Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bence de.Ay konuyu tam okumadım ben.
Kız istemiyor muymuş bunu bir de?
Derdi ne o zaman. Deli valla.
Sevgilimden çektim bitti kardeşimden çekiyorumaklıma çook eskiden flört ettiğim bi çocuk geldi annesinin ağzından ve onun telefonundan 'oğlumu üzme sakın bırakma onu seni çok seviyor' diye mesajlar atıyordusırf bu yüzden ıyyy bu ne yaa diyerek iletişimi kesmiştim ergen
bazı erkekler hakikaten sorunlu kardeşinle çekeceğin var sabır diliyorum sana summe
![]()
siz çok yaşayın yorumlarınız o kadar tatlı ki yanlış anlamayın yorumların çok samimice çok gülüyorum :)Yani umarım böyle dediğiniz gibi düşünememiştr sadece.
Bile isteye yapmiyodur.
E kızı ara sor madem sen bu çocuğu istiyor musun istemiyor musun diye.Evet bence de.
Bana diyo ki .
Sonra o bana geliyo diyo.
Ama kızın hareketleri bunu tasdikler durumda olmadığından inanmıyorum tabiki.
Ha doğru söylüyorsa gerçekten kız onla oynuyo.
Fıttırmaya az kaldı doktorum nerde ?![]()
Hiç bişi yapmadım diyo.
Ama kardeşim şimdi diyo bana
Kız onu aldatıyo olabilirmiş.
Benim zeki de affedecekmiş.![]()
E kızı ara sor madem sen bu çocuğu istiyor musun istemiyor musun diye.
Eninde sonunda açacak o telefonu nasıl olsa.
Ona göre ayar çekersin kardeşine.
Çooook zeki(!) olduğu içinkız koşsun o zaman peşinde o niye koşuyo![]()
Çooook zeki(!) olduğu için![]()
Ya benimki kızı feci şımartmış.siz çok yaşayın yorumlarınız o kadar tatlı ki yanlış anlamayın yorumların çok samimice çok gülüyorum :)
belli ki kardeşinizi inanılmaz seviyor ve çok düşkünsünüz.
Kardşiniz ne bulmuş bu kızda acaba .
Değil miiii Jussst tam içimden geçiyorduuuvay anasını nasıl bu hale getirmiş çocuğu
öğrenmek lazım![]()
Değil miiii Jussst tam içimden geçiyorduuu
Bacak kadar kıza baksana sen![]()
Valla benimde 2 çift söylyeceğim var kıza ne yalan söyliym.of valla ya ben yapamadım
gidip yolcam şimdi kızı![]()
Ya benimki kızı feci şımartmış.
Ya kız gerçekten bunu istemiyor .
Ya da bu kız bile , isteye bununla oynuyor.
3ünden biri ama kızdan vazgeçtim ben.
Kendi kardeşimle çözücem olayı
Valla en son face den kız zzahmet etmiş de cevap yazmış kardeşime.kaçan kovalanır misali şu anki durum ama bence sz hiçbir şey yapmayın konu hakkında da konuşmayın .
sevgili olurken sana sormuş muş da ara et diyor nasl yapıyorsa o şekilde devamını da kendi düşünsün yani.