kardeşim instagram dmden birine baya küfür etmiş dava açıcam demiş

Bence dua edin de hakikaten ceza alsın. Çünkü öyle donuna kadar alacak bi tazminat yok Türkiye’de. Hatta küfür yüzünden üç kuruş tazminat bile çıkmaz ha dava mahkeme filan kardeşinizi korkutur sizin on yılda veremeyeceğiniz dersi bi kerede verir. Bi daha kimseye küfür kıyamet bulaşıp başını derde sokmaz. Cidden sizi düşünerek böyle yazıyorum

niye ceza alsın diye dua ediyim ergenlik yaptı bir hata kimse küfür etmiyor kötü söz söylemiyor herkes ak kaşık mı sanki. dedigim gibi ceza alırsa babam faturayı bana kesecek inş hic bisi olmaz.

niye ceza alsın diye dua ediyim ergenlik yaptı bir hata kimse küfür etmiyor kötü söz söylemiyor herkes ak kaşık mı sanki. dedigim gibi ceza alırsa babam faturayı bana kesecek inş hic bisi olmaz.
Babanız faturayı niye size kessin siz de savunun kendinizi bana sorup mu yaptınız kardeşimi deyin. Ayrıca çocuk değil ki devlet bu yaşta askere alıyor oy kullandırıyor

Size de hakaret edilse, böyle hoşgörülü olursunuz sanırım. Karşı taraf açısından bakmayı öğrenemedik bi türlü.
Mahkeme ile ip bilgileri paylaşılıyor. Donuna kadar alma olayı tabii ki olmaz, şartlara göre tazminat verilir. Ceza da alır, ama muhtelemen ertelenir.

Kimsenin kimseye ergenlik arkasına sığınıp küfür etmeye hakkı yoktur! Ayrıca siz de bıkmışsınız bu tutumundan bırakın ceza alsın belki akıllanır.. bana da yapılsa asla peşini bırakmam ve ne gerekiyosa yaparım!

Bşy olmaz .
Zaten üstünden zaman geçmiş .
Ip bulurlar ama şikayet etseler.

Kardeşimi savunmuyorum karşı taraf haklı krdşm terbiyesiz kesinlikle

2 3 ay önce bana da biri böyle ana avrat küfür etmişti.. Ben de aynen bunları söyledim 'ss aldım seni şikayet ettim, yargıya yönlendireceklerine dair mail aldım" falan filan baya uzattım. Kadın yalvardı yakardı nolur yapma etme, kocam beni öldürür bilmem ne 1 saat yazdı. Tamam dedim, yargıya taşımayacağım Yalan söyledim. Pişman mıyım ? Tabiki de değilim o korku ona bi ömür yeter. Yok öyle sosyal ortam diye önüne gelene istediğini söylemek..

Muhtemelen karşı taraf da blöf yapmıştır. Siz korkmayın, ama bırakın kardeşinz bi zahmet korksun. Bi daha da böyle şeyler yapmasın.

sizce küfür ettiği kişiyi bulup krdeşim adına özürmü dilesem

Ne diyelim peki?
Kardeşinizin büyüyebilmesi için yaptıkları şeylerin bedelini ödemesi lazım.
Bırakın ifade versin akıllansın. Klavye delikanlısı olmasın. Yüzyüze yiyemeyeceği haltı sanalda yapamasın.

Emin olun bu onun gelişimi için iyi. Siz de aba altından sopa gösterir gibi konuşun. Sonucuna katlansın..
Merak etmeyin bir şey olmaz..

baktık e devletten bişey yok ama fake hesap nasıl bulunuyorki isim yok resim yok savcı okdr ciddi olayların arasında bunla uğraşırmıki

Tabi ki uğraşır. Neden basit iş diyorsunuz ki. Biri size bunları yapsa sineye mi çekeceksiniz?
Hesabın fake olup olmaması önemli değil. Bu konuda gizlenmesi mümkün değil. İnternete girilen cihazlar her daim iz bırakırlar. IP numaradı denen bir şey var, üstelik savcının bir yazısına bakar bu iş. Öyle isim verilmez diyenlere inanmayın. Adli makam isterse hepsi vermek zorunda.
Tabi karşı taraf şikayetçi olmamış olabilir. Ama şikayet ettiyse yapacak bir şey yok.
Dediğim gibi arkadaşımn oğlunun başına geldi. Çatır çatır da mahkemesi oldu. Üstelik sadece küfürlü sayılacak iki kelimesi vardı. Tüm yazışmalar kağıt ortamna dökülmüştü. Ceza verildi ama tam olarak hatırlayamadığım ifadelerle bir daha olmamak şartıyla bazı kanun maddelerine istinaden cezası ertelenmişti.

Arkadaşımın oğluna aylar sonra geldi mahkeme celbi. Çocuk olayı önceleri hatırlamadı bile. Polis geldi kapıya mahkeme celbini tebliğ için.
Önceden kayıtlı suçu yoksa bu seferlik belki kurtarır. Ana öyle fake hesap al millete saydır sonra da birşey olmasın demek olmaz.

Bir de uğraşmazlar diyen olmuş. Öyle bir uğraşırım ki. Benim kardeşim de hukuk okuyor mesela, mezun olsun o benden önce atlar böyle bir durumda. Uğraşmama sebebi en fazla avukata para vermemek olabilir ancak bir yakınınsa avukatın gayet de güzel uğraşır, maddi manevi tazminat da alırsın. Konu sahibi korkmasın diye gereksiz iyimserliğin alemi yok.

Özür dilesin kardeşiniz.
Yaptığının sorumluluğunu alsın ağlayıp zırlayacağına.
Sosyal medya üzerinden de olsa,kimliği gizli de olsa kimseye hakaret etmemesi gerektiğini bilmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…