Haklısın levellerimiz farklı, sen bayağı aşağılardasın.levellerimiz farkli. zorladiginda camdan cama agzinda sakizla cemkiren dudaginda pembe rujlularin oldugu bi acaip konsepte donuyor burasi. sende o potansyeli gordum.
Evet bende bu tabiri cok duydugum icin kullandim kesinlikle asagilayici bir niyetle kullanmadim zaten ozaman konuyu acmam mantiksiz olurdubaşlıkta hiçbir şey yok ki. gayet normal bir cümle kurmuş, sık kullanılan normal bir tabir bu.
zorluyorum diyosunHaklısın levellerimiz farklı, sen bayağı aşağılardasın.
Oysa ki sen ne de düzgün konuşmuştun değil mi
Asıl konsept fikri olmayıp konuya atlayan laf soktuğunu sanan bir adet sen
boşverin siz. valla o yorumu görünce hem şaşırdım hem de konunuzu tekrar bi hızlıca okudum, kibir nerde görememiştim çünkü. tekrar okuyunca yine göremedim.Evet bende bu tabiri cok duydugum icin kullandim kesinlikle asagilayici bir niyetle kullanmadim zaten ozaman konuyu acmam mantiksiz olurdu
Sana cevap verirken hiç zorlanmıyorum çok 'basit'zorluyorum diyosun
Bence alın karşınıza bak ablacim ben geçmişte o kızlara yasattigini yaşadım. Hala etkisi devam ediyor, hala daha aldatilma kelimesi geçen hikayeleri okuyor,icleniyorum. Ben onca acıyı cekmisken kendi kardeşimin suçsuz kızlara bunları yapması beni tahmin edemeyeceğin kadar üzüyor . Sanki onlara değil de bana yapıyorsun gibi üzülüyorum. Bunun ah boyutunu da belki ben yaşıyorum. Senin hatalarının ceremesi mı çıkıyor benden diye düşünmeye başladım yalvarırım yapma deyin. Biraz da ağlayin. Ben de geçmişte aldatildim,kaç sene geçti hala aldatilma konularıdır bdvde ilk okuduklarım.Tesekkur ederim beni anladiginiz icin. Annemle Babama anlattim onlarda boyle seyleri asla kabul etmezler ve kendisiyle konustular ama malesef bir ise yaramadi
ay gereksiz bir yorum yüzünden ban yemeye değer mi? boşver benceSana cevap verirken hiç zorlanmıyorum çok 'basit'
Tesekkur ederim :)boşverin siz. valla o yorumu görünce hem şaşırdım hem de konunuzu tekrar bi hızlıca okudum, kibir nerde görememiştim çünkü. tekrar okuyunca yine göremedim.
sorununuz hakkında bir önerim yok, bu son yorumum olsun. konunuzu sabote etmeyeyim :)
)))))))))))) tirnaklarini yemen bittiyse pek sahane zekice cevaplarini koynuna al şapşik ruyalar gor. haydenSana cevap verirken hiç zorlanmıyorum çok 'basit'
Tesekkur ederim bu cok iyi bir oneri bunu hic dusunmemistim. Bana olanlar onu cok uzmustu umarim onda bir etki yaratirBence alın karşınıza bak ablacim ben geçmişte o kızlara yasattigini yaşadım. Hala etkisi devam ediyor, hala daha aldatilma kelimesi geçen hikayeleri okuyor,icleniyorum. Ben onca acıyı cekmisken kendi kardeşimin suçsuz kızlara bunları yapması beni tahmin edemeyeceğin kadar üzüyor . Sanki onlara değil de bana yapıyorsun gibi üzülüyorum. Bunun ah boyutunu da belki ben yaşıyorum. Senin hatalarının ceremesi mı çıkıyor benden diye düşünmeye başladım yalvarırım yapma deyin. Biraz da ağlayin. Ben de geçmişte aldatildim,kaç sene geçti hala aldatilma konularıdır bdvde ilk okuduklarım.
Keşke onun ablalarindan biri de alıp karşısına konussaydi da ben aldatilmasaydim. Takdir ettim sizi.
Aldatılmak bir kadının yasayabilecegi en büyük acılardan demişti bir oyuncu. Çok doğru. Ne güzel empati yapmışsınız. Sizin gibilerin sayısı artsın inşallah.Tesekkur ederim bu cok iyi bir oneri bunu hic dusunmemistim. Bana olanlar onu cok uzmustu umarim onda bir etki yaratir
Ayrica kizlara uzulmeyin. O kadar flortum oldu kimsenin kapısını tırmaladım. İstemeyene de yapışmadım 16 yasindayken bile. Azcık akıllı olsunlarda çekmesinler.
AyyyHatirladim seni isimcik pirt yapan kiz,bence fazla kurcalama herkezin kendi ozel hayati sen kendi sevdiceginle ilgilen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?