Kardeşim eşi yüzünden bana kızıyor.

sen gelin olsaydin ve senden kira isteyen bir görümce olsaydi cok faha farkli sorunlar gelirdi :))) sucun görümce olmak hahaha
 
Bu üzülmüş haliniz mi? Hırsınız gözünüzü kör etmiş.
Şimdi üzülmüyorum daha dogrusu uzulemiyorum.bir defasında yataginda kıvrılmış aglarken gördüm. Uzun sure salona gelmemisti.icim burkuldu.kardesim defalarca ona eski sevgilisinin adiyla hitap etmiş. Beni hiç sevmez buna ragmen bana içini açtı.tartistim hitap ederken agzina ayar cek dikkatli davran diye. Artık o kadar soğudum ki.
Ben de gelinim ama esimi tamamen koparma cabasina girmiyorum.bu hak midir? Yarin öbürgün annemle babam yaslanacak.bu kiz onlara gösterilen ilgiden bile rahatsız olacak, adim gibi eminim.insan niye evlat sahibi olur?
 
Görüsme. Sevmedigin ve sana iyi helmeyen insanlarla görüsme :)
Aile evine geliyorlar ben de oradaysam konuşmak istemiyorum. Kardeşim kızıyor, isyerindeki herkesi sevmemene ragmen nasıl diyalog kuruyorsan onunla da az da olsa sohbet edeceksin diyor.
 
Bize de eşimin ailesi eşimin de katkısıyla yan dairelerini almış zamanında ama her dk bir arada olalım istediler. Ben mecbur muyum ev aldılar diye onlarla her sn oturup kalkmaya. Kiraya çıkmayı istedim bu ev den umudu kesin o zaman dediler. Size ev aldık demeyi biliyorlar ama işlerine gelmeyince kapı dışarı. Ya kölesi olacaksın ya hiçbir faydaları dokunmayacak. Benim zaten gözüm yok eşimin hatrına oturuyorum ama bu yolla niyetlerini de göstermiş oldular.
 
Gelininiz kötü tamam kardeşiniz neden sizinle görüşmüyor peki, eşim istediğini desin yapsın benim ailemle görüşmeme engel olamaz. Burada bir sorun varsa sizin ilk muhatabınız kardeşiniz. Tam olarak sevmediği karısının lafiyla ailesine sırt dönüyor diye düşünür bir insan...
 
Son düzenleme:
Gelininiz de belki çok masum değil ama sizde az şeyler yapmamışsınız gibi duruyor. Daha evlenmeden görümcemden gözüm korktu
 
sen gelin olsaydin ve senden kira isteyen bir görümce olsaydi cok faha farkli sorunlar gelirdi :))) sucun görümce olmak hahaha
Biz kira filan istemiyoruz.ciktigi evi ailemkiraya verdi.evi sahiplenmiş, kira gelirini istiyor.kendileti de kiraya çıktı çünkü. Ne farkeder ha oturduk ha kirasini istedik.ordan alip simdiki evinin kirasini ödemek istiyor.
 
Pasifliginden,duzenim bozulur tartisirim korkusu. Çocuk ta var.
 
Biz kira filan istemiyoruz.ciktigi evi ailemkiraya verdi.evi sahiplenmiş, kira gelirini istiyor.kendileti de kiraya çıktı çünkü. Ne farkeder ha oturduk ha kirasini istedik.ordan alip simdiki evinin kirasini ödemek istiyor.
Anladim :)) zsten cok sacmaymis gelin hanim :)) burdakiler zaten hakli oldugu icin degil sadece gelin oldugu icin üstüne geldiler
 
Pasifliginden,duzenim bozulur tartisirim korkusu. Çocuk ta var.
İşte gelinine kızdığınız kadar pasif olan kardeşinize de kızıyor musunuz? Onada hakaret ediyor musunuz adam olsa da ailesine sırt dönmese diye?
 
Gelininiz de belki çok masum değil ama sizde az şeyler yapmamışsınız gibi duruyor. Daha evlenmeden görümcemden gözüm korktu
Ne yaptım ? Zerrece muhatap olmadım nişandan beri.bir de karışan burun sokan gorumce cinsi olsam yanmisim.
 
Konu sahibi tamam ağır konuşmuş da burada daha geçen gün okumadık mı evlendi diye kaynanasının oğlunu öpmesini yanlış bulanları ?
Kadınlarımız evlenince kocalarının sahibi olduklarını düşünüyorlar işte,neden sanki çok farklı bir şey yazmış gibi gömüyorsunuz ki ? Görümce-kaynana direk düşman olarak görülüyor.Saçma sapan kafalar gerçekten.
Arada selam verin,hal hatır sorun yeterli,kardeşiniz size bozuk atıp sonra da size,''neden konuşmuyorsunuz'' diye mi soruyor gerçekten
Ama bu kadar nefret de iyi değil.Belki sizin de ona karşı hatalarınız olmuştur,belki bazı konularda onun yanında olmanızı istemiştir.Bir şans verin,bazı hatalarını görmezden gelin.Çok yakın olun demiyorum ama iki gülümseyin en azından.
 
Eger sen meleksen, su anlattiklarindan o kisi seytan gibi gozukuyor:))

Kardesinle aran olsun istiyosan mecbur karisiylada iyi olacaksin, yoksa kardesinin canini skarsin. Kiyabiliyorsan kardesine devam et

Ha kardesinde karisi yuzunden sana firca cekiyorsa ikiside defolsun gitsin zaten
 
Allah aşkına gelinin böyle bir tip mi acaba?kadın en başından gardını alarak gelmiş.

Daha beter bir tip ondan dedim. Abim gelin gitti başka bir şehre diyim yeter herhalde... Benim mottom "Uzak olsunda evlerinde mutlu olsunlar yeter ki" tavsiye ederim. Ha kardeşinizle aranızdaki bağı bilemem ama ben abimle iki sırdaş gibiydim herkes sevgilim sanırdı kendisini. Ağzımı yüzümü öper sarılırdı. Evlenince tokalaşır olduk. Yarın siz evlenincede kocanızdan onu bekliceksiniz. Biraz empati işinizi görür.
 
Her durum aynı değil işte. Biz çok mesafeliyiz.ama 30 kusur yil evlat yetistiriyorsunuz.evlilik bu mu?
Eşi ailesinden komple uzak tutma çabası mı?
Bayram seyran dışında zaten herkes kendi duzeninde.bir korniş cakmaya çağırdım diye olay cikti ya.teletabiler gibi elele tutuşup yapışalım istemiyoruz ki.zaten bundan en çok ben bunalırım.
Evden çıktı. Tamam dedik onların tercihi.kiraya verildi. Dönüp onu istiyor.e bizden kacan birine simdi neden yardim ediyoruz? Kadin asgari seviye görüşmeye bile tahammülsüz. Dua etsin annem babam gibi çekingen insanlara denk gelmiş. Kötü insan görmemiş ki kadin.yok böyle bir şey.
 
Sizinle gelmek iste
Sizinle sınava gelmek isteyebilir.Aynı mahallede oturmakta istemeyebilir..Eşi ile ailesine gittiğindede konuşmak isteyebilir.Eşini çok seviyo ve daha fazla yanında olmak istiyor olamazmı?Kardeşim ölen sevgilisini seviyor demişsiniz ayrıca abiniz artık evli ve o kızda bir anne evladı.Kalbin çok karamsar olmuş.O gelin size allahın emaneti.Cahillikleride olabilir.Sen ona gül atmalısın.Ben anlatış tarzınızdan bile korktum.Allah gelininyardımcısı olsun.İnşallah kocası akıllıdırda yuvası bozulmaz.
 
Ben evliyim.Asla eşimi tapulu malım gibi görmedim. Usulünce davet ederim,davetlerine icabet ederim.gorumcemi okuttuk ta.esim ihtiyaçlarına koşar gereğince. Aile budur .evlendim diye koparmak haddime mi? Elbette ayrı düzen, ayri yuva .
Ama bag olur.ilgili ama bagimsiz,ölçülü ama samimi.bu kadin hiçbir sekilde bağ istemiyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…