Anlamadim? Lütfen aciklarmisiniz ben kibirli oldugumu dusunmuyorum. Bu duruma uzuluyorum ve bir cozum bulmak istiyorum neden hemen kotuye yoruyorsunuz? Bu konuyu buraya acip fikir almak istememde zaten belli olmuyormu o kizlara uzuldugum? Lutfen boyle yapmayinbasligin cirkinligi. anlatim tarzindaki gizli kibir. soyliceklerm bu kadar
Ayrica basligi yazdigimdada hic kotu bir niyetim yoktu. Yani onun yaptigi o surekli degersizmi gibi degistirmeyi anlatmak istedimbasligin cirkinligi. anlatim tarzindaki gizli kibir. soyliceklerm bu kadar
Boşver arkadaşım sen.Anlamadim? Lütfen aciklarmisiniz ben kibirli oldugumu dusunmuyorum. Bu duruma uzuluyorum ve bir cozum bulmak istiyorum neden hemen kotuye yoruyorsunuz? Bu konuyu buraya acip fikir almak istememde zaten belli olmuyormu o kizlara uzuldugum? Lutfen boyle yapmayin
hala ayni fikirdeyim. uzuldugunuz kizlarla corap kelimeleri ayni cumlede gecmezdi zira.Ayrica basligi yazdigimdada hic kotu bir niyetim yoktu. Yani onun yaptigi o surekli degersizmi gibi degistirmeyi anlatmak istedim
Olabilirsiniz o sizin kendi kotu dusunceniz yapacak birsey yokhala ayni fikirdeyim. uzuldugunuz kizlarla corap kelimeleri ayni cumlede gecmezdi zira.
Paçavra gibi kenara atınca oluyor da çorap gibi değiştirince mi olmuyorhala ayni fikirdeyim. uzuldugunuz kizlarla corap kelimeleri ayni cumlede gecmezdi zira.
pacavra gibi kenara atinca oldugunu sana kim soyledi sinsirella acaba? bi tarafindan element uydurma saatinemi denk geldim senin hayirdir?Paçavra gibi kenara atınca oluyor da çorap gibi değiştirince mi olmuyor
Öyle bir söylem var ya onu kastettim.pacavra gibi kenara atinca oldugunu sana kim soyledi sinsirella acaba? bi tarafindan element uydurma saatinemi denk geldim senin hayirdir?
Gercekten yaptiklarina cok uzuluyorum ve sinirleniyorum. Hatta Anneme babama bile soylemistim konustular kendisiyle ama hic bir ise yaramadi. Kendim benzer seyler yasadim ve nerdeyse hergunde aldatma konulari okuyorum kendi kardesimin boyle seyler yapmasi beni uzuyorBen olsam döverdim. Döverim yani gelemem öyle edepsizliklere. Karakteri şimdi böyle şekillenirse karısını da defalarca aldatır.
levellerimiz farkli. zorladiginda camdan cama agzinda sakizla cemkiren dudaginda pembe rujlularin oldugu bi acaip konsepte donuyor burasi. sende o potansyeli gordum.Öyle bir söylem var ya onu kastettim.
Bi tarafımdan element uydurma saatim yok, o senin hobin olabilir mi acaba?
Neden bu kadar parladın ki sende mi bu muameleye mi maruz kaldın yoksa?
Yarası olan gocunurmuş.
başlıkta hiçbir şey yok ki. gayet normal bir cümle kurmuş, sık kullanılan normal bir tabir bu.hala ayni fikirdeyim. uzuldugunuz kizlarla corap kelimeleri ayni cumlede gecmezdi zira.
Tesekkur ederim beni anladiginiz icin. Annemle Babama anlattim onlarda boyle seyleri asla kabul etmezler ve kendisiyle konustular ama malesef bir ise yaramadiBabanıza ,annenize söyleyin bence. Yazık ya kızlara. Ona bir şey olmayacak ama o kızların erkeklere olan güveni gidecek ve diğer ilişkilerinde hep bir güven problemi yaşayacaklar. Abisi olsanız dövün derdim ama, babanız biraz kulağını çekse bir daha yapmaz bence. Korkar babasından. Ben çok merhametli buldum sizi, çok iyisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?