Kardeşim çok gereksiz konuşuyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
822
123
Saf mı deli mi ben anlamadım gitti. O kadar saçma konuşuyor ki eşiyle hep kavga ediyor yapma diyoruz mantıklı açıklıyoruz kaç kişi söylüyor tek ben değil tamam diyor yine yapıyor. Bu psikolojik rahatsızlık mı yoksa bu huy bitmez mi? Bugün ona sende bir gram beyin yok biz sana sürekli akıl mı vereceğiz nasıl bu kadar aptalca oluyorsun dedim ama anlamıyor çocukluğundan beri böyleydi aslında herkesle kavga ederdi çenesinden dolayı.. bende aynı ailede yetiştim biz böyle değiliz

Asperger sendromu olabilir, iletişimde çokça sorun yaşarlar, empatileri yoktur, nerde ne konuşulması gerektiğini bilmezler ve inatla aynı şeyleri aynı davranışları tekrar ederler..Oğluma bu şekilde teşhis kondu, ordan biliyorum.. Sosyal iletişim bozukluğu bir numaralı belirtisi.. Googlella istersen, belki bir doktor da görmeli,çünkü bazısında bu çocukken kendini çok hareketlilik yaramazlık dikkatsizlik ya da çok kavgacı laf dinlemez olmakla gösteriyor, yetişkinliğini kadar asperger olduğunu bilmeyen çok insan var..

dışarda yabancı ortamda iletişimi çok iyi çok cool görünüyo ama bir süre sonra herşeyi batırıyo kendi kişiliğini gereksiz konuşmalarını hep ben haklıyım durumlarını gösteriyo

Eh huyu bu işte gereksiz boş konuşuyor ama çok şanslı onu çekmeğe gönüllü kocası var şimdilik .... kaybederse belki aklı başına gelirde o gereksiz boş konuşmalarına bir son verir derdimde yok arkadaş bizdede var aynen böylesi bildiğinden şaşmaz dünyayı bıktırır da senelerdir çenesiyle bi kendi kendisinden bıkmaz

Kardeş işte uzaktan biri olsa uğraşılmaz ama böyleyken iyiliğini düşünüp kendimizi parçalıyoruz söylüyoruz da ama bunu görmüyor

Malesef kardeşiniz kendisini dısardan göremiyor. O yuzben böyle kaç yasnda bilmiyorum ama yas ilerledikçe anlayabilir bazı seyleri

Kardeş işte uzaktan biri olsa uğraşılmaz ama böyleyken iyiliğini düşünüp kendimizi parçalıyoruz söylüyoruz da ama bunu görmüyor
Uğraşma boşver 1 insana kaç defa akıl vereceksin almak istemiyorsa akıllı insan utanır bir yanlışında akılsızca bin yanlışında olsa umurunda olmaz boşverin zamanınza yazık

hastalik doktora gitsin dikkat eksikligi durtu bizuklugu olabilir

kiz mi kardesiniz
Yok kızkardeşim değilde yengemiz böyle alıştık artık takmıyoruz boş boş kendi konuşur kendi dinlerken güler ve gülerkende bi bakmışsın ağlar hayatının 1 gününü 4 mevsim birden yaşar ve yaşarken de bizleri de sürükler neyseki artık biz takmıyoruz o kendi kendisini takarak yaşar gider...

Kardesiniz belli ki normal degil. Ona sen akılsızsın vs. Tarzında yaklasirsaniz hata edersiniz. Ya onun bu konusmalarina aldırmayın he deyin gecin yada psikiyatri ile bir randevu ayarlayin. Burdan tanı koyan arkadaslara da inanmayın ama şu kesin ki kardesinizin problemleri var ve biran once doktorun gormesi lazım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…