- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.724
- 108
- Konu Sahibi dilemma123
-
Kardeslerimin esleriyle mesafeliyim.bundan rahatsızlar.ayni ortamda olunca merhaba dışında hiçbir şey soylemek icimden gelmiyor.
Sevmiyorum.neden kardeslerim evli diye ben bu samimiyetsiz insanlarla muhatap olayim.
Ev bakarlerken sadece bu ev güzelmiş dediğim için bunu müdahale olarak algilayan küçük beyincigine mi katlanayım, kardeşim beni sinava goturmek istediğinde ben de gelecegim diye zıplayıp kasıtlı olarak birlikte vakit gecirmek istediğimiz her durumu sabote etmesine mi katlanayım? Ailesine gittiğinde bile kardeşimle vakit gecirmeme katlanamaz.çünkü artık onun malı.
Kardeşlik hukuku bitmeli .
Aynı mahalledeki ortalama üstü evimizden çıkıp kirasini verin diye talepte bulunmasina karşı çıktım diye bin türlü edepsizlik yapan bencilligine mi katlanayım? Aynı mahallede oturmamak için mis gibi evden çıkıyor, sonra da kirasını yemek istiyor canını sevdiğim. Bizden kacan birine yardım etmeliyiz.
Surekli acigimi arayip kardesimi doldurmaya calisan pisligine mi katlanayım.?
Soğuk ve mesafeli biri olmama rağmen bunları yaşıyorum, bir de samimi mi olayım şu insan bozmasıyla ?
Samimiyetsizlikten zehirleniyorum.cevremde hayatimda bu kadini istemiyorum. Kardeşim için olmali miyim sizce?
içimi rahatlatan birşey var.kardesim hala ölen sevgilisini seviyor.keske bunu o da bilse.ne güzel olurdu.nefret ediyorum şu karıdan.
Ev hakkındaki görüşünüzu bildirmeseydiniz de olurmuş ya sonuçta onlar oturacak bu yorumla ilgilendiklerini düşünmüyorum.Ayni benim görümcemle olan perde olayına dönmüş yani ne alaka.İnsan nerede duracağını bilmeli yoksa sıkıntılar çıkıyor.Digerlerine birşey demiyorum tabiki kardeşler görüşmeli kardeşlik hukuku bitmemeli bunu destekleyen biriyim ama en sonunda ki kardeşinizin ölen sevdiğini unutmayısi beni bile üzdü bu kadar bencil bir kardeş için bir başkasına fazla kin duyuyorsunuz hiç gerek yok.
Banınız açılınca beni bulun. İki kelam laf edelimKardeslerimin esleriyle mesafeliyim.bundan rahatsızlar.ayni ortamda olunca merhaba dışında hiçbir şey soylemek icimden gelmiyor.
Sevmiyorum.neden kardeslerim evli diye ben bu samimiyetsiz insanlarla muhatap olayim.
Ev bakarlerken sadece bu ev güzelmiş dediğim için bunu müdahale olarak algilayan küçük beyincigine mi katlanayım, kardeşim beni sinava goturmek istediğinde ben de gelecegim diye zıplayıp kasıtlı olarak birlikte vakit gecirmek istediğimiz her durumu sabote etmesine mi katlanayım? Ailesine gittiğinde bile kardeşimle vakit gecirmeme katlanamaz.çünkü artık onun malı.
Aynı mahalledeki ortalama üstü evimizden çıkıp kirasini verin diye talepte bulunmasina karşı çıktım diye bin türlü edepsizlik yapan bencilligine mi katlanayım? Aynı mahallede oturmamak için mis gibi evden çıkıyor, sonra da kirasını yemek istiyor canını sevdiğim. Bizden kacan birine yardım etmeliyiz.
Soğuk ve mesafeli biri olmama rağmen bunları yaşıyorum, bir de samimi mi olayım şu insan bozmasıyla ?
Samimiyetsizlikten zehirleniyorum.cevremde hayatimda bu kadini istemiyorum. Kardeşim için olmali miyim sizce?
içimi rahatlatan birşey var.kardesim hala ölen sevgilisini seviyor.keske bunu o da bilse.ne güzel olurdu.nefret ediyorum şu karıdan.
Kardeslerimin esleriyle mesafeliyim.bundan rahatsızlar.ayni ortamda olunca merhaba dışında hiçbir şey soylemek icimden gelmiyor.
Perde evde asılmıştı gidip bakmış başka işi yok gibi güzelmiş beğendim dedi sanki beğenmese ne olacaktı.İlle de bu perdeyi alacaksın mı dedi
Yoksa bak bu perde de güzelmiş mi dedi. Merak ettim.
Perde evde asılmıştı gidip bakmış başka işi yok gibi güzelmiş beğendim dedi sanki beğenmese ne olacaktı.
Evet bulundular ama kimse gizlice girip bakmadı eşyama bu sebepten rahatsızlık duymadımPeki sizin taraftan birisi yorumda bulundu mu?
Yani anneniz, varsa kardeşiniz, en yakın arkadaşınız, kuzeniniz vs vs.
Kısacası evlilik hayatınız boyunca sizin taraftan herhangi birisi "X eşyan ne kadar güzelmiş" dedi mi?
Edelim :))Banınız açılınca beni bulun. İki kelam laf edelim
Kimse onlara ev dayatmiyor hanimefendi.evde oturmak zorunda olduklarını kim söyledi?evde oturulur ama kira talep edilmez denmişti. Kirayı istiyorlar.anlatabildim mi?Ya çok pardon ☝ siz kimsiniz? Yani nazik olmak istiyorum ama olmuyor. Siz nasıl bi kafa yaşıyorsunuz. İlk yazdığınızdan başlayayım siz niye ev konusunda takıldınız gelin damadın peşine ( abim istedi, ailem dedi. demeyin) size ne hangi ev iyi hangisi değil. Hem siz niye abinizi dolduruyordunuz eşine karşı pasifmiş vay aranızı bozmaya çalışıyormuş falan filan.. Size ne iki insanın ilişkisinden. Tamam siz görüşmeyin mecbur değilsiniz tabi kardeşinizin hatrına görüşmeye ama tabi o da eşinin hattına size ve ailesini hoş görmek zorunda değil. Niye sizin ailenizin dayattığı evde otursun. Hem evlenirken bu kızın ailesi sormuştur herhalde nerede oturacaklar diye sizde ev var demişsinizdir. Şimdi oturduğu evden çıktı ve başka yere geçti size ne ister kirasını. Aileniz asıl sorunlu oturuyorsan otur oturmuyorsan böyle kirayı alamazsın çek cezanı modunda. Siz ne şirret bi görümcesiniz. Benim görümcem olsaydınız keşke alırdım ayağın altına. Saçma sapan konuşmalar, tespitler yaklaşımlar.
Hayatta bir denge vardır. Aile falan geçin bu işleri.insanlara hiçbir şey vadetmeyip inek gibi sağmaya gelince akıllılık etmeye kimse izin vermez.Ya çok pardon ☝ siz kimsiniz? Yani nazik olmak istiyorum ama olmuyor. Siz nasıl bi kafa yaşıyorsunuz. İlk yazdığınızdan başlayayım siz niye ev konusunda takıldınız gelin damadın peşine ( abim istedi, ailem dedi. demeyin) size ne hangi ev iyi hangisi değil. Hem siz niye abinizi dolduruyordunuz eşine karşı pasifmiş vay aranızı bozmaya çalışıyormuş falan filan.. Size ne iki insanın ilişkisinden. Tamam siz görüşmeyin mecbur değilsiniz tabi kardeşinizin hatrına görüşmeye ama tabi o da eşinin hattına size ve ailesini hoş görmek zorunda değil. Niye sizin ailenizin dayattığı evde otursun. Hem evlenirken bu kızın ailesi sormuştur herhalde nerede oturacaklar diye sizde ev var demişsinizdir. Şimdi oturduğu evden çıktı ve başka yere geçti size ne ister kirasını. Aileniz asıl sorunlu oturuyorsan otur oturmuyorsan böyle kirayı alamazsın çek cezanı modunda. Siz ne şirret bi görümcesiniz. Benim görümcem olsaydınız keşke alırdım ayağın altına. Saçma sapan konuşmalar, tespitler yaklaşımlar.
Ne avam bir tabir. Alırdım ayagimin altina.haddinizi bilin. Hiçbir erkek ailesini karisina ezdirmez.isterseniz gorumcenizi ayak altına almayı deneyin bir.Ya çok pardon ☝ siz kimsiniz? Yani nazik olmak istiyorum ama olmuyor. Siz nasıl bi kafa yaşıyorsunuz. İlk yazdığınızdan başlayayım siz niye ev konusunda takıldınız gelin damadın peşine ( abim istedi, ailem dedi. demeyin) size ne hangi ev iyi hangisi değil. Hem siz niye abinizi dolduruyordunuz eşine karşı pasifmiş vay aranızı bozmaya çalışıyormuş falan filan.. Size ne iki insanın ilişkisinden. Tamam siz görüşmeyin mecbur değilsiniz tabi kardeşinizin hatrına görüşmeye ama tabi o da eşinin hattına size ve ailesini hoş görmek zorunda değil. Niye sizin ailenizin dayattığı evde otursun. Hem evlenirken bu kızın ailesi sormuştur herhalde nerede oturacaklar diye sizde ev var demişsinizdir. Şimdi oturduğu evden çıktı ve başka yere geçti size ne ister kirasını. Aileniz asıl sorunlu oturuyorsan otur oturmuyorsan böyle kirayı alamazsın çek cezanı modunda. Siz ne şirret bi görümcesiniz. Benim görümcem olsaydınız keşke alırdım ayağın altına. Saçma sapan konuşmalar, tespitler yaklaşımlar.
Dikkat et seni ayak altına almasinlar :))Kısmet işte başladının götümcesisiniz! Siz erkeğin kardeşi oluşunuza güveniyorsunuz sanırım. Başkasının kızına karı derken avam değildinizNeyse saçma bir tipsiniz boşa zaman öldürmeyeyim. Vaktimi sömürmenize izin vermeyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?