• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşim dediğiniz arkadaşınız bunu yapar mı?

Artık öyle dost, yoldaş, can, ciğer bilmiyorum ben...

Herkesin işi çıkarına uyana kadar, hiç kimseye güvenmemen gerektiğini bilmelisin maalesef.

Valla üniversite yaşaşmımda dost bildiklerimden öyle kazıklar yedim ki....Dostluk falan hikaye not deyince en güvendiğin arkadaşın seni satıyor...Bende son sene hepsini hayatımdan çıkardım rahat ettim,sayelerinde kimseye güvenmemeyi öğrendim....

bazen hepimiz böyle hatalar yapabiliriz ve üniversitede öyle insanlar çok gördüm.bütün gece çalıştıkları halde(gözlerinin altı mosmor ve çökmüş uykusuzluktan)çalışmadım diye.arkadaşım farkındaysan baştan kendini şartlandırmışsın ben çalışamam hastayım bütte geçemezsem gibi...bence kendine bu işi başaracağım de ve ders çalışmaya başla..allah yardımcın olsun..

Canini sIkma..
Birdahaki sefere calisir ve gecersin alninin akiyla insallah.
Bundan sonrada kimseye güvenmemeyi ögrenirsin.
Ünv hayata hazirliyor bizleri, tecrübenin iyisi kötüsü olmaz.
Rabbim birdahaki sinavinda basarilar versin, insallah tam puanla gecersin canim;)
öptüm

ben de lise yıllarında yaşamıştım buna benzer bi durum.ama dersimi aldım.sen de unutursun ve kendinle ilgili şeylerin kararını yalnızca kendin vermeyi öğrenirsin bundan sonra.başkalarının etkisinde kalmadan.umarım bütde geçersin

Pardon arkadasim ben mi yanlis anladim yoksa sen mi eksik anlattin. kiz arkadasini seni kandirmakla suclamissin ama benim okudugum yazida hic de öyle bir durum yok gibi...
neden diyecek olursan, kiz sana hic calisma aman bosver dememis ki, sinava bir gün kala , hadi artik bu saaten sonra calsima demek istemis bence. cünkü zaten o saate kadar ne ögrendiysen ögrendin, o saaten sonra artik calsimanin anlami yok demek istemis.. belki de bir arkadasin dedigi gibi gercekten kiz yatmis olabilir sana artik calsima dedikten sonra...
ve ayrica kizin sinavi gecmesine neden sasiridn ki, daha önceden kiz sinava iyice calsimis, bir son gece calsimamis. ve sinavi böyleyse gecmesi gayet normal. belki de onun sansina yapabilecegi sorular gelmis ve gecmis olabilir.
bence herkesden yapilan herseyin altindan art niyet aramamak gerekiyor. bence sen onca calismissin ve kalmissin, arkadasinin belki de sana göre az calsisip gecmesini darilma ama birazcik kiskanmissin...yani olabilir ögrenciyken yeri geliyor en yakin arkadasini bile insan rakip olarak görebiliyor...
ya zaten calsimissin, biraz daha calsirsan umarim bütünlemeden gecersin arkadasim. sana basarilar... iyi günler...

Pardon arkadasim ben mi yanlis anladim yoksa sen mi eksik anlattin. kiz arkadasini seni kandirmakla suclamissin ama benim okudugum yazida hic de öyle bir durum yok gibi...
neden diyecek olursan, kiz sana hic calisma aman bosver dememis ki, sinava bir gün kala , hadi artik bu saaten sonra calsima demek istemis bence. cünkü zaten o saate kadar ne ögrendiysen ögrendin, o saaten sonra artik calsimanin anlami yok demek istemis.. belki de bir arkadasin dedigi gibi gercekten kiz yatmis olabilir sana artik calsima dedikten sonra...
ve ayrica kizin sinavi gecmesine neden sasiridn ki, daha önceden kiz sinava iyice calsimis, bir son gece calsimamis. ve sinavi böyleyse gecmesi gayet normal. belki de onun sansina yapabilecegi sorular gelmis ve gecmis olabilir.
bence herkesden yapilan herseyin altindan art niyet aramamak gerekiyor. bence sen onca calismissin ve kalmissin, arkadasinin belki de sana göre az calsisip gecmesini darilma ama birazcik kiskanmissin...yani olabilir ögrenciyken yeri geliyor en yakin arkadasini bile insan rakip olarak görebiliyor...
ya zaten calsimissin, biraz daha calsirsan umarim bütünlemeden gecersin arkadasim. sana basarilar... iyi günler...

sanırım benim yanlış aktarmamdan kaynaklandı....arkadaşımın geçmeside değil sorun....benim kırıldığım nokta güvenimim kırması....beni çok iyi tanır nerde nasıl davranacağımı bilir..bunun farkında olarak telefonunu kapatıp sozde yatması bu sekılde mesaj atması. ve ertesi gun bu tavrını surdurmesı benı kıran olay....ben onun aksıne aman uyumasın aman uyanık kalsın dıye mesajlar atarken kahve ıc bak uyuya kalma derken bununla karsılasmam sorun....arkadasımında benımde onceden calısma gıbı bir ımkanı yoktu aıle duzenlerı sebebıyle sadece calısma gunu ve saatı o aksama baglıydı....bı oncekı sınavdan da bos kagıt vererek cıkmıstı.......o aksam ıste ne calsıtıysa calıstı......kolay soru geldı calsıtıgı yerden geldı hepsını gecıyorum dost olannnnn ınsan evet ben calıstım calısmaya calsııyorum sende calıs kalmayalım der......ama aman ben belkı kalırım oda kalsın benle büte okul uzarsa tek olmayayım düşüncesiyle aman calısmasın dıye mesaj atmak neyin nesi........:)

Son düzenleme:
bazen hepimiz böyle hatalar yapabiliriz ve üniversitede öyle insanlar çok gördüm.bütün gece çalıştıkları halde(gözlerinin altı mosmor ve çökmüş uykusuzluktan)çalışmadım diye.arkadaşım farkındaysan baştan kendini şartlandırmışsın ben çalışamam hastayım bütte geçemezsem gibi...bence kendine bu işi başaracağım de ve ders çalışmaya başla..allah yardımcın olsun..

aynen öle üniversitede ne insanlar gördüm çoğunuda hayatımdan def ederek uzaklastırdım ama işte en guvendıgımden an bıle suphe etmem ben......sımdı sımdı anlıyorum guvenmemem gerektıgını:..benım ıs basvuruma kendı gıttı.....olsun dedım ama onada yar olmadı......gecenlerde bı ıs bavurusu vardı senın cevren genıs sen ıs bulursun sen gelme mulakata ben gıdeyım dediiiii gene ses etmedım....ben onu şu an çalıştığım iş yerime götürdüm birde en azından okul masrafları çıksın diye......benım dersten kalmam banada baglıydı oturup calısmam lazımdı ama ıste benım hataammm guvendıgımden suphe etmem ben dostum dedıgımle anca beraber kanca beraber dedım bugune kadar.......ama hıc bı dostta yanıma kalmadı bugune kadar.......bu arada bu bahsettıgım arkadasa mesaj attım....gecmıssın dedım...aaa hadı ya ben mı hayatta ınanmam seklınde cevab verdı...sonra bana bır arkadasımıza attıgı mesajı gonderdı yaa şirine bana mesaj attı gecmısım baksana netten notuma ...seklınde ses etmedım artık........ya böle saf salak biri değilimdir çalıştığım süre boyunca kavga etmediğim insan kalmamıştır hakkımı haklı yerde ararım hemen güvenmem ama işte sevdigime de can veriyorum sanırım onlarda canıma ot mu tıkıyo ne:)

aynen öle üniversitede ne insanlar gördüm çoğunuda hayatımdan def ederek uzaklastırdım ama işte en guvendıgımden an bıle suphe etmem ben......sımdı sımdı anlıyorum guvenmemem gerektıgını:..benım ıs basvuruma kendı gıttı.....olsun dedım ama onada yar olmadı......gecenlerde bı ıs bavurusu vardı senın cevren genıs sen ıs bulursun sen gelme mulakata ben gıdeyım dediiiii gene ses etmedım....ben onu şu an çalıştığım iş yerime götürdüm birde en azından okul masrafları çıksın diye......benım dersten kalmam banada baglıydı oturup calısmam lazımdı ama ıste benım hataammm guvendıgımden suphe etmem ben dostum dedıgımle anca beraber kanca beraber dedım bugune kadar.......ama hıc bı dostta yanıma kalmadı bugune kadar.......bu arada bu bahsettıgım arkadasa mesaj attım....gecmıssın dedım...aaa hadı ya ben mı hayatta ınanmam seklınde cevab verdı...sonra bana bır arkadasımıza attıgı mesajı gonderdı yaa şirine bana mesaj attı gecmısım baksana netten notuma ...seklınde ses etmedım artık........ya böle saf salak biri değilimdir çalıştığım süre boyunca kavga etmediğim insan kalmamıştır hakkımı haklı yerde ararım hemen güvenmem ama işte sevdigime de can veriyorum sanırım onlarda canıma ot mu tıkıyo ne:)

Arkadaşım arkadaşına hiç kusur bulma. Onun tek kusuru kişiliğiyle ilgili çok iyi bilirim bu tipleri, zaten sınav dönemi çöküyor insan gazına gelmiceksin bunların. Benim de üniversitede 4. yılım bu zamana kadar çok gördüm bu tipleri.:delphin:
Ayrıca bu kadar fedakarlıkyapman çok anlamsız. Son sınıfsın ve gördüğüm kadarıyla evlisin. Senin okulunu bitirip bir an önce iş hayatına atılman lazım.
Hiç üzülme en azından büt şansın var yaz okulu olsa çok daha kötü.
Final sorularını da gördün aşağı yukarı aynı sorar sen de çalışıp geçersin. Başarılar...a.s.

en büyük hata sendenmiymiş açıkçası
sananne canım o çalışmıyacakmış bende çalışmayayım
tamam sorun bu değil arkadaşının davranışı ama istemeden sana kızıyoruz:kedi:

senin durumuna üzüldüm ama keske arkadasinin lafina bakmasaydinda calissaydin az cok tanimissindirda arkadasini sanmiyorumki bu yyaptigi ilk olsun
Benimde seninkine benzeyen bi arkadasim var lafta kardes gibiyiz ama hicbisiyini anlatmaz derdini söylemez ama bana anlattirir. Kendi cikari icin bizim eve gelir bilgisayari kullanir ceker gider iki dakika oturmaz sanki burasi cafeymis gibi .. ders konusundada calismadim kötü gelcek vs diyodu gecen sene ama gecti cogu dersten ama onun lafiyla asla is yapmam ben .Genede yaptigi hareketlere katlanmisim arkadasimdir diyip su anda da aramiz limoni aramiyorum ariyasim bile yok ztn kendi dertlerim cok yeterince haberide var oysaki ama destek fln olmaz biliyorum valla bi gün ipler kopucak orasi kesin galiba yavas yavas basladi da cünkü katlanmak istemiyorum kimseye artik haketmiyor iyi niyetimi arkadasligimi.... sende arkadasligini gözden gecir bence cünkü her yapilanin altinda bir niyet vardir her zaman

bence arkadaşından çok sen suçlusun neden onu dinledin ki yani ikinizde kalsaydınız o zaman şu anda çalışabilcekmiydin bence ne yap ne et geç derim başkalarının lafına bakma

şaşırma canım benim okulda bunları hep ypar özellikle kızlar.benim ders çalışma masamda notlarım çalındı.ve final gecesi.iyiki daha önce çalışmıştım.
buda sana kapak olsun.kimseyi duyma.o utansın.ve onun suratına vur

herkesin emegi kendine ne kadar iş o kadar aş demişler :) birincisi eğitim göruyorsun ve cok önemli bir sınav ve sen arkadasına baglı çalışıyorsun ? tuhaf ve abes bir durum bence.her insan kendinden sorumludur.sen 200 sayfayı tabii ki ezberleyemezsin ama ne kadar çalışsan o kadar yanına kar kalırdı.arkadasına tebrikler :)

sende arkadaşına kardeşim dememeyi öğrenmişsindir.Ne kadar yakın olursam olıyım,hiçbir arkadaşım benim kardeşlerimin tırnağı bile edemez.

Back
X