Kardeşim kendinden büyük kadınlarla konuşuyor.

Cosatrong

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
5
12
3
32
Merhaba arkadaşlar direk konuya giriyorum. Kardeşim kendisinden yaşça büyük kadınlarla konuşuyor, bundan yaklaşık 2 gün önce bazı facebook konuşmalarını istem dışı görerek şahit oldum. Kendi bilgisayarı serviste , abla bilgisayarın'da işim var diyerek benim bilgisayarımı kullandı aradan yaklaşık 20 - 30 dk geçtikten sonra elektrik gitti ve dışarda işim var diyerek çıktı evden. Ertesi gün bilgisayarı açtıgımda facebook'a bakayım ne var ne yok dedim , bi açtım kardeşimin hesabı açıldı direk ardından koruma içgüdüsüyle sanırım bi an kimlerle konuşuyor bakayım dedim ve bakmaz olaydım. Kardeşim 25 yaşında konuştugu kadınlar 35 40 yaş aralıgında canımlar , cicimler foto atmalar.

Bu durumdan kimseye bahsetmedim ve onada bu durumu belli etmedim , Nasıl davranmalıyım ? düzgünce konuşmalımıyım sizce ?

😒Allah yardimciniz olsun.Kucuk beyin olgun kadin hoşlantisi war herhalde.Akranlari kurudu bitti çünkü.
Konusursaniz ters tepki werebilir.İyi anlastigi bir erkek konusursa daha iyi olur.Konuyu bilmiyomus gibi.Filanca kendinden buyuk birini istedi soyle oldu boyle oldu aileler karsi cikti gibi.Yada hic anlasamadilar gibi.Yas takintim yoktur ewlilikte ama bir kisi icin gecerliyse.Genel buyukse yazdiklari bir problem bence cunku duygulariyla oynamaya yaziyodur

Merhaba arkadaşlar direk konuya giriyorum. Kardeşim kendisinden yaşça büyük kadınlarla konuşuyor, bundan yaklaşık 2 gün önce bazı facebook konuşmalarını istem dışı görerek şahit oldum. Kendi bilgisayarı serviste , abla bilgisayarın'da işim var diyerek benim bilgisayarımı kullandı aradan yaklaşık 20 - 30 dk geçtikten sonra elektrik gitti ve dışarda işim var diyerek çıktı evden. Ertesi gün bilgisayarı açtıgımda facebook'a bakayım ne var ne yok dedim , bi açtım kardeşimin hesabı açıldı direk ardından koruma içgüdüsüyle sanırım bi an kimlerle konuşuyor bakayım dedim ve bakmaz olaydım. Kardeşim 25 yaşında konuştugu kadınlar 35 40 yaş aralıgında canımlar , cicimler foto atmalar.

Bu durumdan kimseye bahsetmedim ve onada bu durumu belli etmedim , Nasıl davranmalıyım ? düzgünce konuşmalımıyım sizce ?
Ne konuşacaksın kardeşinle, öyle şey olurmu? Onun kendi dünyası, kendi fantazileri. Genç erkeklerin olgun kadınlardan hoşlandığıda bir gerçek. Bunda yadırganacak bir durum yok. Sadece kardeşin öyle değil. Benim erkek kardeşimde 18 yaşındayken, mahallemizdeki kırk yaşındaki kadına aşık olmuştu. Her şey bir tecrübe. Sizin müdahele etmeniz doğru olmaz, reşit çünkü.

Ne konuşacaksınız ben onu merak ettim şu an biz de zaman zaman kendimizinden 10 yaş büyüklere ilgi duyuyoruz erkek kadına ilgi duyunca mı kulağa kötü geliyor anlamadım bence karışmayın

Kardeşiniz olabilir ama 25 yaşında yetişkin birinden bahsediyoruz.Istedigiyle görüşebilir sonuçta iyiyi kötüyü ayırt edebilecek yaşta.Fakat sizin yaptığınız bana çok daha itici geldi 25 yaşında ki birinin mesajlarına bakmak çok kötü birşey birde koruma amaçlı demişsiniz.25 yaşında ki adamın korunmaya ihtiyacı yoktur.Cinsel içerikli bir konuşma yada kardeşinize ait bir foto görseydiniz bu hoş mu olacaktı?

Kardeşini mi kandırıyorlar yoksa kardeşin mi onları kandırıyor? Ortada böyle bir durum yoksa demek ki tercihi bu yönde.

Kardeşinle bunu konuşursan öncelikle onu çok kırarsın.
Erkeklik onuru diye birşey var ya :) O zedelenir.
Öz güveni ve sana olan güveni biter. Kendini küçük düşürülmüş hisseder.
25 yaşında ki adama ne yapması gerektiğini artık anlatamazsın.
Görmemiş gibi davran.

Benim de ergen bir erkek kardeşim var ayda yılda bir kimlerle konuşuyor napıyor çaktırmadan kurcalarım , yanlış birşey yapmasın diye tamamen koruma içgüdüsüyle. Ama sizinki 25 yaşında bir yetişkin, bırakın kendi kararlarını kendi versin.

Konuşmayın özel hayat diye bir şey var ,birde genelde gönül eğlendirmek derdinde olan yurdumun 25-30 yaş arası erkekleri kendinden ,10 -15 yaş büyük hanımlara yürüyor ,evlenmek istemez olmaz diye ,çoluk çocukla uğraşmıyım başımı derde sokmadan ,cinsellik yaşıyım diye

Kendinden büyük kadınla da görüşebilir kendisiyle yaşıt bir erkekle de :)
Onun hayatı, onun seçimleri
Siz kendi hayatınızla ilgilenin.

Konu başlığını okuyunca taş çatlasa liseli ergenden bahsediyorsunuz sandım. 25 yaşındaki adamın kimlerle konuştuğu sizi ilgilendirmemeli.

Back
X