kardesim dedigim erkege asigim

ona soylemeli miyim?

• söylemelisin

OY: 49 74,2%
  • soylememelisin

OY: 17 25,8%

• Ankete Katılan
    66
bence önce azcıkta olasa belli edin öyle hemen direk söylemeyin.hareketlerinizle konuşmalarınızla belli edin.tepkisine bakın ona göre açılcağınız zamanı iyi belirleyin.bunda kötü birşey yok insan sevdiğini söyler..bu arada bizede eşimizle çok yakın arkadaştık şuan 4.5 yıllık evliyiz :)
çok hoş ya inşallah zamanı gelir bende söyleyebilriim

Bende sevgilime abi diyordum eskiden :D
ikimizre deli gibi müzik dinleriz o bana ben de ona bir sarki ismi söyledim konuşma bir anda duygusallasti.
O güne kadar ona hiç özlüyorum seni dememistim. Hep özlendin vs diyerek daha uzak bir tavırla söylerdim. Sonra o akşam bana yanlışlıkla canım yazdi. Ama bunların hepsi gerçekten bir tesadüf eseri oldu.. 7 yıldır birlikteyiz ve hala diyor ki ben o ana kadar inan hiç farketmemistim sana aşık olduğumu diye..
Hâlbuki ben gözünün içine bakardim :)
Ben de lafi biraz çevirdi canım mi falan filan diye sonra uzun uzun gelen canımmmmmmlardan sonra ne olduuu :D ben sana sanırım aşık oldum :KK30:

ben seviyordum yanimda olsun istiyordum ama bunu once ona soylettim biraz fazla ugrastim ama olsun :-)
tabi biz bunlari yasarken daha liseye gidiyorduk. Yasiniza gore hareket etmek gerekecek t:KK60:
nasıl belli edebildiniz

Asık oldugun adamla omur boyu kardes gibi takılmak yerine, ona acıl

Onu kaybetme pahasına acıl derim..

Ya hep ya hic bence. Ya sevgili olun karsılıklı ask yasayın ya da onu kaybet derim.

Bence hemen söylemeyin siz birazcık ona karşı davranışlarınızı değiştirin.Daha samimi,daha farklı davranın mesela.
Hatta yazılan ilk yorumlarda okudum birisi bu tarz öneride bulunmuştu.
Daha sonra açılırsınız ama aniden söylerseniz ters tepebilir. Biraz daha zaman tanıyın bence... :)

nasıl belli edebildiniz

Onun epey duygusal bi dönemiydi o yüzden telefonda sıkça konuşuyorduk. Birlikte oturup kalkamiyorduk ama mesajla ve konusarak gayet güzeldi herşey.. bir kac kez sabaha kadar mesajlastik. Anlattığı seylere tepkilerim vs..
bir de onun dil alışkanlığı olarak söylediği kelimelerin benim için yanlış anlasilabilecegini vurguladim ama hep anlayışla yaklastim. ilgilendigimi onun benim için özel oldug8nu hissettirdim.ama o hâlâ benim destegimi sadece yakın bir dostun desteği olarak saniyormus :D
O kadar yakındık ki hatta sevgilimiz olursa simdi olmasin ama olduginda böyle birisi olsun diye hayal bile kurardik.
Gel zaman git zaman dilimdeki bağları çözdüm. Hatta o bana ilk aşkım diyebilir miyim sana dedikten sonra pisman oldu sen öyle bir sey istemezsin brn niye soyledim seni kaybetmek istemiyorum vs. Ama ne oldu hic kaybetmedi :D yani biraz hissettirmek konusmalar sarkilar hayaller küçük küçük yazdığın şiirler mesajlar.. konuşurken onun ailesi ile ilgili seyler konusmak kaygilardan bahsetmek vs.. karsidaki insanin karakterini çözümlemek gerekiyor sanirim. Gerci ben hic beklemedigim bir anda karşılıklı ilan ettik aşkımızı ama olsun :D o kıvama gelene kadar bunlari yapmistim. Maksadim o benim hissettiklerimi bilsin diye yapmadim. Dogal bir samimiyetle yaklasinca insanin duasi kabul oluyor.. :)) yanliz sana bir sey daha eklemek istiyorum. Yasiniz küçükse ve ciddi bir iliski istiyorsan onun başkasıyla çıkmasına engel ol sen de onunla çıkma.. Çünkü erken başlayan iliskilerin sonu ya zorluk yada hüsran oluyor.. biz zorlananlardaniz artik evlilik istiyoruz ama islerimiz henüz yoluna girmedi :(

Bence söyleyin bişey kaybetmezsiniz o da size cok değer veriyorsa ve gerçekten dost olarak seviyorsa bir ilişkiniz olmayacaksa bile hislerinizin yanlış olduğunu açıklayıp sizi hayatından çıkartmaz.
Kardeşim gibi dediğim insanla öpüşücek raddeye gelmiştim tabi öpüşmedik o olaydan sonra sevgili olma gibi konuları konuştuk aonra bi şekilde olmadı beraberliğimiz ama biz aramızda hiçbir şey olmamış gibi samimi opmaya devam ettik. Tabi şimdi arkadaş bile değiliz artık. O olaydan sonra birbirimizle bağımız kopmamışt bi süre.
Yani bu birazda size bağlı hem neden olumsuz bakiyoruz kısmet bu işler inşallah olir ama yavaş yavaş belli et.
Diuelim olmadı kösmet değilmiş de ve rezil oldum gözuuyle bakma.
Aksine sevdiğini söylememek rezilliktir.

Hiçbir Erkeğe aşk itirafı yapılmamalı...
Sakın yapma
Belli et hareketlerinle o gelirse ne ala yoksa asla!!!
Hatta arkadaş da olma belli ettikten sonra

Kaybetme korkusu olmaz
Aşka kolay ulaşan erkek kolay vazgeçer

Arkadasim nacizane fikirlerimi belirteyim ben olsam soylerdim ama soylemeden once denerdim ama en onemli uyarimdir ki sakin askla deneme yani birine asik olmus gibi ilgin varmis gibi davranma bir kac mesaj okudum o whatsapp konusma tarzini dgistir belli et yazan arkadaslara katiliyorum ve bir arkadas sevgilisi olursa uzulursun soyle demis evet inan cok uzulursun o kadar yil kolay degil 4 yil tani 3 yil sev sonra gidip baskasinin olsun bunu hic kaldiramazsin ama en azindan soyleyip reddedilirsen hem soylemedim diye pisman olmazsin hemde reddedilmeye alisilir ama baskasinin olmasina alismak daha kotu ve dostsunuz su an diye her sey resmen gozunun onunde olacak hep acaba soyleseydim ne olurdu diye dusuneceksin... Bu arda bir fikrim var ama kizmayin kizlar lutfen... Onun yaninda bayilma numarasi yapma gibi bir sansin var mi ya da kotu ornek olacak ama sarhosmus gibi yapma sansin var mi hani uyanik deglken soylemis gibi olsan nasil olur diye dusundum bir an da

Sayfalarin hepsini okuyamadim ama sanirim diyecegim seyi soyleyenler olmus:) hamle yap soylemeden once, dokunmalar, bakis, sozler :) zaten niyeti varsa belli eder :) ha bu arada kardesim dedigin insana asik mi olur insan gibisinden soz edenler olmus, olmayan anlamaz :) cok da guzel oluyo tecrubeyle sabit:) yillllaaarrrrcaaaa (hatta sizin durumdan cookk daha uzun sure) kardes gibi olup simdi de evlenmek icin deli gibi cirpinan bir ciftin tavsiyesi :KK66:

Bir erkek bir kıza o gözle bakacak olsa 4 yılda bakmaz mıydı diye sormadan edemiyorum. Bence bu işin sonunda arkadaşlığı da kaybedeceksin.

Bak bizim dos grubunda benzeri oldu sonuç evlilikle noktalandı karakterler farklı sadece

Sen belirt hislerini anlamasını sağla tepkisinden anlaşılır

Sevseydi söylerdi
arkadaşınızı kaybetmek istemiyorsanız söylemeyin

hahah cidden mi :D çok hoşmuş
Evet çok ciddiyim :) Benden 1 yaş küçük hatta bende sanıyorumki kankiyiz :) Birde kanki falan diyorduk yani birbirimize çocukluk arkadaşım :) Biraz uğraştı ama kankiden koca oluyor birde çocuk bile oluyor hamileyim :)))

Kardeşim diyip samimi olmalara artık kimse inanmıyor arkadaşım.
Bence o kişi de biliyordur hatta o da senin gibi düşünüyor olabilir.
Ben kardeşlerimle, dostlarımla her gün bir şeyler konuşmuyorum, siz ne konuşuyor olabilirsiniz?

Back
X