Kardeşim eşime aşık :(

Kardeşinize bunu hissettirdinizmi merak ediyorum. Hakkında böyle abuk sabuk şeyler düşündüğünüzü biliyomu? Söylemeseniz de anlamıştır gerçi. İlerde iyi bi abla kardeş örneği olacağınızı hiç sanmıyorum. 13 yaşında olabilir ama akli dengesi bozuk değilse evliliğinize zarar vercek bişey yapmazdı zaten.Vicdanen nasıl hissediyosunuz? Mutlumusunuz?

Siz kimseye bakmayin herkes yasadigini bilir.Bir abla olarak gayet vicdanli bir cozum bulmussunuz.Allah kolaylik versin cok zor bir durum...

Konu aynı konu, daha önce açıldığı falan yok. Konu sahibinin 5-6 adet profili olduğu için banlandı. Yani konu gerçek değil sahte.

13 yaşindakı kardeşimizin bakıslarından eşiniz rahatsız oluyorsa sorun kardeşimizde değiş eşimizde ne anlıyorsa töbe yarabbim cocuk o daha ve kimsesi yok.

Benim koz kardeşimde kaynıma aşil olmustu 9-10 yaşlarında şimdi 13 yasında oda hergüm birine aşik oluyor ama gülüp geçiyoruz.cocuk o daha yakın gördüyse aşik oldugunu zannediyor yazık valla.ben kardeşime değil onu istemeyen kocaya kızardım.onu yollardım eve beniö canım kımsesiz orda burda aürünücek bende koca düşünücem

Boşuna kendini yorup üzülme. Konu gerçek değil. Neden kilitlenmedi bilmiyorum. Konu sahibinin 5-6 tane profili var, nasıl bir ruh hastası bilmiyorum ama hepsinde ayrı ayrı hikaye uydurmuş. Birinde kaynım bana aşık, diğerinde kız kardeşim kocama aşık. Bir sürü..

Aa bu da mı çakma , niye uydururlar ki ya

Çok şükür konu sahteymiş çok etkilenmiştim bu konudan...
İki ucu pis değnek demiştim, neyse ki gerçek değilmiş.

Kücucuk bi cocuk daha o iyi ki sizden kurtulmuş bozuk psikolojinizle kıza pek faydaniz olmazdi zaten

Konu Yaprak Dökümü'ndeki Necla ve Leyla basit uyarlanması hiç inandırıcı gelmese de ne hasta beyinler varmış diyerek ibret alarak okudım.Keşke anneniz babanız vefat etmeseydi hikayenizde,arada aman ağzımızın tadı bozulmasın Ali Rıza Bey repliğini de duysaydık tam olurdu.

Allah akıl fikir versin milleti böyle fake konularla kandırınca elinize ne geçiyor acaba yazık!!!

aaaa yine mi ya..nasıl bır pıskoloıjı ya böyle uydurmak..sağol canımm

Aşçı uşağa ,uşak bahçivana ,bahçivan evin köpeğine kullanici farkli farkki bir sürü konusunda tüm sülaleyi birbirine asik etmis nasil bir kafaysa artk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…