- 30 Aralık 2009
- 23.937
- 96.519
- 1.123
- Konu Sahibi dilemma123
-
Sen niye zipladin şimdiHiç görüşmesin mi dedim sen bi yazılanı oku ona göre tepki ver her konuda böyle zıp zıp cevap verirsen uzaklaşırlar tabi. İnsanları bunalttığınız burdan bile belli oluyor onu söyledim. Siz sırf görümcelik yapın diye de insanlar yuva kurmuyor onlar artık ayrı bir aile
Bekarsanız buna sevinmeyin.... "Düşmez kalkmaz bir Allah" derler bilir misiniz....siz de kalbinde başka biri olan bir erkek bulur sonraiçimi rahatlatan birşey var.kardesim hala ölen sevgilisini seviyor.keske bunu o da bilse.ne güzel olurdu.
Kardeşiniz aynı fikirde olmasa evi değiştirdi diyorsunuz değiştirmezdi diyorum. Bakın aile dışından birini suçlamak kolay ama siz kardeşiniz içinde aynı duyguları besleyebiliyor musunuz? Ayrıca ölen sevgilisini seviyor demişsiniz onun yaşadığı duyguyu düşünüp maneviyata ne kadar ihtiyacı olduğunu biliyor musunuz? Belki de bunu sizde değil eşinde görmüştür?Peki ben onların surekli hayatında olmak istiyorum mu dedim.ayri aile demek ,erkeği yetim yapmıyor.
Sordun çünkü!Sen niye zi
Sen niye zipladin şimdi
içimi rahatlatan birşey var.kardesim hala ölen sevgilisini seviyor.
Maşallah en az 5 görümceye yetecek kötülük var kalbinizde.içimi rahatlatan birşey var.kardesim hala ölen sevgilisini seviyor.keske bunu o da bilse.ne güzel olurdu.nefret ediyorum şu karıdan
Hiç değil. Kardeşim sevgilisinden sonra çok dağıldı. Yeniden mutlu olsun,sevsin istedim.cok istedim ikisi evlensin.hatta kardeşime kızdım bile neden esyalarini sakliyorsun,esin görürse çok üzülür diye.Maşallah en az 5 görümceye yetecek kötülük var kalbinizde.
Ev ailemin ama annemle babam sessiz sakin insanlar. Urkekler ,cekinirler evlerine daha babam 4 yilda sadece 2 kere gitti düşün .Ev sizin mıydı de kirasını almalarına izin vermedim diyorsunuz ? Muhtemelen babanızın buna karışmak da işin açığı haddiniz zaten değildi. Ayrıca bunu isteyenin o olduğu ne malum belki kardeşiniz istedi. Hiç iyi niyetli gorunmuyorsunuz.
Bu üzülmüş haliniz mi? Hırsınız gözünüzü kör etmiş.Hiç değil. Kardeşim sevgilisinden sonra çok dağıldı. Yeniden mutlu olsun,sevsin istedim.cok istedim ikisi evlensin.hatta kardeşime kızdım bile neden esyalarini sakliyorsun,esin görürse çok üzülür diye.
Tabiki seviyor. Yoksa yanında niye kalsın ama eski sevgilisi kadar değil. Ona aşık değil. Sevmiyor derken kastım buydu.ben aşkına şahit oldum.Insan olen karisini da sevebilir iyi anar ama bu demek degildir ki yeni esini sevmiyor.Birini sevmek icin otekinden nefret etmek gerekmiyor.
Nefretinde boğulma dikkat etiçimi rahatlatan birşey var.kardesim hala ölen sevgilisini seviyor.keske bunu o da bilse.ne güzel olurdu.nefret ediyorum şu karıdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?