Kardeşim eşi yüzünden bana kızıyor.

Sebepsiz nefret olur mu? Melekti ama ben kötü görüyorum? Yahu kadın bildiğin sahiplenmiş. En basindan kendini doldurarak gelmiş. Kötü baslayan bir ilişki var.
Siz eşinizin ailesine aynısını yaparken haklısınız da gelininiz sizden uzak durmak istiyor diye kötü mü yani. Yapmayın allah aşkına ya. İnşallah gerçek bir hikaye değildir bu, inşallah yazdığınız gibi biri yoktur, inşallah siz gerçek değilsinizdir çünkü sizin gibi bir insanla aynı zaman diliminde yaşamaktan haya ederim.
Helal olsun kardeşinizin eşine, sizin nasıl biri olduğunuzu çözmüş de eşini de evini de sizden korumaya çalışıyor aferin ona.
Bir de Google'dan da Şizoid Kişilik Bozukluğu konusunu araştırıp okumanızı tavsiye ederim, hiç değilse durumunuzun tıptakı adını öğrenmiş olursunuz.

Şimdi netten baktim da,hakikaten birebir uyuyor.

Diğer konuyu da okuyunca ne kadar haksız olduğunuz ortaya çıkıyor. Eşinin ailesi sizden uzak dursun ama siz kardeşinin evliliğinin hep içinde ol onları rahat bırakmayın. Allah sizin gibi insanları bizden uzak etsin.

Amin amin inşaAllah. Bütün insanlığı. Diğer konusunu okuyunca ilâhi adalet tecelli etmiş dedim.

Maalesef bu tür insanlar çok çoğaldı. Hem de öyle böyle Değil.

Bi an bunları yazan acaba benim görümcem mi dedim olaylar tutmasa da.. Çok sinsi ve tehlikeli birisiniz. Oldum olası nefret etmişimdir sessiz tiplemelerden.. Sessizim ben adı altında genelde sinsi takılırlar çünkü. Bırakın peşlerini de evliliklerini yaşasın insanlar.

Ne avam bir tabir. Alırdım ayagimin altina.haddinizi bilin. Hiçbir erkek ailesini karisina ezdirmez.isterseniz gorumcenizi ayak altına almayı deneyin bir.
valla o sizde öyle bence. görümcemle ben küsüz hemde tartışmalı kavgalı küsüz eşimde konuşmuyor onunla ve bana bi gün bişe demez :) bence gerçekten kötü olan sizsiniz

karıdan ? çok çirkinnnn

En tehlikeli... Dobra insan her zaman favorim.

sevmeyip bir arada olmak istememekte özgürsünüz lakin düşünceniz çok acımasız "kardeşim ölen sevgilisini seviyor keşke oda bilse"filan..

Gidip yetimhaneden evlenecek.birakmiyorum,bırakmayacağım..sahiplenmesin.

Gidip yetimhaneden evlenecek.birakmiyorum,bırakmayacağım..sahiplenmesin.
Yahu adam evlenmiş, çocuk yapmış, düzeni var artik kendi ailesi var.. Siz biraz kendi evliliginize kafa yorsaniza, eşinizle falan ilgilenin... Takmışsınız resmen boşanmalarını istiyorsunuz içten içe ne kadar bunu açıkça söyleyemesenizde..
Gelin eşini sizinle yalnız bırakmayarak en doğru hamlelerden birini yapıyor. Mazallah siz adamı dolduruşa getirirsiniz..

En tehlikeli... Dobra insan her zaman favorim.
Kesinlikle. En azından dostum mu düşmanım mı bilirim. Sessiz bi insanin hislerini de düşüncelerini de kestirmek zor oluyor. Eminim ki gelinleri de bu sinsiliği ve negatif enerjiyi fazlasıyla hissediyordur ve bu yüzden uzak durmak istiyordur. Haklı yoksa görümce bunların boşanma sebebi olur..

Sizin gibi bir görümcem var...
Yoruldum.
Kendi kocasinin yapmadigini esime dayatir hic düsünmez vakti var mi yok mu..benimkide hayjr diyemez...
Siz anlamak istemiyorsnuz ama asil abinizi tapulu mali gibi davranan sizsiniz.
Anlamayacaksiniz biliyorum.
Bisey sormak istiyorum size bosansalar mutlu olacakmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…