- Konu Sahibi mirayeflal
-
niye ceza alsın diye dua ediyim ergenlik yaptı bir hata kimse küfür etmiyor kötü söz söylemiyor herkes ak kaşık mı sanki. dedigim gibi ceza alırsa babam faturayı bana kesecek inş hic bisi olmaz.Bence dua edin de hakikaten ceza alsın. Çünkü öyle donuna kadar alacak bi tazminat yok Türkiye’de. Hatta küfür yüzünden üç kuruş tazminat bile çıkmaz ha dava mahkeme filan kardeşinizi korkutur sizin on yılda veremeyeceğiniz dersi bi kerede verir. Bi daha kimseye küfür kıyamet bulaşıp başını derde sokmaz. Cidden sizi düşünerek böyle yazıyorum
Evet hemde internet cafedendi kameralara varana kadar incelendi ve bulundu.fake hesapmıydı eltinize hakaret eden
Babanız faturayı niye size kessin siz de savunun kendinizi bana sorup mu yaptınız kardeşimi deyin. Ayrıca çocuk değil ki devlet bu yaşta askere alıyor oy kullandırıyorniye ceza alsın diye dua ediyim ergenlik yaptı bir hata kimse küfür etmiyor kötü söz söylemiyor herkes ak kaşık mı sanki. dedigim gibi ceza alırsa babam faturayı bana kesecek inş hic bisi olmaz.
Kardeşimi savunmuyorum karşı taraf haklı krdşm terbiyesiz kesinlikleSize de hakaret edilse, böyle hoşgörülü olursunuz sanırım. Karşı taraf açısından bakmayı öğrenemedik bi türlü.
Mahkeme ile ip bilgileri paylaşılıyor. Donuna kadar alma olayı tabii ki olmaz, şartlara göre tazminat verilir. Ceza da alır, ama muhtelemen ertelenir.
Çok komik.İyi olmuş herkes herkese ana avrat küfür ediyor fake hesaplarla bulunur inş.
sizce küfür ettiği kişiyi bulup krdeşim adına özürmü dilesem2 3 ay önce bana da biri böyle ana avrat küfür etmişti.. Ben de aynen bunları söyledim 'ss aldım seni şikayet ettim, yargıya yönlendireceklerine dair mail aldım" falan filan baya uzattım. Kadın yalvardı yakardı nolur yapma etme, kocam beni öldürür bilmem ne 1 saat yazdı. Tamam dedim, yargıya taşımayacağımYalan söyledim. Pişman mıyım ? Tabiki de değilim o korku ona bi ömür yeter. Yok öyle sosyal ortam diye önüne gelene istediğini söylemek..
Muhtemelen karşı taraf da blöf yapmıştır. Siz korkmayın, ama bırakın kardeşinz bi zahmet korksun. Bi daha da böyle şeyler yapmasın.
ya Magazin sayfasında bi habere yorum yapmış kardeşim kızda sataşmış sonra dmden küfür etmiş kardeşim. çeksin cezasını demekle olmuyor çözüm arıyorum laf sokmayın lütfen. kardeşime hak vermiyorum ama kabak benim başıma patlıyor babamdan dolayı
Hiç sanmıyorum şikayet ettiğini, hatta ablasının avukat olduğu falan da büyük ihtimalle yalandır. Yine de siz bilirsinizsizce küfür ettiği kişiyi bulup krdeşim adına özürmü dilesem
baktık e devletten bişey yok ama fake hesap nasıl bulunuyorki isim yok resim yok savcı okdr ciddi olayların arasında bunla uğraşırmıki
Veriliyor şu an ya öyle olsa dava açabilen olmazdı gayet de dava açıp tazminat alanlar var. Ünlü bir şarkıcımız hatta davayı açıp çocuğu korkuttuktan sonra ailenin rica minneti üzerine davayı geri çekmişti. Kaldı ki konu sahibinin kardeşi reşitmiş. Ben burada ayy kesin bir şey olmaz diyemem, rehavet çöker sonra dava celbi bir gelir şaşırırlar. Yani karşı tarafın insafına kalmışlar biraz, umarım başları ağrımaz.
Arkadaşımın oğluna aylar sonra geldi mahkeme celbi. Çocuk olayı önceleri hatırlamadı bile. Polis geldi kapıya mahkeme celbini tebliğ için.
Önceden kayıtlı suçu yoksa bu seferlik belki kurtarır. Ana öyle fake hesap al millete saydır sonra da birşey olmasın demek olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?