- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.251
- 548
- Konu Sahibi sternoklavikular
-
sinek kücük mide bulandirir misaliGünaydın konuyu kız kardeşim için açıyorum kız kardeşim şuanda 1 yıllık evli 3 yıllik sevgililikten sonra evlendi güya eşiyle birbirlerini çok seviyorlardi fakat 2 gün önce yaşadığı sorundan ötürü boşanmayı düşünüyor ama çokta üzülüyor kafası aşırı karıştıgi için buraya konuyu açmamı rica etti konuya gelecek olursam 2 gün önce gece 1 de uyanıp eşinin yanında olmadığını fark ediyor salona gittiğinde eşi orda yatıyormuş elinde telefon kardeşim de işkillenip eşinden telefonu istiyor daha sonra bütün sosyal medyalarıni tek tek inceleyip bişey bulamıyor en son watsapa girince orda bi kadınla yazışmalarını yakalıyor eşi kadına bayağı yürümüş bulunduğu şehire gelirse haberi olmasını bir yemek ısmarlamak istediğini guzel bir sohpet edebileceklerini falan söylemiş kadın gülmüş falan bayağı mesaj da flörtlesmisler ama bu evlenmeden önce olan bir yazısma ama o süreçte kardeşimle halen sevgililer aralarında bişey yok kardeşim sinirlenip telefonu atıp tekrar yatmış ve o günden beridir konuşmuyor eşiyle bu durumda ayrılmayı düşünüyor ama diğer türlü bu ana kadar bir sorunları yoktu ayrılmali mi affetme li mi
Yani kardeşinizle sevgililik döneminde onu aldatmış ama kardeşiniz bunu çok sonradan öğrenmiş bu yüzden ona karşı bir güvensizlik oluşmuş. Zor bir durum hep kuşkuyla bakacak eşine birde neden hala mesajları silmemiş orasıda ilginç bence ihanetin öncesi sonrası yok ya sonuçta sevgiliyken başka birisiyle mesajlasan insana fazlada güvenilmemeli...Günaydın konuyu kız kardeşim için açıyorum kız kardeşim şuanda 1 yıllık evli 3 yıllik sevgililikten sonra evlendi güya eşiyle birbirlerini çok seviyorlardi fakat 2 gün önce yaşadığı sorundan ötürü boşanmayı düşünüyor ama çokta üzülüyor kafası aşırı karıştıgi için buraya konuyu açmamı rica etti konuya gelecek olursam 2 gün önce gece 1 de uyanıp eşinin yanında olmadığını fark ediyor salona gittiğinde eşi orda yatıyormuş elinde telefon kardeşim de işkillenip eşinden telefonu istiyor daha sonra bütün sosyal medyalarıni tek tek inceleyip bişey bulamıyor en son watsapa girince orda bi kadınla yazışmalarını yakalıyor eşi kadına bayağı yürümüş bulunduğu şehire gelirse haberi olmasını bir yemek ısmarlamak istediğini guzel bir sohpet edebileceklerini falan söylemiş kadın gülmüş falan bayağı mesaj da flörtlesmisler ama bu evlenmeden önce olan bir yazısma ama o süreçte kardeşimle halen sevgililer aralarında bişey yok kardeşim sinirlenip telefonu atıp tekrar yatmış ve o günden beridir konuşmuyor eşiyle bu durumda ayrılmayı düşünüyor ama diğer türlü bu ana kadar bir sorunları yoktu ayrılmali mi affetme li mi
BencedeYani kardeşinizle sevgililik döneminde onu aldatmış ama kardeşiniz bunu çok sonradan öğrenmiş bu yüzden ona karşı bir güvensizlik oluşmuş. Zor bir durum hep kuşkuyla bakacak eşine birde neden hala mesajları silmemiş orasıda ilginç bence ihanetin öncesi sonrası yok ya sonuçta sevgiliyken başka birisiyle mesajlasan insana fazlada güvenilmemeli...
Ortak iş yapiyolar demistiniz, yurume olduguna emin miyiz?Size yemek ısmarlamak isterim falan
Bireysel ememeklikten müşteri danışmanı bildiğin yürümüş mesajları ekran görüntüsü alabilseydi kardeşim buraya atcaktikOrtak iş yapiyolar demistiniz, yurume olduguna emin miyiz?
Belkide öyle olurSimdi tereddutle yaklasip, takipte kalayim, bi dusuneyim, bi sans daha vereyim gibi dusuncelerle tekrar denemeye kalkissa, o arada bir de cocuk olursa isler hepten b.ka sarar. Peisn peşin cocuk vs de yokken bosansin. Sonra şükreder bence
Nasıl yani? Sevgilisi varken başka bir kadına yürümesi normal miymiş? Cidden böyle mi demiş, başka birşey dememiş mi?Kendince bişey görememiş o mesajlarda öyle demiş kardeşime
Konuşmaların bu ilişki harici olduğu kesin mi? Bence telefonu kardeşinize verin, ne yazışmalar olmuş kendisi yazsın.Kadın müşteri temsilciyms zaten her ay düzenli para yatırma üzerinden iletişimleri varmis
Ben dün gece uyurken birden kalktım yanımda eşim yoktu salona geçtiğimde eşim orda yatıyordu halen uyumamıştı yanına gittim bu saatte burda ne yapıyorsun dedim telefonunu karıştırdım Watsapta o kadınla mesajlarını okudum sinirlendim tekrar yattım mesaj içeriginde eşim kadına bulunduğu şehire geldiğinde mutlaka haber vermesini söylemiş öncesinde bir yemek ısmarlama olayları varmış eşim kadınla oturup güzel sohpet edebileceklerini söylemiş kadını bayağı övmüş kadında işimde iyiyimdir yazmış hem kur yapmış hem geri çekilmiş ben bunları okuyunca daha ilerisine gitmedim öylece bıraktım belkide üstte daha farklı mesajlar yazıyordu bilmiyorum bunlar evlenmemizden önce olmuş evlendikten sonra bu şekilde mesajları yoktuKonuşmaların bu ilişki harici olduğu kesin mi? Bence telefonu kardeşinize verin, ne yazışmalar olmuş kendisi yazsın.
Evlendikten sonra bir konuşmaları olmuş mu?Günaydın konuyu kız kardeşim için açıyorum kız kardeşim şuanda 1 yıllık evli 3 yıllik sevgililikten sonra evlendi güya eşiyle birbirlerini çok seviyorlardi fakat 2 gün önce yaşadığı sorundan ötürü boşanmayı düşünüyor ama çokta üzülüyor kafası aşırı karıştıgi için buraya konuyu açmamı rica etti konuya gelecek olursam 2 gün önce gece 1 de uyanıp eşinin yanında olmadığını fark ediyor salona gittiğinde eşi orda yatıyormuş elinde telefon kardeşim de işkillenip eşinden telefonu istiyor daha sonra bütün sosyal medyalarıni tek tek inceleyip bişey bulamıyor en son watsapa girince orda bi kadınla yazışmalarını yakalıyor eşi kadına bayağı yürümüş bulunduğu şehire gelirse haberi olmasını bir yemek ısmarlamak istediğini guzel bir sohpet edebileceklerini falan söylemiş kadın gülmüş falan bayağı mesaj da flörtlesmisler ama bu evlenmeden önce olan bir yazısma ama o süreçte kardeşimle halen sevgililer aralarında bişey yok kardeşim sinirlenip telefonu atıp tekrar yatmış ve o günden beridir konuşmuyor eşiyle bu durumda ayrılmayı düşünüyor ama diğer türlü bu ana kadar bir sorunları yoktu ayrılmali mi affetme li mi
O zaman sorun yok bence.1 yıllık evliler şuana kadar bişeyleri olmamış
Kadın müşteri temsilciyms sürekli dekont falanda atmış halen de iletişim halindeler
Olmuş ama bu şekilde değil işle alakalı kadın farklı bir şehirdeymsEvlendikten sonra bir konuşmaları olmuş mu?
Kaldıramıyor yarın verecek vekaleti şimdi eşyalarını toplamaya gtti ve eşi bunun bir aldatma olduğunu kabul etmiyorSoru mu bu? Hala iletişim halinde eskiden aldattığı kadınla. Yani hala aldatılıyor. Hangimiz müşteri temsilcisiyle sürekli görüşüyoruz?
Ayrıca bizim affet yada affetme dememizden daha önemlisi kardeşinizin kalbi, zihni? Aklı başında hiç bir kadın bunu kaldıramaz ve ayrılır.
Kaldıramıyor yarın verecek vekaleti şimdi eşyalarını toplamaya gtti ve eşi bunun bir aldatma olduğunu kabul etmiyor
Yani bilemedim kardeşiniz yazmış sanırım yorumum üzerine lakin orada yazılanlarda flörtleşme var mı, emin değilim.Kaldıramıyor yarın verecek vekaleti şimdi eşyalarını toplamaya gtti ve eşi bunun bir aldatma olduğunu kabul etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?