- 5 Ağustos 2014
- 2.444
- 1.382
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahi bilemiyorum ..Hey Allahım ya Tam Sopalık.. Kızı takıntımı Yaptı ney?
Evet o ta kendisi ! .Siz arayip napacakmissiniz? 18 yasinda olup,sevgilisiyle kavga edince evde teror estirendi dimi kardesiniz?
Kardeşinde Sorunlar var bir.doktor a gözüksün..Vallahi bilemiyorum ..
Sinirimden kuduruyorum ..
Yok yani arayipta nr diyeceksiniz ki? Ay birakma kardesimi mi diyeceksiniz? İsiniz zor valla bu yasta boyle yapiyo evlenince hic tanimaz sizi  Evet o ta kendisi ! .
Bu kızın yüzünden daha ne gibi taleplerle bana gelecek acaba ....
Aradım Just. Bil bakalım ne oldu ? .Arayıver ya yazık![]()
Ben de buna benzer şeyler söyleyecektim zaten. ..Ben olsam ararim ama kardesimin istedigi sekilde konusmazdim sonrada ara diye tutturmasaydin sizle mi ugrasicam kavga edip evin huzurunu bozuyosun buna hakkin var mi kendi icinde yaşa bizden cikartma derdim ustune bitti gitti
Bu kızdan sonra melek gibi çocuk bir acayip oldu tanıyamıyorum...Kardeşinde Sorunlar var bir.doktor a gözüksün..
Maalesef çok geç.Ne münasebet ya.. Ne alaka siz arayacakmışsınız.
Konuyu bilmiyorum ama ikisi kendi arasında çözsün.
Eğer ciddi bir birliktelik değilse bile sizin araya girmeniz hiç hoş olmaz.
Kendi sorunlarını kendi çözmeyi öğrensin, boşverin..
Evet canım tamamen katılıyorum sana ne yazık ki kardeşimin rengi belli oldu.Yok yani arayipta nr diyeceksiniz ki? Ay birakma kardesimi mi diyeceksiniz? İsiniz zor valla bu yasta boyle yapiyo evlenince hic tanimaz sizi  ![]()
Bundan bitanede bizde var. 28 yasinda ama aynisi. Bize gelince aslan karıya gelince kuzu Evet canım tamamen katılıyorum sana ne yazık ki kardeşimin rengi belli oldu.
Huy değişmez kalır derler.
Hadi ya, kötü olmuşMaalesef çok geç.
Ben de salağım ki çocuk aklına uydum.
Abla kardeş kız takmadı bizi bi yerine çok afedersiniz.
Aradım Just. Bil bakalım ne oldu ? .
Açmadı kız .
Bu sefer benimki mesaj at diye tutturdu.
Mesaj attım ablasıyım , tanışmak isterim seninle diye.
(Aklıma tüküreyim, çocuğun aklına uyarsan bu olur).
Kızdan cevap yok .