artık hiç bişeye şaşırmıyorum ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X