• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşim Eşini affetmeli mi affetmemelimi?

Günaydın konuyu kız kardeşim için açıyorum kız kardeşim şuanda 1 yıllık evli 3 yıllik sevgililikten sonra evlendi güya eşiyle birbirlerini çok seviyorlardi fakat 2 gün önce yaşadığı sorundan ötürü boşanmayı düşünüyor ama çokta üzülüyor kafası aşırı karıştıgi için buraya konuyu açmamı rica etti konuya gelecek olursam 2 gün önce gece 1 de uyanıp eşinin yanında olmadığını fark ediyor salona gittiğinde eşi orda yatıyormuş elinde telefon kardeşim de işkillenip eşinden telefonu istiyor daha sonra bütün sosyal medyalarıni tek tek inceleyip bişey bulamıyor en son watsapa girince orda bi kadınla yazışmalarını yakalıyor eşi kadına bayağı yürümüş bulunduğu şehire gelirse haberi olmasını bir yemek ısmarlamak istediğini guzel bir sohpet edebileceklerini falan söylemiş kadın gülmüş falan bayağı mesaj da flörtlesmisler ama bu evlenmeden önce olan bir yazısma ama o süreçte kardeşimle halen sevgililer aralarında bişey yok kardeşim sinirlenip telefonu atıp tekrar yatmış ve o
affedilmesi gereken bi durum göremedim ortada ben

Şimdide eniştem kız kardeşimin numarasıni o kadına vermiş arayip aramzda bişey olmadığını söyler misn eşim herşeyi yanlış anladı demiş kadın arayacak kardeşim açmayacagm diyor
Ne münasebet kocası dururken kadın mı ikna edecekmiş? Bu erkekler cidden kapatılsın ya.

Şimdide eniştem kız kardeşimin numarasıni o kadına vermiş arayip aramzda bişey olmadığını söyler misn eşim herşeyi yanlış anladı demiş kadın arayacak kardeşim açmayacagm diyor
3 yıllık sevgilisi adam ..evlenmeden önce de olsa yine aynı kişiyi aldatmış oluyor yani o adama nasıl güvenip çocuk yapacak

Sevgiliyken yapması evliyken yapması bence farkı yok .
Adamın gözü dışarıda.
Güven gitmiş tek kullanımlık zaten güven dedigimiz şey.
Affetsin yada affetmesin bu önemli değil ama hep şüpheyle yaklasicak bu saatten sonra.
Bu erkekler niye böyle anlamıyorum.
Madem aldatican niye evlendin ?
Mantık evliliği mi yaptı ki adam .

Bir eş tarafından daha ne kadar rezil edilebilir acaba kardeşiniz?
Ve boşanmayı gözü yemediği için deli gibi ikna edilmeyi bekliyor.
Bu acizliktir. İhanetten daha aşağılayıcı bu durum.

Boşanmayi düşünüyor ilerde pişman olur muyum diye de kaygilaniyor.
Ben bu ilerde pişman olur muyum ?mantığını hiç anlamıyorum.....
Adam sevgili olduğu zamanda başkasına yürümüş, evlenmiş eski msj silmeye gönlü el vermemiş saklıyor.Yok kocam dir ne yaparsa yeridir diyorsa devam etsin.
İnsan sinek düşen yemeği yemek istiyorsa kendi bilir daha sonra bu yemeğin pişmanlığı olmaz

Sevgiliyken yapması evliyken yapması bence farkı yok .
Adamın gözü dışarıda.
Güven gitmiş tek kullanımlık zaten güven dedigimiz şey.
Affetsin yada affetmesin bu önemli değil ama hep şüpheyle yaklasicak bu saatten sonra.
Bu erkekler niye böyle anlamıyorum.
Madem aldatican niye evlendin ?
Mantık evliliği mi yaptı ki adam .
Aynen evlilik düşünüyorsun niye aldatıyorsun değil mi. Hayır mantık evliliği değildi seviyorlardı birbirlerini

Ben bu ilerde pişman olur muyum ?mantığını hiç anlamıyorum.....
Adam sevgili olduğu zamanda başkasına yürümüş, evlenmiş eski msj silmeye gönlü el vermemiş saklıyor.Yok kocam dir ne yaparsa yeridir diyorsa devam etsin.
İnsan sinek düşen yemeği yemek istiyorsa kendi bilir daha sonra bu yemeğin pişmanlığı olmaz
Cok haklısınız

Aynen evlilik düşünüyorsun niye aldatıyorsun değil mi. Hayır mantık evliliği değildi seviyorlardı birbirlerini
Sence gerçek sevgi mi bu ?
Adamda karekter bozukluğu var ha çoğu böyle o ayrı konu .
Dediğim gibi affetse de hep şüphe duyacak .
Kadınlar affeder ama unutmaz .
Yaptığı çok çirkin o kadınla eşini muhattab etmeye çalışması daha çirkin .

Sence gerçek sevgi mi bu ?
Adamda karekter bozukluğu var ha çoğu böyle o ayrı konu .
Dediğim gibi affetse de hep şüphe duyacak .
Kadınlar affeder ama unutmaz .
Yaptığı çok çirkin o kadınla eşini muhattab etmeye çalışması daha çirkin .
Eevt yaa nasıl küçük düşürüyor kardeşimi ona ayrı üzüldü

Kardeşim susmaz ihanete rağmen desteklemiyorm ama ilerde pişman olup ta beni de suçlamasini istemiyorum
Bence sen karışma .
Sonra seviyordum ben onu aslında diye düşünür seni suçlar .
Bu tip durumlarda kardeşin bile olsa sakın karışma .
Herkesin kendi tercihi.
Otursun düşünsün .
Adam çok pismansa bir şans daha verilebilir ama o şüphe işte hep içini kemirecek

Bence sen karışma .
Sonra seviyordum ben onu aslında diye düşünür seni suçlar .
Bu tip durumlarda kardeşin bile olsa sakın karışma .
Herkesin kendi tercihi.
Otursun düşünsün .
Adam çok pismansa bir şans daha verilebilir ama o şüphe işte hep içini kemirecek
Aynnen bnde sizin gibi düşünüyorm o yüzden saygı duyarım ne karar verirsen dedim

Back
X