Pardon arkadasim ben mi yanlis anladim yoksa sen mi eksik anlattin. kiz arkadasini seni kandirmakla suclamissin ama benim okudugum yazida hic de öyle bir durum yok gibi...
neden diyecek olursan, kiz sana hic calisma aman bosver dememis ki, sinava bir gün kala , hadi artik bu saaten sonra calsima demek istemis bence. cünkü zaten o saate kadar ne ögrendiysen ögrendin, o saaten sonra artik calsimanin anlami yok demek istemis.. belki de bir arkadasin dedigi gibi gercekten kiz yatmis olabilir sana artik calsima dedikten sonra...
ve ayrica kizin sinavi gecmesine neden sasiridn ki, daha önceden kiz sinava iyice calsimis, bir son gece calsimamis. ve sinavi böyleyse gecmesi gayet normal. belki de onun sansina yapabilecegi sorular gelmis ve gecmis olabilir.
bence herkesden yapilan herseyin altindan art niyet aramamak gerekiyor. bence sen onca calismissin ve kalmissin, arkadasinin belki de sana göre az calsisip gecmesini darilma ama birazcik kiskanmissin...yani olabilir ögrenciyken yeri geliyor en yakin arkadasini bile insan rakip olarak görebiliyor...
ya zaten calsimissin, biraz daha calsirsan umarim bütünlemeden gecersin arkadasim. sana basarilar... iyi günler...