- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
Merhabalar bayanlar benim lise 2.sınıfa giden gayet yakışıklı ve çevresinde yardım etmeyi seven ve gerek aile içerisinde gerekse arkadaş çevresinde çok sevilen bir erkek kardeşim var. gel gelelim ki son 2 senedir iyice yoldan çıktı ne yaptığını bilmeden hareket eder duruma geldi geceleri babamın cebinden para ve araba anahtarı alıp kaçmalar (arkadaşlarıyla gezmek için) anneme ablalarıma bana hatta babama bile ağır laflar sert tavırlar sergiler oldu artık söz geçiremez olduk annem çok ilgili biridir çocuklarının eğitimi güzel yetişmesi için elinden gelen her çabayı sonuna kadar gösteren biridir babamda aynı keza ama erkek kardeşim artık hemen hemen her günümüzü zehir ediyor yaptıklarıyla
hayatında bir kız var sevgilisi ailem asla istemiyor çünkü kız, kardeşimi olumsuz yönde etkiliyor geçen günler mesajlarına şahit olduk annem kızla bir iki defa güzel bir dille konuşmuştu yaşınız küçük kızım yapmayın etmeyin diye kız bunu her seferinde kardeşimin başına kalkıyormuş ailene bir söz geçiremiyorsun diye!!! kardeşimi öyle etkiliyor ki çocuğun ailesine karşı çıkmasına (yani bizlere) asi olmasının tek sebebi o olduğunu düşünüyoruz hatta yanılmadık ta kardeşimi psikoloğa götürdük annem durumu anlattı psikoloğa bayan bize kardeşimin bir an önce o kızdan ayrılması için çaba göstermemizi söyledi... ama ne yapsak kardeşimi o kızdan vazgeçiremiyoruz üstelik kızın gerçekten hiçbir çekici yanı yok inanın kardeşim diye demiyorum kardeşim kıza göre o kadar yakışıklı ki ama nasıl etkilmişse etkilemiş kardeşim okuldan bile soğudu okula gitmiyor hergün evde sorun yaşıyoruz bu sebepten
o kızı tanımadan önce böyle birşey yoktu yine haylazlıkları oluyordu fakat asla bu boyutlara gelmemişti 
lütfen burada evli olan tecrübeli bayanlardan ve herkesten yardım ve öneri bekliyorum bu sorunumuzu nasıl aşabiliriz erkek kardeşimi düzeltmek adına neler yapabiliriz sizlerede danışmak istedim lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler

lütfen burada evli olan tecrübeli bayanlardan ve herkesten yardım ve öneri bekliyorum bu sorunumuzu nasıl aşabiliriz erkek kardeşimi düzeltmek adına neler yapabiliriz sizlerede danışmak istedim lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler