Kardeşim Eşini affetmeli mi affetmemelimi?

Baktığında ha sevgiliyken ha evliyken çok farketmiyor sonuçta arada her türlü sadakat zorunluluğu var. Üstünden de baya geçmiş bilemedim çok zor Bi durum ama adam sadakatsiz yani bu net bilgi. Kardeşin ayrılma kararı vermiş en doğrusu galiba Bi daha ne zaman yapacak diye bekleyerek yaşamasın.

sinek kücük mide bulandirir misali

Yani kardeşinizle sevgililik döneminde onu aldatmış ama kardeşiniz bunu çok sonradan öğrenmiş bu yüzden ona karşı bir güvensizlik oluşmuş. Zor bir durum hep kuşkuyla bakacak eşine birde neden hala mesajları silmemiş orasıda ilginç bence ihanetin öncesi sonrası yok ya sonuçta sevgiliyken başka birisiyle mesajlasan insana fazlada güvenilmemeli...

Bencede

Simdi tereddutle yaklasip, takipte kalayim, bi dusuneyim, bi sans daha vereyim gibi dusuncelerle tekrar denemeye kalkissa, o arada bir de cocuk olursa isler hepten b.ka sarar. Peisn peşin cocuk vs de yokken bosansin. Sonra şükreder bence

Konuşmaların bu ilişki harici olduğu kesin mi? Bence telefonu kardeşinize verin, ne yazışmalar olmuş kendisi yazsın.
Ben dün gece uyurken birden kalktım yanımda eşim yoktu salona geçtiğimde eşim orda yatıyordu halen uyumamıştı yanına gittim bu saatte burda ne yapıyorsun dedim telefonunu karıştırdım Watsapta o kadınla mesajlarını okudum sinirlendim tekrar yattım mesaj içeriginde eşim kadına bulunduğu şehire geldiğinde mutlaka haber vermesini söylemiş öncesinde bir yemek ısmarlama olayları varmış eşim kadınla oturup güzel sohpet edebileceklerini söylemiş kadını bayağı övmüş kadında işimde iyiyimdir yazmış hem kur yapmış hem geri çekilmiş ben bunları okuyunca daha ilerisine gitmedim öylece bıraktım belkide üstte daha farklı mesajlar yazıyordu bilmiyorum bunlar evlenmemizden önce olmuş evlendikten sonra bu şekilde mesajları yoktu

Evlendikten sonra bir konuşmaları olmuş mu?

Kadın müşteri temsilciyms sürekli dekont falanda atmış halen de iletişim halindeler

Soru mu bu? Hala iletişim halinde eskiden aldattığı kadınla. Yani hala aldatılıyor. Hangimiz müşteri temsilcisiyle sürekli görüşüyoruz?

Ayrıca bizim affet yada affetme dememizden daha önemlisi kardeşinizin kalbi, zihni? Aklı başında hiç bir kadın bunu kaldıramaz ve ayrılır.

Kaldıramıyor yarın verecek vekaleti şimdi eşyalarını toplamaya gtti ve eşi bunun bir aldatma olduğunu kabul etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…