Kardesim çorap gibi sevgili degistiriyor

Yapcak bisey yok senin kardesin olmasa baskasina guvenirlerdi, aynı seyleri yaparlardı. Hepsinin pesinden mi koscaksin? Çarpa çarpa akıllanırlar öyleyse. Kardesin her iliski yaşadığında mudahale etmek istiyorsan yap madem ne diyelim.

Bu arada evet kızların erkeklere olan güveni sarsılıyor olabilir ama erkeklerin de kadınlara olan güveninin sarsıldığı durumlar yaşanıyor. Hatta son zamanlarda karşıma erkek mağduriyeti daha fazla çıkmaya başladı. Ben kadının da erkeğin de çapkınını, aldatanını gördüm. İkisi de kötü. Tek taraflı bakmamak lazım olaylara bence. Bilmiyorum ben öyle erkeğe birşey olmaz olan kadına olur zihniyetinde biri olmadığım için belki de böyle düşünüyorum. Akıllı kadın ezilmez, akıllı erkek de.

Hepsini wtsptn bi grup yprdim gelinlerimizin hepside birbirinden alimli diye mesaj atardim sanirim kardesim kizlarla ugrasip dursun ondan sonra damat ferit gibi :))

Karışmayın
Benim kardeşim de aynıydı karıştım ben kötü oldum

Kesin ikizler Burcu

Ayni anda bu kadar kizla konusan birinin asik olabilecegini sanmam. Iki guzel lafa kanmasin kimse de. Benim de flortlerim olur ama zamaninda bende bir erkege kanip deli gibi asik oldugum icin hicbir erkege guvenim yok. En ufak yanlislarinda pat siliyorum bastan iyi olsalar bile. Kanip kanmamak kisinin kendi elinde olan bir sey ve sevmeyen erkek de aldatan erkek de kendini cok guzel belli ediyor. Kanip kanmamak bizim elimizde. Zamaninda beni de cok uyarmislardi ama inanmak istememistim. Siz o kizlari uyarsaniz sizi dinlemeyecekler yasayip gormeleri gerek. Zamaninda cok cok aci cektim cocuklugumdan beri taniyordum bilemezdim kotu oldugunu kimsenin uyarisini da takmazdim acikcasi. Eger o karsima cikmasaydi suan cok daha kotu insanlara kanabilirdim ve bu kadar zeki olamazdim. Bir erkegin cumlesinden bakisindan seziyorum artik karakterini bana neler yapacagini. Birakin herkes yasayarak gorsun

Kesinlikle yorumunuza katılıyorum.
Bazen yaşayarak ögrenmek gerekiyor hayatı.

Konu sahibi erkek kardeşinizin karakteri bu bence kimseye aşik olup evlilik yoluna giremez. Ne biliyim capkın bi tip.
Gözü hiç doymaz.
Sizin konusmanız mudahele etmenizde onun hayatinda hic birsey degistirmez. Sizden gizli yapar yine yapacagını.
Kızlarda azcik zeki olsunlar. Erkeklere kene gibi yapışmasınlar. Ablasına mesaj atmakta neyin nesi.
Çok cahil gençlerimiz çok.

senin kardeşin tarzı hızlı koşanlar çabuk yoruluyor merak etme , hatta evlenince çok çok aşık iyi bir koca oluyorlar çünkü herşeyi yaşamış , doymuş , hertürlüsünü görmüş oluyor . bu geçici bir durum bi üç dört sene böyle devam eder sonra sıkılır düzenli bir ilişki ister. hee az bi ihtimalde olsa ömrünün sonuna kadar uslanmayacak tipler var onlardansa yapılabilecek bişey yok , evlendirmeyin yeter :)

Canım benim bence durum anlattığın kadarsa bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Sadece kızlarla ilişkisini ileri boyuta taşımaması konusunda dikkatli olsaniz, bu konuda konuşabilecek yapidaysaniz uyarsaniz iyi olur. Çok genç, kanı deli, hormonlar tavan, kızlar istekli, müsait ortam bulmak kolay derken telafi edemeyecegi hatalar yapmaz umarim. Her şey olabilir bu. Misal benim kardeşimin iki yıllık ilişkisi vardi, kızın iki abisi vardı güya görürse vururlarmis bunları. Ben sinir oluyordum çok dikkat ediyordum bu konuya. Kızı ne kadar sevse de 20 yaşında yaşadığı bu ilişkiden dolayı başına iş açmasını istemem.

Kardeşin bırak takılsın. Kızlar da az değil sen neden kendinle kıyasliyorsun? Sen 18 20 yaşlarında konuştuğun bi çocuğun ablasına mesaj atıp durabilir misin mesela... Görüşelim, kardeşin neden cvp vermiyor falan bu kızlar da biraz yırtık değil mi... Ben konuştuğu kızların da çoğunun kardeşin gibi hızlı yaşadıklarını düşünüyorum hepsinin de çok hakkına falan girmemistir yani kardeşin. İleride durulur, çok da güzel aşık olur, evlenir karısını el üstünde tutar sen merak etme. Tabi ki kötü bir koca olma ihtimali de var ama evlenene kadar eline kadın eli değmemiş bir erkeginki kadar. Yani şu an yaşadıkları yaptıkları hep böyle olacak anlamına gelmez.

Sonra susmayankalem neden olgunlardan hoşlanıyor -_-

3 aşağı 5 yukarı kardeşinizle aynı yaşlardayım .
Bende bekarım ve hatta çapkın bir ruha da sahibim ( çevremde aynı fikirde )
Ama kardeşinizin yaptığını yapmıyorum .

Kardeşinizin bastırılmış kişiliği ortaya çıkmış olabilir mi ? Yada ortam mı bozdu onu acaba ?
Yaptığı güzel veya hoş bir şey değil . Sebebini bulup ortadan kaldırın bence .

Takildigi arkadaslari degisti ve simdiki gezdigi arkadaslar hic iyi degil. Gecen arkadasi yanimda aradi ve benim duymadigimi sandi ama konustugunu biraz duyabildim. "Kizlara goturcem sizi" tarzi bisey dedi. Bende o an sinirlendim ne diyo bu dedim. O da kapattiktan sonra onun konusma tarzi oyle saka yapiyor dedi. Ama baska kisilerdende duymustum arkadaslarinin pek iyi olmadigini

Bu yaşta ki birine bu tür bir şeyin yanlışlığı ancak yaşayarak öğretilir diye düşünüyorum .
Kardeşinize kumpas kurmanız da Yeşil Çam Filmlerine dönebilir . Rabbim hidayet versin .

İnşallah bir gün başkasına ne yaşatırsa kendinin de ona layık olduğunu ve onu yaşayacağını anlar ...

Yahu bekar adam. Çok da genç yapar yani. Size karışma hakkı düşmüyor üzgünüm. Bir de kızlar da 14 yaşında değil herhalde. Aşağı yukarı aynı yaşlar. Herkesin kendi aklı fikri var. Bu arada başlık çok kötü. Don değiştirir gibi deseydiniz bari tam olsaydı

kendi kızı olsa o kızların yerinde olmasını istermi . eden bulur de . bundan baskada insanı degistiremessin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…