- 20 Kasım 2014
- 34
- 9
- 13
- 34
bilemedimaman o da zaten ilgilidir ki. açıl gitsin..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilemedimaman o da zaten ilgilidir ki. açıl gitsin..
hahah cidden miEşimde benim kankimdi güyaaa :) Ama çocukluktan beri gözü varmış bende hainin :)))
çok hoş ya inşallah zamanı gelir bende söyleyebilriimbence önce azcıkta olasa belli edin öyle hemen direk söylemeyin.hareketlerinizle konuşmalarınızla belli edin.tepkisine bakın ona göre açılcağınız zamanı iyi belirleyin.bunda kötü birşey yok insan sevdiğini söyler..bu arada bizede eşimizle çok yakın arkadaştık şuan 4.5 yıllık evliyiz :)
nasıl belli edebildinizBende sevgilime abi diyordum eskiden
ikimizre deli gibi müzik dinleriz o bana ben de ona bir sarki ismi söyledim konuşma bir anda duygusallasti.
O güne kadar ona hiç özlüyorum seni dememistim. Hep özlendin vs diyerek daha uzak bir tavırla söylerdim. Sonra o akşam bana yanlışlıkla canım yazdi. Ama bunların hepsi gerçekten bir tesadüf eseri oldu.. 7 yıldır birlikteyiz ve hala diyor ki ben o ana kadar inan hiç farketmemistim sana aşık olduğumu diye..
Hâlbuki ben gözünün içine bakardim :)
Ben de lafi biraz çevirdi canım mi falan filan diye sonra uzun uzun gelen canımmmmmmlardan sonra ne olduuuben sana sanırım aşık oldum
ben seviyordum yanimda olsun istiyordum ama bunu once ona soylettim biraz fazla ugrastim ama olsun
tabi biz bunlari yasarken daha liseye gidiyorduk. Yasiniza gore hareket etmek gerekecek t![]()
yav he heistemezsen aşık olmazsın. beyin denen organın varlığı şu dönemde unutulmuş durumda
kesinlikle açıl söyle ya senın olur ya da olmaz gıder yukardakı ıhtımalden daha ıyıdır her ıkısı deçok haklısınız ya
Haklısınız inşallah cesaretimi toplar söylerimkesinlikle açıl söyle ya senın olur ya da olmaz gıder yukardakı ıhtımalden daha ıyıdır her ıkısı de
doğru diyorsunuzAsık oldugun adamla omur boyu kardes gibi takılmak yerine, ona acıl
Onu kaybetme pahasına acıl derim..
Ya hep ya hic bence. Ya sevgili olun karsılıklı ask yasayın ya da onu kaybet derim.
nasıl belli edebildiniz
Evet çok ciddiyim :) Benden 1 yaş küçük hatta bende sanıyorumki kankiyiz :) Birde kanki falan diyorduk yani birbirimize çocukluk arkadaşım :) Biraz uğraştı ama kankiden koca oluyor birde çocuk bile oluyor hamileyim :)))hahah cidden miçok hoşmuş