- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 822
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Anlattıklarindan hiçbir şey anlamadımbiraz daha açsan konuyu
dışarda yabancı ortamda iletişimi çok iyi çok cool görünüyo ama bir süre sonra herşeyi batırıyo kendi kişiliğini gereksiz konuşmalarını hep ben haklıyım durumlarını gösteriyoAsperger sendromu olabilir, iletişimde çokça sorun yaşarlar, empatileri yoktur, nerde ne konuşulması gerektiğini bilmezler ve inatla aynı şeyleri aynı davranışları tekrar ederler..Oğluma bu şekilde teşhis kondu, ordan biliyorum.. Sosyal iletişim bozukluğu bir numaralı belirtisi.. Googlella istersen, belki bir doktor da görmeli,çünkü bazısında bu çocukken kendini çok hareketlilik yaramazlık dikkatsizlik ya da çok kavgacı laf dinlemez olmakla gösteriyor, yetişkinliğini kadar asperger olduğunu bilmeyen çok insan var..
Hımm kardeşiniz fazlaca bencil patavatsız geveze ve şımarık.çok konuşuyo sırrını tutamıyo hep kendini haklı görüyo bana haklı desinler diye uğraşıyo haklıysa bile hep ezilmeyim derken kavgacılık yaparken eziliyor haberi yok
Saf mı deli mi ben anlamadım gitti. O kadar saçma konuşuyor ki eşiyle hep kavga ediyor yapma diyoruz mantıklı açıklıyoruz kaç kişi söylüyor tek ben değil tamam diyor yine yapıyor. Bu psikolojik rahatsızlık mı yoksa bu huy bitmez mi? Bugün ona sende bir gram beyin yok biz sana sürekli akıl mı vereceğiz nasıl bu kadar aptalca oluyorsun dedim ama anlamıyor çocukluğundan beri böyleydi aslında herkesle kavga ederdi çenesinden dolayı.. bende aynı ailede yetiştim biz böyle değiliz
Kardeş işte uzaktan biri olsa uğraşılmaz ama böyleyken iyiliğini düşünüp kendimizi parçalıyoruz söylüyoruz da ama bunu görmüyorEh huyu bu işte gereksiz boş konuşuyor ama çok şanslı onu çekmeğe gönüllü kocası var şimdilik .... kaybederse belki aklı başına gelirde o gereksiz boş konuşmalarına bir son verir derdimde yok arkadaş bizdede var aynen böylesi bildiğinden şaşmaz dünyayı bıktırır da senelerdir çenesiyle bi kendi kendisinden bıkmaz
Uğraşma boşver 1 insana kaç defa akıl vereceksin almak istemiyorsa akıllı insan utanır bir yanlışında akılsızca bin yanlışında olsa umurunda olmaz boşverin zamanınza yazıkKardeş işte uzaktan biri olsa uğraşılmaz ama böyleyken iyiliğini düşünüp kendimizi parçalıyoruz söylüyoruz da ama bunu görmüyor
hastalik doktora gitsin dikkat eksikligi durtu bizuklugu olabilirSaf mı deli mi ben anlamadım gitti. O kadar saçma konuşuyor ki eşiyle hep kavga ediyor yapma diyoruz mantıklı açıklıyoruz kaç kişi söylüyor tek ben değil tamam diyor yine yapıyor. Bu psikolojik rahatsızlık mı yoksa bu huy bitmez mi? Bugün ona sende bir gram beyin yok biz sana sürekli akıl mı vereceğiz nasıl bu kadar aptalca oluyorsun dedim ama anlamıyor çocukluğundan beri böyleydi aslında herkesle kavga ederdi çenesinden dolayı.. bende aynı ailede yetiştim biz böyle değiliz
Böyle insanlar evlenirse kendisinedebçevresine de hayatı zindan eder diye düşünüyorumhastalik doktora gitsin dikkat eksikligi durtu bizuklugu olabilir
kiz mi kardesinizBöyle insanlar evlenirse kendisinedebçevresine de hayatı zindan eder diye düşünüyorum
Evetkiz mi kardesiniz
Yok kızkardeşim değilde yengemiz böyle alıştık artık takmıyoruz boş boş kendi konuşur kendi dinlerken güler ve gülerkende bi bakmışsın ağlar hayatının 1 gününü 4 mevsim birden yaşar ve yaşarken de bizleri de sürükler neyseki artık biz takmıyoruz o kendi kendisini takarak yaşar gider...kiz mi kardesiniz
buyuk bir olasilikla da hiperaktiftir psikiyatruste birlikte gidin doktora suz anlatin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?