Kardeşim... Bu çocuğu geberticem ...

Bu ergen aşlar böyle uğtaştırır işte

Ay konuyu tam okumadım ben.
Kız istemiyor muymuş bunu bir de?
Derdi ne o zaman. Deli valla.
Evet bence de.
Bana diyo ki .
Sonra o bana geliyo diyo.
Ama kızın hareketleri bunu tasdikler durumda olmadığından inanmıyorum tabiki.
Ha doğru söylüyorsa gerçekten kız onla oynuyo.
Fıttırmaya az kaldı doktorum nerde ?:KK53:

aklıma çook eskiden flört ettiğim bi çocuk geldi annesinin ağzından ve onun telefonundan 'oğlumu üzme sakın bırakma onu seni çok seviyor' diye mesajlar atıyordu :KK53: sırf bu yüzden ıyyy bu ne yaa diyerek iletişimi kesmiştim ergen :63: bazı erkekler hakikaten sorunlu kardeşinle çekeceğin var sabır diliyorum sana summe :KK17:

aklıma çook eskiden flört ettiğim bi çocuk geldi annesinin ağzından ve onun telefonundan 'oğlumu üzme sakın bırakma onu seni çok seviyor' diye mesajlar atıyordu :KK53: sırf bu yüzden ıyyy bu ne yaa diyerek iletişimi kesmiştim ergen :63: bazı erkekler hakikaten sorunlu kardeşinle çekeceğin var sabır diliyorum sana summe :KK17:
Sevgilimden çektim bitti kardeşimden çekiyorum
Kaderim bu sanırım :KK53:

Yani umarım böyle dediğiniz gibi düşünememiştr sadece.
Bile isteye yapmiyodur.
siz çok yaşayın yorumlarınız o kadar tatlı ki yanlış anlamayın yorumların çok samimice çok gülüyorum :)

belli ki kardeşinizi inanılmaz seviyor ve çok düşkünsünüz.

Kardşiniz ne bulmuş bu kızda acaba .

Evet bence de.
Bana diyo ki .
Sonra o bana geliyo diyo.
Ama kızın hareketleri bunu tasdikler durumda olmadığından inanmıyorum tabiki.
Ha doğru söylüyorsa gerçekten kız onla oynuyo.
Fıttırmaya az kaldı doktorum nerde ?:KK53:
E kızı ara sor madem sen bu çocuğu istiyor musun istemiyor musun diye.
Eninde sonunda açacak o telefonu nasıl olsa.
Ona göre ayar çekersin kardeşine.

E kızı ara sor madem sen bu çocuğu istiyor musun istemiyor musun diye.
Eninde sonunda açacak o telefonu nasıl olsa.
Ona göre ayar çekersin kardeşine.

Aradım kız engellemiş sanırım :KK53:
Kardeşime dedim ki
Beni bu işe bulaştırma
Aklın varsa da uzak durursun artık dedim.

siz çok yaşayın yorumlarınız o kadar tatlı ki yanlış anlamayın yorumların çok samimice çok gülüyorum :)

belli ki kardeşinizi inanılmaz seviyor ve çok düşkünsünüz.

Kardşiniz ne bulmuş bu kızda acaba .
Ya benimki kızı feci şımartmış.
Ya kız gerçekten bunu istemiyor .
Ya da bu kız bile , isteye bununla oynuyor.
3ünden biri ama kızdan vazgeçtim ben.
Kendi kardeşimle çözücem olayı

Kızlar delirticek beni.
Belli ki kız seni istemiyor sevmiyor rahat bırak
Yazma arama diyorum
Dinlemiyor :(

Ya benimki kızı feci şımartmış.
Ya kız gerçekten bunu istemiyor .
Ya da bu kız bile , isteye bununla oynuyor.
3ünden biri ama kızdan vazgeçtim ben.
Kendi kardeşimle çözücem olayı

kaçan kovalanır misali şu anki durum ama bence sz hiçbir şey yapmayın konu hakkında da konuşmayın .

sevgili olurken sana sormuş muş da ara et diyor nasl yapıyorsa o şekilde devamını da kendi düşünsün yani.

kaçan kovalanır misali şu anki durum ama bence sz hiçbir şey yapmayın konu hakkında da konuşmayın .

sevgili olurken sana sormuş muş da ara et diyor nasl yapıyorsa o şekilde devamını da kendi düşünsün yani.
Valla en son face den kız zzahmet etmiş de cevap yazmış kardeşime.
Dedim ver şifrelerini hemen .
Hayır dedi.
Ben gidiyorum ne halt edersen et dedim beni karıştırma.
Abla dur vercem dedi
10 dk dedi.
10 Dk bekledim doldu ...
Kendi faceimi dondurdum.
Şimdi telefonumu da kapatacam.
Kendisine de
"O kız sana ne yapıyorsa iyi yapıyor , sen bu kafayla devam et " dedim.
Naparsa yapsın.

Hiç unutmuyorum ailece tatile gittiğimiz bir yaz, denizde eğleniyordum kendimce. Kardeşim geldi, abla şu tarafa yüzsene diye sağ tarafı işaret etti. Ne işim var orada burası iyi derken bir baktım o tarafta güzel bi kız yüzüyor bir yandan kardeşime bakıyor. Git tanış diye tutturdu bizimki. Olurdu olmazdı, sen nasıl ablasın bir arkadaşını bile tanıştırmadın bir kız ayarlamadın bana diye söylendi durdu. Gittim kızla tanıştım, aynı ortama soktum bu ikisini, sevgili oldular kız 2 hafta sonra eski sevgilisine döndü yine ben kötü oldum. Neymiş efendim, o kızın orası burası oynuyormuş neden uyarmamışım paşamızı. :KK70:Erkek kardeş tatlı bela oluyor:KK47:

Burada herkes size hak vermiş sanırım ama ben sizi haksız buluyorum. Gerçekten kardeşinizle ne alıp veremediğiniz var kıskanıyor musunuz erkek kardeşinizi nedir yani daha kısa zaman önce de çok agresif filan demiştiniz kavga etmiştiniz ve kötü sözler sarfetmiştiniz. Daha 18 yaşında ve ergenlikte bir gençten söz ediyorsunuz böyle iniş çıkışlar agresiflikler doğal yaşının gereği o kız olmazsa yaşayamayacağını düşünüyordur askere gidip gelince durulur. Bu kadar konu açıp ona kızacağınıza biraz yanında destek olun ablalık yapın kavga etmeyin konuşun onun için yanlış kişi olduğunu söyleyin. Benim kardeşimde öyleydi çok düşkündüm ben kardeşime ve hem her hatasını annemden saklar kendim çözer hem de alır karşıma konuşurdum güzellikle asla ne biçim çocuksun benimle konuşma demedim diğer konunuza ithafen söylüyorum bunu. Bu konun içinde olabilir ara diyebilir aramayın ama kardeşinizle konuşun arkadaşı olun ayrıca daha yeni konu açtınız bu akşam bu olay ne zaman olduda yine konu açtınız hafta da 5-6 kere konu açıyorsunuz saçma sapan şeyler yani elle tutulur dertlerde değil aklınıza estikçe canınız sıkıldıkça konu açıyorsunuz başka konunuzda yurtta kaldığınızı ve odalarınıza bakan teyzenin ödevlerini attığını söylemişsiniz neden atsın senin ödevini yahuı hem yurttaysan kardeşinle de az görüşüyorsundur şehir dışındasındır ne ara bu kadar sorun yaşabiliyorsun birebir onu da anlamadım. Çok boş konular açıyorsunuz yani bir zahmet yorum yazanlar yazmadan önce o kişilerin eski konularına baksın da boşuna yorulmasın. Yurtta kalan biri ne ara kardeşiyle kavga eder anlamam.

Kızlar pek iyi bir şey değil ama yaptım .

Back
X