Kardeşim eşi yüzünden bana kızıyor.

çimi rahatlatan birşey var.kardesim hala ölen sevgilisini seviyor.keske bunu o da bilse.ne güzel olurdu.nefret ediyorum şu karıdan.

Esiniz de birgun sizi degilde baskasini sevmeye kalksa yada eskilerden birini unutamadiysa,

Siz kendiniz icinde boyle soyler, dusunurmuydunuz.

Hemcinsim olarak sizin adiniza gercekten cok uzuldum.. Baskalarinin aci cekmesinden hoşlanan ve onlarin acisiyla beslenen birisiniz gibi geldi.

Umarim birgun Allah'ın adaleti sizi cok uzmez...

Burda görümceler sevilmez , sonuna kadar size hak verdim ama son cümle saf kötülük içeriyor.Abinizin ölen sevgilisini sevmesi gelininiz açısından kötü tamam peki ya abinizin çektiği acıyı düşünün bir !! Geline düşman olucam derken sağlıklı düşünemez olmuşsunuz.

Aynısını yazdım , yazık ben burda kardeşe üzüldüm.Sevgilisi ölmüş , kızkardeşinin sevindiği şeye bak.

Mutlaka gelininizin de hatalari vardir durup dururken bu kadar dertli olmayacaginizi dusunuyorum ama siz de tamamen hakli degilsiniz bence..cok gecim ehli biri olmadiginiz belli oluyor yazinizdan.aslinda brn de bir gorumceyim kardesimjn esi iyi bir insandir ama mutlaka oldu hatalari .kardesim uzulmesin aralari bozulur huzursuz olur diye asla belli bile etmedim kardesime.onunla aramizin kotu olmasi kardesimin uzulmesi demek.bunu asla goze alamam.

Haklı olduğunuz noktalar var ama iki cambaz bir ipte oynamaz durumu var sanki yazdıklarınızdan bu çıkarımı yaptım.O da fena siz de.Herkes duracağı yeri bilse bunlar olmaz.Kardeşinize gelince size kızması doğru değil , eşini de uyarmalı hatası olursa.Gerçi belki de uyarıyordur.

Zaten ona hiçbir şey söylemiyorum. Ama hikayenin başından beri gardını alarak gelen biri var.

Buna katılıyorum
Konu sahibinin tavrı hoş değil ama gelin verilen evde oturmayı kabul etmeyip kayınbabasına ait evin kirasını istemesi de ayıp be
Bu adamın kaç çocuğu daha var onlarıda düşünmek zoru da

Arkadaşın git birde diğer konusunu oku baştan aşağı canım

Bende böyle düşünüyorum ortamda hiç bir şey olmamasına rağmen etrafı birbirine katan çok gelin var
Hiç bir kavga tek taraflı olmuyor

Sizin gibi görümce de olmaz.Kv'den betersiniz yahu!!

Gelin hanım çok masum halbuki.hersey karşılıklı.
Fazla karıştığınız için olabilir mi acaba? Yazınızdaki her satırda sizin geline verdiğiniz etkiye tepki almışsınız..Kadın da anlamış sizin kinci olduğunuzu bırakır mı sizi başbaşa..
Burda bunları söylüyorsanız abinize kimbilir neler diyorsunuz!

Allah allah.sanki yanımızdaydınız.nerden biliyorsun yahu?

Kötü insan gördük de kalbinin kiri pisliği bu kadar belli olanını görmemiştik.
Allah gelininizi sizden korumuş ona seviniyorum ben. Nefretinizi burda kusmak yerine kendi içinizde yaşayın belki kendi kininizden utanır bünyeniz.

Sebepsiz nefret olur mu? Melekti ama ben kötü görüyorum? Yahu kadın bildiğin sahiplenmiş. En basindan kendini doldurarak gelmiş. Kötü baslayan bir ilişki var.

Sebepsiz nefret olur mu? Melekti ama ben kötü görüyorum? Yahu kadın bildiğin sahiplenmiş. En basindan kendini doldurarak gelmiş. Kötü baslayan bir ilişki var.
E ayni sen işte. Sen de kocani sahiplenmis anasini danasini istemiyorsun. Insallah troll bir hesapsindir da senin gibi kotu kalpli fesat biru gercekte yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…