kardeşim diyen erkek??

periprensesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2007
172
1
96
İstanbul
kızlar bana da yardım etseniz...

bana yakın bir arkadasım var... bir ara yakınlasıyorduk olmadı simdi" bacım, kankam, canım arkadasım " diyip duruyor, cok tatlıymısım cok sirinmisim, onunla ilgilenmem cok hosuna gidiyormus - bu aralar biraz hasta- naz yapıyorum kapris yapıyorum surat asıyorum hepsini cekiyor iltifat ediyor, arada konusuyoruz, sürekli ilgi istiyor ama hep canım kardesim, arkadasım diyip duruyor...

güzel giyinirim parfüm sıkarım- deli oluyor bilegimi koklayıp duruyor bana dokunmasına asla izin vermiyorum sadece elini sıkıyorum- isve yaparım cilve yaparım zaten o da cok seviyor boyle olmamı...

ama ne olcak böyle yaa, kardes falan degiliz biz, nasıl anlasa??

bana yakın bir arkadasım var... bir ara yakınlasıyorduk olmadı simdi" bacım, kankam, canım arkadasım " diyip duruyor, cok tatlıymısım cok sirinmisim, onunla ilgilenmem cok hosuna gidiyormus - bu aralar biraz hasta- naz yapıyorum kapris yapıyorum surat asıyorum hepsini cekiyor iltifat ediyor, arada konusuyoruz, sürekli ilgi istiyor ama hep canım kardesim, arkadasım diyip duruyor...

güzel giyinirim parfüm sıkarım- deli oluyor bilegimi koklayıp duruyor bana dokunmasına asla izin vermiyorum sadece elini sıkıyorum- isve yaparım cilve yaparım zaten o da cok seviyor boyle olmamı...

yapma ya

burnu pinokyo gibi uzun mu bu arkadaşın uzaktan uzaktan bileğini koklayabiliyor:delphin:

sen misin yoksa pinokyo şakkıdı

walla benim böyle erkek arkadasım çoktu bı zamanlar..
gercekten kardesim gibi gördüğüm sevdiğim..
bir kızdan farksizlardi benim için bende onlar için bir erkekten farksizdim..
aynı yatakta bile yatmisligim vardır..
ama asla asla asla bir kere bile aklımın kenarından ucundan farklı bir düşünce gecmemistir,aynı sekilde onlarında..zaten öyle bir düşünceyi asla geciremezdim,ha abim hakkında dusunmusum ha onlar için benim gözümde ayniydi..aynı sekilde mide bulandırici olurdu öyle bir düşünce..
tabii bu dediklerim onlar icinde geçerli..

yani seni gercekten kardesi gibi görüyor olabilir..

ya açık ve net konusucaksin ya da sen de onu oyle görmeye calisicaksin..
konuşup kaybetmekte var tabii..

ben senin yerinde olsam ama konusurdum..
veya mesafe koyardim..

bir seyler hissettiğin bir insanla dost olamazsın..kimse olamaz..senin şahsına söylemiyorum yani..
dost olabilmek için iki tarafında hiç bir şey hissetmemesi lazım..

okuyunca aklima eski gunlerrim geldi . bende boyle bir baslik acmisdim 2 -3 ay once. 1 aydirda sevgiliyiz. kardesim demesine sinir olurdum bana yakin olmak icin oyle solliyormus :1hug: ben ona 1.5 yildir asikdim ama soliyemiyordum oda 4 senedir. yanii kisacasi o cocuk seni seviyor . burdaa tecrubbe konusuyor. :)) bence seni kaybetmekten korktugu icinde soyleyemiyor.

Son düzenleme:
ilgilendigini ben de biliyorum tüm dertlerini anlatıyor yol istiyor sır veriyor ben bişi anlatmayınca sinirleniyor,ama bişi yapmıyor nadir arıyor, aradıgımda konusuyor yanına davet ediyor ama ben bir bahaneyle reddiyorum çünkü görüştügümüzde kardesim diyip duruyor... sinirim bozuluyor... ben de aramıyorum istiyorsa arasın.

nazlı senin nasıl oldu, nasıl acıldı sana... bir soylesen??

Pekı senınle ılgılenen baŞkaları yok mu senı kıskanıyor mu nasıl tepkı verıyor

navb, medeni hayatın gereklerini yerine getiriyoruz el sıkısmak, karsılastıgımızda öpüşmek gibi... elini boynuma atmak, omzuma yatmak istediginde izin vermiyorum ben de sokulmuyorum...

biraz ara ver baskalarıyla cıkmaya basını dinle falan diyor bu arada ben de ööle yapıcam diyor...

ya ilgisi olsa gösterir arar degil mi...sürekli ilgi talep etmez, niye aramıyorsun diye söylenmez... ben ilgi verdikce ister tabii, çünkü erkek... bir süre hic aramadım sonra hastalık oldu aramak zorunda kaldım niye küstün dedi, özür diledi, sitem etti. "ben de canın isteseydi arardın" dedim. şimdi de aramıyorum aramayacağım.

nazlı senin nasıl oldu, nasıl acıldı sana... bir soylesen??
illk baslardaa o bana seni kardesim gibi goruyorum ve cok seviyorum diyordu tabiki bende ona kardesim giibi goruyorum seni diyordum. sonra gecen yil ben ondan cok hoslandim. :asigim: ama bunun karsiliksiz oldunu zann ettim. hatta bir ara aramiz limoni oldu benimm yuzumden. 3 ay konussmadik ve ben dayanamadimm bu sene ona mesaj atim Bayramı'nı kutladım ve barişdik .sonrada her gün telefonda konuşmaya basladik. mesajlaşdik ama ilk önce arkadaş gibi sonra kardeş lafini aramizdan kaldirdik . bir kaç gün sonrada bana seni biriyle gormeye katlanamam dedi bende dedimki niye kardes gibi gordiyin icinmi :) sonra bennden hoşlandigini soyledi 4 senedir beni seviyormuş ama bunu solerse ondan uzaklaşacagimi sanmiş. bu yüzdende kardeşim gibi görüyorum diyormuş.
4 senedir bana kardeşiz diyen coçuk şimdi benim sevgilim. :asigim:yani bu kardes laflarina inanma. sana yakin olmak icin söliyor . ve sen ona biraz cesaret versen ondan hoşlandigini belli etsen belki o çocukda sana acilir.opuyorumnanaktan a.s.

sagol nazlı

ben ararsam biz de hergün konusuruz da ben üstüne gitmek istemiyorum cunku o aramıyor... ben baskasıyla cıktıgımda " sende birini bul 4 lü cıkalım demiştim, unut 4lü cıkmayı falan" diyordu, daha yeni "baska erkekle gorustugunde benden uzaklasıyorsun dedi, ben de normal degil mi" dedim... ama sonra sen benim kardesimsin diyiverdi, ne zaman ben hoslandıgım erkekler hakkında konussam onları tasvir etsem ve onda olmayan ozellikleri desem " sen zaten benim kardesimsin" diyor. ama ailesiyle tanısmam icin cıldırıyor, ben de yabancılarla konusan biri degilimdir, 10 dakika görüp kalktım... daha da hic aramadı..

sagol nazlı

ben ararsam biz de hergün konusuruz da ben üstüne gitmek istemiyorum cunku o aramıyor... ben baskasıyla cıktıgımda " sende birini bul 4 lü cıkalım demiştim, unut 4lü cıkmayı falan" diyordu, daha yeni "baska erkekle gorustugunde benden uzaklasıyorsun dedi, ben de normal degil mi" dedim... ama sonra sen benim kardesimsin diyiverdi, ne zaman ben hoslandıgım erkekler hakkında konussam onları tasvir etsem ve onda olmayan ozellikleri desem " sen zaten benim kardesimsin" diyor. ama ailesiyle tanısmam icin cıldırıyor, ben de yabancılarla konusan biri degilimdir, 10 dakika görüp kalktım... daha da hic aramadı..

onemli degil canim .simdi yani sevgili oldugumuz donemde cogunlukta o ariyor mesaj atiyor hep ben aramiyorum.
seni seviyorsa sana neden acilmadigi belli zaten. yani ben onunla arkadasken bile baska erkekten konusmazdik. yani senin sevgilinden konusuyorsan o sana ne diye bilirki tabiki kardesimsin diyecek. onunla sevgili olmak istiyorsan baska erkeklerden konusma bence.

periprensesi kuzum sen kaçyaşındasın ?hiç hoşlandığın çocuğa benim sevgilim var denirmi hem onu seviyosan nasıl başka erkekle görüşürsün olacak iş değil kuzum,sen birisiyle görüşüyosan o sana açılamaz ret edilecek sanır sen kıskandırıcam diye uğraşıyosun ama uzaklaştırıyosun kendinden cesaret edemiyo seni aramaya ve sevdiği için kopamıyorda senden kardeşim diyerek ondan kopmamanı sağlamaya çalışıyo bence başka erkek lafını unut kimseyle çıkma onada bunu çaktımadan söyle artık sevmediğim kimseyle çıkmıycam sevdiğim biri olsun beni seven biri olsun istiyorum de ozaman değişir belki sana karşı

kızlar benımde bır sorunum var bu konuyla ılgılı benım bır arkadaşım var acayıp derecede yakındık yaklaşık 1 yıldır tüm haftasonları bırlıkteydık,o polonyaya gitti kız arkadaşı orada dıye oradada msnde falan görüştük,şimdi geldi eskıden olsa erkek arkadaşım hakkında yorum yapardı gerçekten abım gibiydi ama artık yapmıyor.daha sı ben bırısını ayarlasana bana dedıgımde şaka yoluyla yapma ben senın abınım dıyor.bsy ogrendım yada boyle dedıgımde sankı benım senden saklım gızlım var herkesten olur ama senden olmaz unutma bunu dıyor ama kafamı cok karıştıran şeyler var.mesela eskıden bende yada onda kalırdık yada bır arkadaşımda kalırken yanyana aynı yatakta uyurduk aılesını tanıyorum oda benım aılemı tanıyor ama artık aynı ortamdayken nedense benımle kımse ılgılensın ıstemıyor.kız arkadaşını falanda cok sevıyorum ama bu nasıl şey anlamadım bana lütfen akıl verın.onun olmadığı bır arkadaş ortamında 2 hafta once onu bazı arkadaşlarımızın benım gercek abım oldugunu düşündüklerini söyledim ve cok garıp bırısının benden hoşlandıgını soyledıgını hoşlanma için sarhoştur dedı,ama abı lafını duymamazlıktan geldı eskıden olsa hoşlanan kısı hakkında yorum yapardı yada abınım falan derdı ama artık susuyor ve ben arkadaşımı kaybetmekten cok korkuyorum cunku benım gercekten abım o ama tüm bu olanlar dogrumu sızce? banamı anormal gelıyor olanlar?
kız arkadaşıyla bugun konuştum eskıden evlılıkten bahsederdı sımdı neden bahsetmıyor,hatta bu bır hata olur deyıp geçiyor bunlar normal degıl dıyor kafam karmaşık ....

illk baslardaa o bana seni kardesim gibi goruyorum ve cok seviyorum diyordu tabiki bende ona kardesim giibi goruyorum seni diyordum. sonra gecen yil ben ondan cok hoslandim. :asigim: ama bunun karsiliksiz oldunu zann ettim. hatta bir ara aramiz limoni oldu benimm yuzumden. 3 ay konussmadik ve ben dayanamadimm bu sene ona mesaj atim Bayramı'nı kutladım ve barişdik .sonrada her gün telefonda konuşmaya basladik. mesajlaşdik ama ilk önce arkadaş gibi sonra kardeş lafini aramizdan kaldirdik . bir kaç gün sonrada bana seni biriyle gormeye katlanamam dedi bende dedimki niye kardes gibi gordiyin icinmi :) sonra bennden hoşlandigini soyledi 4 senedir beni seviyormuş ama bunu solerse ondan uzaklaşacagimi sanmiş. bu yüzdende kardeşim gibi görüyorum diyormuş.
4 senedir bana kardeşiz diyen coçuk şimdi benim sevgilim. :asigim:yani bu kardes laflarina inanma. sana yakin olmak icin söliyor . ve sen ona biraz cesaret versen ondan hoşlandigini belli etsen belki o çocukda sana acilir.opuyorumnanaktan a.s.

nazlıya katılıyom sen ona cesaret ver bak ıkınızde sabah mutlu uyanırsınız kadeşim bu hayat ıkı yabacının kardeş bellemesi için yaratılmadı.
ozaman kan bagımız olan kardeşleri napıcaz.?
kadın erkek kendi huyunu suyunu bulunca işi pisirmeli (yani kaynaşmalı )aile olabilmek için mutlu olabilmek içi gayret göstermeli dosanın kanununa karsı gelinmez.
sen kdaın onu istiyor-o erkek seni arzuluyorsa konusarak mesele çözülür
aksam yemgi kahve filan hooppp cumburlop
allah mesut bahtiyar ettsin bukadar gerisi garip insanların vızıltı teranesi bence yerimsenibenyerimseniben

o cocuktan ayrıldıgımı söyledim " bana biraz dinlen ben de ööle yapıcam" dedi. ama bayramdan beri ne arıyor ne soruyor... ilgisi olsa belli eder bahaneyle arar 1 hafta oldu nihayetinde...

umrumda da degil artık bundan sonra... canı sıkıldıgında ilgi istediginde bana gelicek kız buldugunda ona gidecek bana kardesim dicek... erkek süründürme taktiklerini okuyorum. arasın önce duymamıs gibi yapıcam sonra " hep bir yerlerdeyim mutluyum" imajı vericem... gerci bu durumdan da cok cekiniyor, herseyi ben yaparım hallederim dedigim icin korkuyor olabilir.

sen de bosver hayata... gelmek isteyen adam geliyor, sen ne yaparsan yap geliyor... millet kimleri basının tacı yapıyor, nasıl insanlar nasıl insanlarla beraber oluyor? geldiginde hoslanıyorsan çıkarsın, degilsen hoslanmıyorum abimsin falan dersin.

walla benim böyle erkek arkadasım çoktu bı zamanlar..
gercekten kardesim gibi gördüğüm sevdiğim..
bir kızdan farksizlardi benim için bende onlar için bir erkekten farksizdim..
aynı yatakta bile yatmisligim vardır..
ama asla asla asla bir kere bile aklımın kenarından ucundan farklı bir düşünce gecmemistir,aynı sekilde onlarında..zaten öyle bir düşünceyi asla geciremezdim,ha abim hakkında dusunmusum ha onlar için benim gözümde ayniydi..aynı sekilde mide bulandırici olurdu öyle bir düşünce..
tabii bu dediklerim onlar icinde geçerli..

yani seni gercekten kardesi gibi görüyor olabilir..

ya açık ve net konusucaksin ya da sen de onu oyle görmeye calisicaksin..
konuşup kaybetmekte var tabii..

ben senin yerinde olsam ama konusurdum..
veya mesafe koyardim..

bir seyler hissettiğin bir insanla dost olamazsın..kimse olamaz..senin şahsına söylemiyorum yani..
dost olabilmek için iki tarafında hiç bir şey hissetmemesi lazım..

aynı anadan ve babadan
dogmayan iki insan aynı yatagı paylaşıpta aklından kötülük geçirmeden duramaz
burdaki kötülükten kasyım cinsel düşünce
ki belki sen düşünmedin ama
ben erkegin düşündügüne eminim

konu sahibi
yaşadıkların pek güzel ya
birdaha başa gelmezz keyfine bakk
oda biliyoda kardeş olmadıgınızı
söler bi gün elbet

yok canım ya... bizim yaş resmen...

bugün konustuk o aradı acmadım sonra gec aradım bire bin katarak yaptıklarımı anlattım, o dert yandı bana... eski kız arkadasını falan anlattı.

bayagı arkadasız biz...

cekhu,

bir daha beraber yatma...erkekler bizim gibi olmaz. iş ciddiye bindiginde "benimle arkadas ayagına yatıyorsa kimlerle yatıyordur neler yapıyordur" der. vucut samimiyeti geliştirme. eger arana mesafe koymazsan sevgili falan olamazsınız.ayrıca kardes falan da degilsiniz ve ensest diye bir sey var CADIARZU

Back
X