- 26 Nisan 2023
- 1.034
- -301
- 38
- 28
- Konu Sahibi sternoklavikular
-
1 yıllık evliler şuana kadar bişeyleri olmamışevlendikten sonrasında bir şey yoksa sessiz ve sakin şekilde izlemeye devam etsin.
Evlenmeden 6 ay önce olmuş bu yazışmalar amaaBilmemkaç yıl önceki yazışmalardan dolayı mı ayrılacakmış? Bence ayrılsın.
Niye evlenmiş o zamanEvlenmeden 6 ay önce olmuş bu yazışmalar amaa
Evlendikten sonra öğrendi işteNiye evlenmiş o zaman
Kadın müşteri temsilciyms sürekli dekont falanda atmış halen de iletişim halindelerEşi ne açıklama yapmış ? Ve bir seneden fazladır mesajı silmemiş olması da çok tuhaf.
Boşansın işte.Evlenmeden 6 ay önce olmuş bu yazışmalar amaa
Bizde öyle düşünüyoruzHa sevgiliyken yapmış ha evliyken sonuçta beraberlermiş! ben affetmem asla. Adam fırsatı bulsa yine yapar!
HaklısınızSevgiliyken sadakatsizmis..evlenincede ilk firsatta yapacaktir...mesaji silmemis olmasida cok enteresan ama bunun icin ayrilda denilmez en iyisi pusuya yatmasi gibi ben olsam boyle paranoyak yasayamazdim ya höhhh içim şişti
En iyi niyetli haliyle flörtöz bir eş kabullenenip devam edecek kabullanecekse.Kadın müşteri temsilciyms sürekli dekont falanda atmış halen de iletişim halindeler
Günaydın konuyu kız kardeşim için açıyorum kız kardeşim şuanda 1 yıllık evli 3 yıllik sevgililikten sonra evlendi güya eşiyle birbirlerini çok seviyorlardi fakat 2 gün önce yaşadığı sorundan ötürü boşanmayı düşünüyor ama çokta üzülüyor kafası aşırı karıştıgi için buraya konuyu açmamı rica etti konuya gelecek olursam 2 gün önce gece 1 de uyanıp eşinin yanında olmadığını fark ediyor salona gittiğinde eşi orda yatıyormuş elinde telefon kardeşim de işkillenip eşinden telefonu istiyor daha sonra bütün sosyal medyalarıni tek tek inceleyip bişey bulamıyor en son watsapa girince orda bi kadınla yazışmalarını yakalıyor eşi kadına bayağı yürümüş bulunduğu şehire gelirse haberi olmasını bir yemek ısmarlamak istediğini guzel bir sohpet edebileceklerini falan söylemiş kadın gülmüş falan bayağı mesaj da flörtlesmisler ama bu evlenmeden önce olan bir yazısma ama o süreçte kardeşimle halen sevgililer aralarında bişey yok kardeşim sinirlenip telefonu atıp tekrar yatmış ve o günden beridir konuşmuyor eşiyle bu durumda ayrılmayı düşünüyor ama diğer türlü bu ana kadar bir sorunları yoktu ayrılmali mi affetme li mi
Haklısınız hiç bir şey değişmiyorSevgiliyken aldatılma ve evliyken aldatılma farklı mı ele alınıyor?
Kocası, kız kardeşinizle sevgiliyken başka kadınla flörtleşmiş. Şu ana kadar başka bir şey yapmadı diye yorumlamak garip geldi bana. Sadakatsiz adam sadakatsizdir. İmza atınca ne değişiyor?
Boşanmayi düşünüyor ilerde pişman olur muyum diye de kaygilaniyor.Aldatma neden affedilmemeli biliyor musunuz Aşık olduğunuz adamın gönlü başkasına kaydıysa ortada evlilik falan kalmamış oluyor. Bundan sonrası birbirine tahammül etme.
Affettiğinde sürekli "acaba"lar olacak kafasında. Eşinden hiç emin olamayacak sürekli kafasında kurgulayacak
Bu durumda ne yapmayı düşünüyorsunuz aile olarak?Haklısınız hiç bir şey değişmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?