Kardeşim eşime aşık :(

Dogrumu degilmi pek emin olamadım ama sorun sizde kiskanmak ne demek ya 13 yasinda bir cocuktan bahsediyorsunuz Kıskanmak yerine iyi bi psikiyatri de sorunu çözebilirsiniz.

Okadar. Zor durumdasinki yardimcin olsun allah rabbim kardesinin kalbine merhamet versin ben senin yerinde olsam esimi tercih edrim unutmaki en buyuk dusmani annemiz dogrurmus cunku esinden ayrilsan kardesin elierde mutlaka kendine bir hayat kuracak olan sana olur arkadasim dikkatli ol bence

Burda her paylaşılana inanmayın bukadar

13 yaşındaki çocuktan bahsediyosun, bir yıl daha sabret başka bir ergene aşık olup, kocanı unutur. Hepimiz o yaşlardayken kendimizden büyük adamlara aşık olmuşuzdur. Ayrıca kıskanman da saçma geldi. Olay ilgi ve sevgi de bitiyor.

Öyle demeyin bu kizinda bir hayatı var
Ama kocası sert davransam ask kalmaz diyenlerdenim
Kocada kendinden korktuğunuz gönderiyor bence

Konu aynı konu, daha önce açıldığı falan yok. Konu sahibinin 5-6 adet profili olduğu için banlandı. Yani konu gerçek değil sahte.

Ben bu konuyu daha once okumustum. Hatta etkilenmistim baya. Dun aksam gorunce anladmki sahteymis. Yani bu konu ikinci defa acildi ...

Ben bu konuyu daha once okumustum. Hatta etkilenmistim baya. Dun aksam gorunce anladmki sahteymis. Yani bu konu ikinci defa acildi ...

Konu 2. defa açılmadı bu konuyu 6 yıldır buradayım ve bir kere okudum o da bu. Konu sahte olduğu için iptal edildi. 2. defa açıldığı için değil. görüldüğü üzere konu zaten 35 gün önce açılmış. Ve sürekli buraya yazıldığı zaman gereksiz yere yer kaplıyor.

Boşver arkadaşım sen kimseye bakma kocası baldızıyla kaçanlar bile var 14 yaşında evlenen bir sürü var. dünyanın çivisi çıkmış al önlemini. Kardeşinle bağını koparma her zaman arkasında ol ama senin evinde barındırma evliliğin için benden söylemesi çevremde çok evlilikler bitti böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…