Özel eğitim merkezine gidiyor demişsiniz, tanısı nedir?
Pardon özel etüt merkezi demek istedimÖzel eğitim merkezine gidiyor demişsiniz, tanısı nedir?
Aynrn etüt merkezi demek istedimÖzel eğitim merkezi derken. Ben özel dersane gibi algıladım .
18 yasında kız kardeşim var, gecen sene elimizden gelen her şeyi yaptık barajı geçemedi, bu senede yine elimizden geleni yapıyoruz, özel eğitim merkezine gidiyor maddi manevi her şeyi yapıyoruz üniversite kazanması için..
Çok üzülüyorum onun adına kendi ayakları üzerinde durmasını çok istiyorum kimseye muhtaç olmasın evliliği kurtuluş olarak görsün istemiyorum, Çevremizdeki insanlara kalsa babası da yok yuvasını kursun okuyup napcak derdindeler. Ben asla bunu istemiyorum kardeşime de her zaman söylüyorum eline mesleğini almadan evlenme diye babamızda yok kimseye boyun egsin istemiyorum,
İki yıllık bi bölümü kazanabilir anca çünkü tabanı hiç iyi değil, bugün beni aradı kardeşim, hocası odyometri bölümünü önermiş önlisans bitirince diplomanla bi yer acabilirsin diye biz ona da razıyız, bu konuda sizlerden fikir almak istiyorum önerebilceginiz iki yıllık bölüm var mı ya da kardeşim için ne yapabiliriz başka? Şimdiden tesekkürler
Bende tam bilmiyorum kulakla ilgili bi bölümmüşÖncelikle elinden telefonu tableti vs alın derim
Kızan cıkacak belki ama cok vakit kaybettiriyor
İki yıllık bölüm bitirip daha sonra dört yıllıga geciş yapabilir
Dediginiz bölümü hic duymadım ne üzerine
Çok teşekkür ederim ama gecen senede özel okula gitti etüt merkezlerine gitti sayısalı seçti birde sonuç hüsran keşke 4 yıllık kazanabilseAllah yardımcınız olsun. Kardeşiniz oğlumla yaşıt biz bu sene yerleştik şükür. Darsı başınıza
İllaki 2 yıllık diye düşünmeyin önünde 6 ay gibi bir süre sıkı çalışırsa mutlaka yapar.
Biraz hatta fazlaca çaba ve kendine güven şart. Gerekirse gezmeyecek aradaki açığı kapatacak.
Bölümle ilgili bir fikrim yok. Ancak oğlumada söylediğim tek şey ne olursa olsun en iyisi olmak zorunda maalesef.
Okuyan çok buna bağlı işssiz de çok maalesef.
Allah yar ve yardımcınız olsun.
Başarılar dilerim kardeşinize
Uluslararası lojistik var mesela bildigim iyi bölümdü dört yıllıga da daha sonra dikey gecişle geçebilirBende tam bilmiyorum kulakla ilgili bi bölümmüş
Çok sağolun evet sayılsalı seçti bidr dediğimiz gibi taban yok o yüzden 4 yıllık kazanamazOdyometri güzel iş. Hastahanelerde çalışıyorlar. Dinleme testi yapıyorlar. Ancak hiç tabanı yok demişsiniz matematik ve fizik bilmek gerekiyor ve bunları anlaması önemli. Bunun yerine fizik tedavi ve rehabilitasyon, çocuk gelişim gibi daha sosyal bölümler daha iyi olabilir
Hep sağlıkçı olmak istedi, ben sağlık okuyorum beni gördükçe sahada çok özeniyor ama kazanması çok zor sayılsal hiç yok maalesefUluslararası lojistik var mesela bildigim iyi bölümdü dört yıllıga da daha sonra dikey gecişle geçebilir
Ama en önemlisi o ne olmak istiyor
Hemşirelik sayısal mı istiyor ?Hep sağlıkçı olmak istedi, ben sağlık okuyorum beni gördükçe sahada çok özeniyor ama kazanması çok zor sayılsal hiç yok maalesef
EvetHemşirelik sayısal mı istiyor ?
Çok sağolun evet sayılsalı seçti bidr dediğimiz gibi taban yok o yüzden 4 yıllık kazanamaz
Eşit ağırlıkta da matematik var yalnız. Yani sayısalı iyi değilse, eşit ağırlık da yapamaz.Ülkemizin hatası bu maalesef . Her çocuk sayısalcı olacak diye bir şey yok. Sayısal zeka yoksa çocukta seçtiği bölümde maalesef dökülüyorlar. Hele sınavda başarı oranları zaten içler acısı . Demekki sözel zekası iyi eşit ağırlık olarak çalışarak daha iyi netler yapabilir diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?