• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardesim esiyle barismak istiyor

Magdur kadinlar oldugu gibi magdur erkeklerde var azda olsa var Gelin hanim evliligin ilk haftasinda bile surat yapiyordu sanirim kardesim Sevmiyordu kardesimi kandirdi

kardeşin çok mu zengin niye kandırsın?
mağdur erkekler var ama sizin kardeşinizin masum olduğuna nasıl inanalım?
üstelik konularında çelişkiler varmış.
bir de gelin kıza sormak lazım nedir derdi?

Kardesim esi yaklasik 1.5 yil once bosanma davasi acmisti.Dava gecen hafta yapildi.yengemin babasi ve anesi ve kardesi sahitlik yaptı ve suyledikleri tek sey basit tartismalrdan dolayi kizlari baba evine gitmesi Yani ortada bosanmak icin gecerli bir sebepleri yok bide kardesim in ile tartisma konusu evlendikten 1 hafta sonra kizin annesi ve 3 kardesiyle birlikte kendi evlerinde kalmasi daha yeni evli oldugu halde bu Durumu daha sonra tekrar yapmasi kardesimde daha yeni evli oldugunu cicim ayi oldugu icin evde kalmamalarini suyluyor tabii yengem bunu kabullenmiyor ve hamile haliyle evden ayriliyor ve kardesime diyor annemi sevmiyorsan benide sevme anlamadigim daha evlilik oturmadan niye Çocuk Sahibi olunur bide kardesime bir kac kere onu sevmedigini suyledi .kardesim yengemi eve getirmek icin daha once caba gosterdi.simdide Çocuk icin barisma girisiminde bulunacagini suyluyor aradan 1.5 yil gecmis ve yengem Çocuk icin hic arayip sormamis iletisim hic yok.yengemin onunla barisacagini dusunmuyorum bu ara Çocuk 7 Ayliktir .sizce yengem barismak niyetin olsaydi azicik olsada caba gostermezmiydi maalesef yuzde bir caba yok yengemde
1. Hickimse karnında bebeğiyle , binbir umutla kurduğu yuvayi "HİÇBİR SEBEP OLMAMASINA RAĞMEN " terketmez.
2. Eski konulariniza baktım ağzım açık kaldı. "KARDEŞİNİZ EVLİLİĞİNDEN bu kadar haberdar olmanız aşırı itici bundan SİZENE.
3. şimdiye kadar kardeşinizin çocuğu aklına gelmemiş, şimdi boş boşuna kadının hayatına girip tekrar zehir etmesin bi zahmet.
4. Sen ve annen kardeşinin evine gidip kalsaydin kardeşin bunu sorun yapmazdı ama değil mi?
O benim kardeşim, o el kizi yada el oğlu diye bakmayın olaya Allah aşkına el insaf! Elinize vicdanınıza koyun . Adaletli olun . Hata kardeşindeyse uyar .

Eger ki yengenize, kardesiniz siz ve aileniz cocuk baskasindan olabilir diye imada bulunduysaniz tabi ki barismaz yengeniz. Ve sonuna kadar haklida. Bende olsam barismazdim.

Diyelim ki yatiya gelmisler. Ne olmus iki uc gun idare etseydi kardesiniz. Cicim ayı olsa ne olmasa ne!

Kadinlar kocalarindan neler cekiyor benim kardesim gercekten iyi biri tamamda Gelinin ailesi bir iki gun kalmis zaten sorun degil siddet yok siddet olmadigini annesi mahkemede suyledi bir iki kere tartisma varmis.bazi kadinlar kendilerine onemsemeyen aci cektiren erkeklerden hoslanir efendi insani kimse sevmez.cevremde ve forumda da goruyorum kocasi her turlusunu yapiyor kadin hala kocami seviyorum diyor.gercekten seven uzulur uzen ise sevilir.

Kadinlar kocalarindan neler cekiyor benim kardesim gercekten iyi biri tamamda Gelinin ailesi bir iki gun kalmis zaten sorun degil siddet yok siddet olmadigini annesi mahkemede suyledi bir iki kere tartisma varmis.bazi kadinlar kendilerine onemsemeyen aci cektiren erkeklerden hoslanir efendi insani kimse sevmez.cevremde ve forumda da goruyorum kocasi her turlusunu yapiyor kadin hala kocami seviyorum diyor.gercekten seven uzulur uzen ise sevilir.
Şiddet el ile olmuyor sadece hanımefendi!
Pskolojik siddet denen bir unsur var bilmem biliyomusunuz? Ayrica herkes sıkıntı çekmeyi kaldıramayabilir. Ne kadar hakimsiniz ki karşı tarafin duygularina bu kadar kolay yorum yapıyosunuz. ? Abin sana göre efendi belki ? Benim eşimde cok efendi görünür ama bana pskolojik baskinin alasini yapti. Yapıyor da. Geri kalan herseyi tam olmasina rağmen. Ve ben bosanmayi düşünüyorum. Dovulmuyorum diye kafayi mi yedirsin bana ? Siz evli degilsin heralde bu kadar bol keseden attiginiza gore ? Yada erkeksiniz bu kadar düz mantik konuşuyorsunuz.

Konu sahibesinin yengesi de sizinle aynı durumda.Eşi gelmiş gitmiş çabalamış ama kadın istememiş.Bu saatten sonra istermi düzelirmi diye sorunca sizin örneğinizi verdim.Olabilir isteyebilir diye.Yanlış anlamayın laf çarpmak için yazmadım size.
Yok gorunce guldum bile olabilir hakaret olmadigi surece herkes istedigini yazmakta serbest .sevgiler.

Şiddet el ile olmuyor sadece hanımefendi!
Pskolojik siddet denen bir unsur var bilmem biliyomusunuz? Ayrica herkes sıkıntı çekmeyi kaldıramayabilir. Ne kadar hakimsiniz ki karşı tarafin duygularina bu kadar kolay yorum yapıyosunuz. ? Abin sana göre efendi belki ? Benim eşimde cok efendi görünür ama bana pskolojik baskinin alasini yapti. Yapıyor da. Geri kalan herseyi tam olmasina rağmen. Ve ben bosanmayi düşünüyorum. Dovulmuyorum diye kafayi mi yedirsin bana ? Siz evli degilsin heralde bu kadar bol keseden attiginiza gore ? Yada erkeksiniz bu kadar düz mantik konuşuyorsunuz.
Ben evliyim bosanmak isteyen biri kucucuk bir seyde bile bosanabilir olaya sizin acidan bakarsaniz dunyada evli insan kalmaz bosanmak artik moda oldu eminim bosansaniz bile evlenecegiz diger erkek kocanizdan bir farki olmaz

Senin derdin ne anlamadım. Boşanmalarını mı istiyorsun. Abinizin yuvasını bozmasına çok istekli gibisin. Siz ne istiyorsunuz anlamadım ben ???

Ben evliyim bosanmak isteyen biri kucucuk bir seyde bile bosanabilir olaya sizin acidan bakarsaniz dunyada evli insan kalmaz bosanmak artik moda oldu eminim bosansaniz bile evlenecegiz diger erkek kocanizdan bir farki olmaz
Siz benim ne yaşadığimi nerden biliyosunuz da konusuyosunuz? Sizede kalsa bu gerikafalilikla dayak da olsa siddetse olsa kocaya tapmak mi ? Merak ettim kac kere dayak yediniz? Yada hic insan yerine koyulmamazliginiz oldugumu? Yada kendinizi bi birey yerine koydunz mu? Benim bi düşüncem var diye ayakta durabildiniz hiç? Yoksa as.lak gibi herşeye itaat mi ettiniz ?

Siz benim ne yaşadığimi nerden biliyosunuz da konusuyosunuz? Sizede kalsa bu gerikafalilikla dayak da olsa siddetse olsa kocaya tapmak mi ? Merak ettim kac kere dayak yediniz? Yada hic insan yerine koyulmamazliginiz oldugumu? Yada kendinizi bi birey yerine koydunz mu? Benim bi düşüncem var diye ayakta durabildiniz hiç? Yoksa as.lak gibi herşeye itaat mi ettiniz ?
:super:

Yani alınmayın ama yengeniz krdeşinizi damızlık niyetine kullanıp çocuk sahibi olup yol vermiş sanki, Ayy başka birşey göremedim ben üstelik aile de bu işe yangına körükle gidiyor yani ortada normal olmayan durumlar var.

Yani alınmayın ama yengeniz krdeşinizi damızlık niyetine kullanıp çocuk sahibi olup yol vermiş sanki, Ayy başka birşey göremedim ben üstelik aile de bu işe yangına körükle gidiyor yani ortada normal olmayan durumlar var.
bencede tamamen anormal. Konu sahibi de ne istşyor belli değil. Kardeşi barışsın mı barışmasın mı

Nedense sizin dürüst olduğunuzu düşünmüyorum hiç bi kadın hamile haliyle kolay kolay ayrılmaz eşinden demek ki yüreği çok yanmış. üstelik bebeğin başkasndan olduğuna şüphe etmişsiniz yazık ya bi de yetinmeyip buraya yazıyorsunuz döner mi diye. sanırım dönmesini hiç istemiyosnz ayrıca bence ortada sizinle alakalı bi durumda var gelin arasında o yüzden bu kadar önemsiyosnz. Bence siz ortalığı karıştırmayı bırakın kardeşinz eşi ve çocuğunun hayatına onlar karar versinler gölge etmeyin yeter

Daha önceki konunuzda da "Walla gelin hanim bin pisman olmus hatasini kabul etmis tabii kardesim artik onu kabul etmeyecegini soyledi zamanda duzeltmek icin o kadar caba sarfetik onlar hic bisey yapmadilar" diye bir şey demissiniz. Ortada çelişkiler var yorumlarınızda
Niye şaşırdiniz?
Ben hiç şaşırmadım. Bu model erkekler böyle. İlk zamanlar kuyruğu dik tutar, yıkılmadım ayaktayım pozları verirler- ta ki zaman geçip kadın tarafından artık istenmedigini, bulunmaz Hint kumaşı olmadığını farkettiğinde 'tülaaay ,karıcım geri dööön' :spor:
Aklı varsa dönmez. 7 aydır çocuğunu aramayan adam, kadının çocuğunun başkasından olduğunu iddia edecek şerefte bir adam!
Umarım açtığı tazminat davasını da kazanır, çocuğuna paşalar gibi bakar

Back
X