Kardeşim eşi yüzünden bana kızıyor.

Gelinin fesatlığını anlatayım derken içinizin zehri dışarı vurmuş. siz o diliniz ile kardeşinizi dolduracağınız için gelin hanım sizi yalnız bırakmıyordur. Sizden neden kaçıyor hiç düşündünüz mü? Parayı istemekte sadece hatalı buldum. Ayrıca kardeşinizin eski sevgilisini seviyor olmasını bilip susacak kadar sinsi ve buna içten içe sevinecek kadarda zehirlisiniz. Yazık size acıdım.
Umarım birebir siz yaşarsınız ve bunu yüzünüze vuran görümceniz olur!

Son cümleleriniz çok korkutucu. Kardeşinizin eşini sevmediğiniz için, kardeşinizin hala ölü birini sevmesini ve acı çekmesini mutlulukla karşılıyorsunuz, öyle mi? Normal değilsiniz

Hepsine eyvallah da bir insan düşmanı bile olsa başka birinin ölmüş sevgilisini sevdigini dusunerek nasıl rahatlar?
Adam kim bilir nasil aci çekiyor ve bu sizi dolayli yoldan mutlu ediyor.
Ki bu sizin kardeşiniz.
Ofkeniz sizi kör etmiş, taşlaştırmış.

İlle de bu perdeyi alacaksın mı dedi
Yoksa bak bu perde de güzelmiş mi dedi. Merak ettim.

Banınız açılınca beni bulun. İki kelam laf edelim

sonuçta sanal bir ortam.. acaba bizimkilerde neler diyorudur bizimle ilgili gelin olarak bunu düşündüm.. bu nefret sizi bitirir.

Çok kötüsünüz siz. Gerçekten korktum. Gelin haklı sizden uzaklaşmak istemekte. İnşallah da bunu başarır. Kardeşin ölen sevgilisini seviyormuş bu senin içini rahatlatıyormuş.. Yazıklar olsun. Senin de hayatına biri girecek. Umarım senin deli gibi aşık olduğun adamın kız kardeşi sana demez, senin yengene söylediklerini.

Başkalarının mutsuzluğuyla mutlu olandır mutsuz insan... Bu şarkı sözü geldi aklıma direk okuyunca kinci bir yapınız var. Kimseyi sevmek zorunda değilsiniz ama saygı göstermek zorundasınız sonuçta ne olursa olsun kardeşinizin eşi o sizin..

Perde evde asılmıştı gidip bakmış başka işi yok gibi güzelmiş beğendim dedi sanki beğenmese ne olacaktı.

Peki sizin taraftan birisi yorumda bulundu mu?
Yani anneniz, varsa kardeşiniz, en yakın arkadaşınız, kuzeniniz vs vs.

Kısacası evlilik hayatınız boyunca sizin taraftan herhangi birisi "X eşyan ne kadar güzelmiş" dedi mi?

Evet bulundular ama kimse gizlice girip bakmadı eşyama bu sebepten rahatsızlık duymadım

Ya çok pardon siz kimsiniz? Yani nazik olmak istiyorum ama olmuyor. Siz nasıl bi kafa yaşıyorsunuz. İlk yazdığınızdan başlayayım siz niye ev konusunda takıldınız gelin damadın peşine ( abim istedi, ailem dedi. demeyin) size ne hangi ev iyi hangisi değil. Hem siz niye abinizi dolduruyordunuz eşine karşı pasifmiş vay aranızı bozmaya çalışıyormuş falan filan.. Size ne iki insanın ilişkisinden. Tamam siz görüşmeyin mecbur değilsiniz tabi kardeşinizin hatrına görüşmeye ama tabi o da eşinin hattına size ve ailesini hoş görmek zorunda değil. Niye sizin ailenizin dayattığı evde otursun. Hem evlenirken bu kızın ailesi sormuştur herhalde nerede oturacaklar diye sizde ev var demişsinizdir. Şimdi oturduğu evden çıktı ve başka yere geçti size ne ister kirasını. Aileniz asıl sorunlu oturuyorsan otur oturmuyorsan böyle kirayı alamazsın çek cezanı modunda. Siz ne şirret bi görümcesiniz. Benim görümcem olsaydınız keşke alırdım ayağın altına. Saçma sapan konuşmalar, tespitler yaklaşımlar.

Kendinizi düzeltin derim, herkes işine baksın, bu kadar kafaya takmayın yahu, güvenmiyorsan samimi olmazsın, defolup gitsin falan onu sevmiyor falan demek çocukça

Kimse onlara ev dayatmiyor hanimefendi.evde oturmak zorunda olduklarını kim söyledi?evde oturulur ama kira talep edilmez denmişti. Kirayı istiyorlar.anlatabildim mi?
Ceza değil.kimse onlara kira sözü vermedi.onlar kendilerine ait olmayan evin kirasını isterse bana da söz düşer. Ben de evliyim. Tüp bebek için uğraşacağım kirayı bana verin deme hakkım olacak.babam sadece erkek kardeşimin babası değil. Ama yakın oturursa bir eli babamin annemin üstünde olur diye sesimizi çıkarmadık diğer kardeşler olarak.simdi evden gittiler biz enayi miyiz? Tabiki yedirmeyecegiz.bana versin o zaman babam.ablam da diğer erkek kardeslerim de ister hakkini.

Hayatta bir denge vardır. Aile falan geçin bu işleri.insanlara hiçbir şey vadetmeyip inek gibi sağmaya gelince akıllılık etmeye kimse izin vermez.

Ne avam bir tabir. Alırdım ayagimin altina.haddinizi bilin. Hiçbir erkek ailesini karisina ezdirmez.isterseniz gorumcenizi ayak altına almayı deneyin bir.

Kısmet işte başladının götümcesisiniz! Siz erkeğin kardeşi oluşunuza güveniyorsunuz sanırım. Başkasının kızına karı derken avam değildiniz Neyse saçma bir tipsiniz boşa zaman öldürmeyeyim. Vaktimi sömürmenize izin vermeyeyim.

Dikkat et seni ayak altına almasinlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…