- 29 Aralık 2018
- 866
- 863
- 33
- 33
- Konu Sahibi dilemma123
-
çimi rahatlatan birşey var.kardesim hala ölen sevgilisini seviyor.keske bunu o da bilse.ne güzel olurdu.nefret ediyorum şu karıdan.
+11111111Bekarsanız buna sevinmeyin.... "Düşmez kalkmaz bir Allah" derler bilir misiniz....siz de kalbinde başka biri olan bir erkek bulur sonra
Aynısını yazdım , yazık ben burda kardeşe üzüldüm.Sevgilisi ölmüş , kızkardeşinin sevindiği şeye bak.Nefretten o kadar kör olmuşsunuz ki kardeşinizin, ölen sevgilisinin acısından geçip, eşiyle huzura ermesini istemek yerine, aksine yüreği ölümde kaldı ve eşini sevmiyor diye seviniyorsunuz.
Kardeşiniz size ait bir mal değil, eğer kardeşinizi gerçekten düşünüyor ve seviyor olsaydınız, ya da kardeş sevginiz yenge nefretinizden büyük olabilseydi diyeyim, böyle bir cümleyi kuramazdınız.
Zaten ona hiçbir şey söylemiyorum. Ama hikayenin başından beri gardını alarak gelen biri var.Mutlaka gelininizin de hatalari vardir durup dururken bu kadar dertli olmayacaginizi dusunuyorum ama siz de tamamen hakli degilsiniz bence..cok gecim ehli biri olmadiginiz belli oluyor yazinizdan.aslinda brn de bir gorumceyim kardesimjn esi iyi bir insandir ama mutlaka oldu hatalari .kardesim uzulmesin aralari bozulur huzursuz olur diye asla belli bile etmedim kardesime.onunla aramizin kotu olmasi kardesimin uzulmesi demek.bunu asla goze alamam.
Buna katılıyorumİnanın ben kız çocuklarına daha öncelik tanınması tarafındayım. Çünkü kız çocuğu ailesinin arkasında durduğunu hissettiğinde yuvası daha sağlam oluyor.
Erkek tarafı kızı ezemiyor.
Ha imkan varsa ikisine de yapılsa tadından yenmez.
Arkadaşın git birde diğer konusunu oku baştan aşağı canımBurda görümceler sevilmez , sonuna kadar size hak verdim ama son cümle saf kötülük içeriyor.Abinizin ölen sevgilisini sevmesi gelininiz açısından kötü tamam peki ya abinizin çektiği acıyı düşünün bir !! Geline düşman olucam derken sağlıklı düşünemez olmuşsunuz.
Bende böyle düşünüyorum ortamda hiç bir şey olmamasına rağmen etrafı birbirine katan çok gelin varUslubunuzdan dolayı haksız duruma düşüyorsunuz.
Maalesef çevremde de çok görüyorum. Kadın evlenince eşini mümkün olsa şimdi nefes al şimdi alma diyecek kadar sıkıyorlar. Bu da hoş olmuyor.
Ayrıca bazı gelin hanımlarda da görüyorum. Sıkışınca eşin ailesi olsun. Yardim etsin... Sonra gözüm görmesin. Ama kendi ailemle eğleneyim, yiyeyim, içeyim. Bu bana çok büyük haksızlık geliyor. Mesela bizim gelinimizde ( uzaktayız) teyzesi vs gelince kardeşimi hiç umursamıyor.
Hatta bugün dedim aman ilgisiz bırakma. İhmal etme. Yenisiniz.İlgisizlikten yuva yıkılıyor diye. Kardeşim asıl o beni iki gündür ihmal etti. Teyzeleri geldi. Dedi...
Çok üzüldüm. Ne olursa olsun. Hem kadın hem erkek için birinci öncelik eş olmalı. Fakat aile anne-baba bağları da koparmadan denge olmalı. Her kimi gördüysem. Aileyi dışlayan. Eninde sonunda boşandılar.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın ne diyeyim
Gelin hanım çok masum halbuki.hersey karşılıklı.Sizin gibi görümce de olmaz.Kv'den betersiniz yahu!!
Fazla karıştığınız için olabilir mi acaba? Yazınızdaki her satırda sizin geline verdiğiniz etkiye tepki almışsınız..Kadın da anlamış sizin kinci olduğunuzu bırakır mı sizi başbaşa..Gelin hanım çok masum halbuki.hersey karşılıklı.
Allah allah.sanki yanımızdaydınız.nerden biliyorsun yahu?Fazla karıştığınız için olabilir mi acaba? Yazınızdaki her satırda sizin geline verdiğiniz etkiye tepki almışsınız..Kadın da anlamış sizin kinci olduğunuzu bırakır mı sizi başbaşa..
Burda bunları söylüyorsanız abinize kimbilir neler diyorsunuz!
Sebepsiz nefret olur mu? Melekti ama ben kötü görüyorum? Yahu kadın bildiğin sahiplenmiş. En basindan kendini doldurarak gelmiş. Kötü baslayan bir ilişki var.Kötü insan gördük de kalbinin kiri pisliği bu kadar belli olanını görmemiştik.
Allah gelininizi sizden korumuş ona seviniyorum ben. Nefretinizi burda kusmak yerine kendi içinizde yaşayın belki kendi kininizden utanır bünyeniz.
E ayni sen işte. Sen de kocani sahiplenmis anasini danasini istemiyorsun. Insallah troll bir hesapsindir da senin gibi kotu kalpli fesat biru gercekte yokturSebepsiz nefret olur mu? Melekti ama ben kötü görüyorum? Yahu kadın bildiğin sahiplenmiş. En basindan kendini doldurarak gelmiş. Kötü baslayan bir ilişki var.
Yanınızda olmaya ne hacet..Postta zaten görünen köy!Allah allah.sanki yanımızdaydınız.nerden biliyorsun yahu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?