- Konu Sahibi periprensesi
-
kızlar bana da yardım etseniz...
bana yakın bir arkadasım var... bir ara yakınlasıyorduk olmadı simdi" bacım, kankam, canım arkadasım " diyip duruyor, cok tatlıymısım cok sirinmisim, onunla ilgilenmem cok hosuna gidiyormus - bu aralar biraz hasta- naz yapıyorum kapris yapıyorum surat asıyorum hepsini cekiyor iltifat ediyor, arada konusuyoruz, sürekli ilgi istiyor ama hep canım kardesim, arkadasım diyip duruyor...
güzel giyinirim parfüm sıkarım- deli oluyor bilegimi koklayıp duruyor bana dokunmasına asla izin vermiyorum sadece elini sıkıyorum- isve yaparım cilve yaparım zaten o da cok seviyor boyle olmamı...
ama ne olcak böyle yaa, kardes falan degiliz biz, nasıl anlasa??
okuyunca aklima eski gunlerrim geldi . bende boyle bir baslik acmisdim 2 -3 ay once. 1 aydirda sevgiliyiz. kardesim demesine sinir olurdum bana yakin olmak icin oyle solliyormus :1hug: ben ona 1.5 yildir asikdim ama soliyemiyordum oda 4 senedir. yanii kisacasi o cocuk seni seviyor . burdaa tecrubbe konusuyor. :)) bence seni kaybetmekten korktugu icinde soyleyemiyor.kızlar bana da yardım etseniz...
bana yakın bir arkadasım var... bir ara yakınlasıyorduk olmadı simdi" bacım, kankam, canım arkadasım " diyip duruyor, cok tatlıymısım cok sirinmisim, onunla ilgilenmem cok hosuna gidiyormus - bu aralar biraz hasta- naz yapıyorum kapris yapıyorum surat asıyorum hepsini cekiyor iltifat ediyor, arada konusuyoruz, sürekli ilgi istiyor ama hep canım kardesim, arkadasım diyip duruyor...
güzel giyinirim parfüm sıkarım- deli oluyor bilegimi koklayıp duruyor bana dokunmasına asla izin vermiyorum sadece elini sıkıyorum- isve yaparım cilve yaparım zaten o da cok seviyor boyle olmamı...
ama ne olcak böyle yaa, kardes falan degiliz biz, nasıl anlasa??
illk baslardaa o bana seni kardesim gibi goruyorum ve cok seviyorum diyordu tabiki bende ona kardesim giibi goruyorum seni diyordum. sonra gecen yil ben ondan cok hoslandim. :asigim: ama bunun karsiliksiz oldunu zann ettim. hatta bir ara aramiz limoni oldu benimm yuzumden. 3 ay konussmadik ve ben dayanamadimm bu sene ona mesaj atim Bayramı'nı kutladım ve barişdik .sonrada her gün telefonda konuşmaya basladik. mesajlaşdik ama ilk önce arkadaş gibi sonra kardeş lafini aramizdan kaldirdik . bir kaç gün sonrada bana seni biriyle gormeye katlanamam dedi bende dedimki niye kardes gibi gordiyin icinmi :) sonra bennden hoşlandigini soyledi 4 senedir beni seviyormuş ama bunu solerse ondan uzaklaşacagimi sanmiş. bu yüzdende kardeşim gibi görüyorum diyormuş.nazlı senin nasıl oldu, nasıl acıldı sana... bir soylesen??
sagol nazlı
ben ararsam biz de hergün konusuruz da ben üstüne gitmek istemiyorum cunku o aramıyor... ben baskasıyla cıktıgımda " sende birini bul 4 lü cıkalım demiştim, unut 4lü cıkmayı falan" diyordu, daha yeni "baska erkekle gorustugunde benden uzaklasıyorsun dedi, ben de normal degil mi" dedim... ama sonra sen benim kardesimsin diyiverdi, ne zaman ben hoslandıgım erkekler hakkında konussam onları tasvir etsem ve onda olmayan ozellikleri desem " sen zaten benim kardesimsin" diyor. ama ailesiyle tanısmam icin cıldırıyor, ben de yabancılarla konusan biri degilimdir, 10 dakika görüp kalktım... daha da hic aramadı..
illk baslardaa o bana seni kardesim gibi goruyorum ve cok seviyorum diyordu tabiki bende ona kardesim giibi goruyorum seni diyordum. sonra gecen yil ben ondan cok hoslandim. :asigim: ama bunun karsiliksiz oldunu zann ettim. hatta bir ara aramiz limoni oldu benimm yuzumden. 3 ay konussmadik ve ben dayanamadimm bu sene ona mesaj atim Bayramı'nı kutladım ve barişdik .sonrada her gün telefonda konuşmaya basladik. mesajlaşdik ama ilk önce arkadaş gibi sonra kardeş lafini aramizdan kaldirdik . bir kaç gün sonrada bana seni biriyle gormeye katlanamam dedi bende dedimki niye kardes gibi gordiyin icinmi :) sonra bennden hoşlandigini soyledi 4 senedir beni seviyormuş ama bunu solerse ondan uzaklaşacagimi sanmiş. bu yüzdende kardeşim gibi görüyorum diyormuş.
4 senedir bana kardeşiz diyen coçuk şimdi benim sevgilim. :asigim:yani bu kardes laflarina inanma. sana yakin olmak icin söliyor . ve sen ona biraz cesaret versen ondan hoşlandigini belli etsen belki o çocukda sana acilir.opuyorumnanaktan a.s.
walla benim böyle erkek arkadasım çoktu bı zamanlar..
gercekten kardesim gibi gördüğüm sevdiğim..
bir kızdan farksizlardi benim için bende onlar için bir erkekten farksizdim..
aynı yatakta bile yatmisligim vardır..
ama asla asla asla bir kere bile aklımın kenarından ucundan farklı bir düşünce gecmemistir,aynı sekilde onlarında..zaten öyle bir düşünceyi asla geciremezdim,ha abim hakkında dusunmusum ha onlar için benim gözümde ayniydi..aynı sekilde mide bulandırici olurdu öyle bir düşünce..
tabii bu dediklerim onlar icinde geçerli..
yani seni gercekten kardesi gibi görüyor olabilir..
ya açık ve net konusucaksin ya da sen de onu oyle görmeye calisicaksin..
konuşup kaybetmekte var tabii..
ben senin yerinde olsam ama konusurdum..
veya mesafe koyardim..
bir seyler hissettiğin bir insanla dost olamazsın..kimse olamaz..senin şahsına söylemiyorum yani..
dost olabilmek için iki tarafında hiç bir şey hissetmemesi lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?