- 1 Şubat 2019
- 217
- 69
- 13
- 35
- Konu Sahibi dilemma123
-
Zehir benim dilimde.ama kalbinde,niyetinde,bakışlarında. Bir insanin eşini ailesinden tamamen koparma çabası normal size göre. ilginç.Bu kadar nefret kalbe zarar verir yahu! Diliniz o kadar zehirli ki hiç var olmayın bence de o hanımefendinin hayatında..
Ben dili bu kadar aşağılayıcı şeyler yazan biri hayatımda olsun istemezdim, o kadar rahatsız edici kelimeler kullanmışsınız ki kardeşinizin eşinin yaptıkları dikkatimi çekemedi konuda.Zehir benim dilimde.ama kalbinde,niyetinde,bakışlarında. Bir insanin eşini ailesinden tamamen koparma çabası normal size göre. ilginç.
Aynı dertlerden bende munzaribim abimde karısının ağzına baktı artk ikisiyle de muhhatap değilimKardeslerimin esleriyle mesafeliyim.bundan rahatsızlar.ayni ortamda olunca merhaba dışında hiçbir şey soylemek icimden gelmiyor.
Sevmiyorum.neden kardeslerim evli diye ben bu samimiyetsiz insanlarla muhatap olayim.
Ev bakarlerken sadece bu ev güzelmiş dediğim için bunu müdahale olarak algilayan küçük beyincigine mi katlanayım, kardeşim beni sinava goturmek istediğinde ben de gelecegim diye zıplayıp kasıtlı olarak birlikte vakit gecirmek istediğimiz her durumu sabote etmesine mi katlanayım? Ailesine gittiğinde bile kardeşimle vakit gecirmeme katlanamaz.çünkü artık onun malı.
Kardeşlik hukuku bitmeli .
Aynı mahalledeki ortalama üstü evimizden çıkıp kirasini verin diye talepte bulunmasina karşı çıktım diye bin türlü edepsizlik yapan bencilligine mi katlanayım? Aynı mahallede oturmamak için mis gibi evden çıkıyor, sonra da kirasını yemek istiyor canını sevdiğim. Bizden kacan birine yardım etmeliyiz.
Surekli acigimi arayip kardesimi doldurmaya calisan pisligine mi katlanayım.?
Soğuk ve mesafeli biri olmama rağmen bunları yaşıyorum, bir de samimi mi olayım şu insan bozmasıyla ?
Samimiyetsizlikten zehirleniyorum.cevremde hayatimda bu kadini istemiyorum. Kardeşim için olmali miyim sizce?
içimi rahatlatan birşey var.kardesim hala ölen sevgilisini seviyor.keske bunu o da bilse.ne güzel olurdu.nefret ediyorum şu karıdan.
Siz oğlunuz evlenince muhatap olmayın o halde.yada kizinizla hiç gorusmesin .Siz mesafeli olmayın direk hayatlarından yok olun bu ne ya? İnsanlar evlendi bırakın biraz vakit geçirsinler evlendirip tepesine binen bir görümce gördüm, o evde ayrıca kardeşiniz yaşıyor sizden uzaklaşmak konusunda hemfikir olmuşlar elalemin kızına saldıracağına kendi yetiştirdiğiniz oğlunuza bakın!
Hiç görüşmesin mi dedim sen bi yazılanı oku ona göre tepki ver her konuda böyle zıp zıp cevap verirsen uzaklaşırlar tabi. İnsanları bunalttığınız burdan bile belli oluyor onu söyledim. Siz sırf görümcelik yapın diye de insanlar yuva kurmuyor onlar artık ayrı bir aileSiz oğlunuz evlenince muhatap olmayın o halde.yada kizinizla hiç gorusmesin .
Peki ben onların surekli hayatında olmak istiyorum mu dedim.ayri aile demek ,erkeği yetim yapmıyor.Hiç görüşmesin mi dedim sen bi yazılanı oku ona göre tepki ver her konuda böyle zıp zıp cevap verirsen uzaklaşırlar tabi. İnsanları bunalttığınız burdan bile belli oluyor onu söyledim. Siz sırf görümcelik yapın diye de insanlar yuva kurmuyor onlar artık ayrı bir aile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?