Kardeşim kendinden büyük kadınlarla konuşuyor.

Merhaba arkadaşlar direk konuya giriyorum. Kardeşim kendisinden yaşça büyük kadınlarla konuşuyor, bundan yaklaşık 2 gün önce bazı facebook konuşmalarını istem dışı görerek şahit oldum. Kendi bilgisayarı serviste , abla bilgisayarın'da işim var diyerek benim bilgisayarımı kullandı aradan yaklaşık 20 - 30 dk geçtikten sonra elektrik gitti ve dışarda işim var diyerek çıktı evden. Ertesi gün bilgisayarı açtıgımda facebook'a bakayım ne var ne yok dedim , bi açtım kardeşimin hesabı açıldı direk ardından koruma içgüdüsüyle sanırım bi an kimlerle konuşuyor bakayım dedim ve bakmaz olaydım. Kardeşim 25 yaşında konuştugu kadınlar 35 40 yaş aralıgında canımlar , cicimler foto atmalar.

Bu durumdan kimseye bahsetmedim ve onada bu durumu belli etmedim , Nasıl davranmalıyım ? düzgünce konuşmalımıyım sizce ?

ben olsam konuşurdum uyarırdım.

belki kardeşiniz zengin ve olgun kadın seviyordur :KK70:

bence çok abartılacak bi mevzu değil...
25 yaşında eşek kadar adama ne diyeceksiniz ki?
25 yaşında kadın 35 yaşında adamla takılınca sorun olmuyorsa bu da olmaz

Olgun seviyor belki. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Kardeşin 35 yaşında olsaydı baktıkları 23-28 olsaydı normal olacaktı mesela, değil mi :)

Bence karışmayın, kardeşi de olsanız 25 yaşındaki adamın yaptıkları pek sizi ilgilendirmez.

Ne konuşacaksın kardeşinle, öyle şey olurmu? Onun kendi dünyası, kendi fantazileri. Genç erkeklerin olgun kadınlardan hoşlandığıda bir gerçek. Bunda yadırganacak bir durum yok. Sadece kardeşin öyle değil. Benim erkek kardeşimde 18 yaşındayken, mahallemizdeki kırk yaşındaki kadına aşık olmuştu. Her şey bir tecrübe. Sizin müdahele etmeniz doğru olmaz, reşit çünkü.
Bu konuya siz yorum yapmayacaksınız da kim yapacak? Evet tecrübelisiniz lakin, genellemeleriniz dışardan tuhaf görünüyor. İğrenenleri de var hoşlananları da var, önemli olan 2 tarafında bekar olması! Anlamışsınızdır beni.

Ne konuşacaksın kardeşinle, öyle şey olurmu? Onun kendi dünyası, kendi fantazileri. Genç erkeklerin olgun kadınlardan hoşlandığıda bir gerçek. Bunda yadırganacak bir durum yok. Sadece kardeşin öyle değil. Benim erkek kardeşimde 18 yaşındayken, mahallemizdeki kırk yaşındaki kadına aşık olmuştu. Her şey bir tecrübe. Sizin müdahele etmeniz doğru olmaz, reşit çünkü.

Sizin bu cevabınızı arıyordu gözlerim,hiç şaşırtmadınız bravo :KK9: :KK70:

Olgun kadınlardan hoşlanıyordur, komik geldi ama 25 yaşında koca adam bir şeyini engelleyemezsiniz bence heves bu...

25 yasındakı genc 40 yasında olgun hanımla gorusuyorsa bu normal olmaz benım gozumde
25 yasındakı genc 40 yasında erkekle gorusuyorsa da normal degıldır benım gozumde

benım ıcın bazı sınırlar vardır

ama bazı ınsanlar ıcın normaldır ona da bırsey dıyemem saygı duyarım benı ılgılendırmez

yalnız kardesım bunu yapsa ılk ıs anneme soylerdım benden once anneme duser bunun tasasına dusmek annemın fıkrını alır gozlemlemesını soylerdım

Merhaba arkadaşlar direk konuya giriyorum. Kardeşim kendisinden yaşça büyük kadınlarla konuşuyor, bundan yaklaşık 2 gün önce bazı facebook konuşmalarını istem dışı görerek şahit oldum. Kendi bilgisayarı serviste , abla bilgisayarın'da işim var diyerek benim bilgisayarımı kullandı aradan yaklaşık 20 - 30 dk geçtikten sonra elektrik gitti ve dışarda işim var diyerek çıktı evden. Ertesi gün bilgisayarı açtıgımda facebook'a bakayım ne var ne yok dedim , bi açtım kardeşimin hesabı açıldı direk ardından koruma içgüdüsüyle sanırım bi an kimlerle konuşuyor bakayım dedim ve bakmaz olaydım. Kardeşim 25 yaşında konuştugu kadınlar 35 40 yaş aralıgında canımlar , cicimler foto atmalar.

Bu durumdan kimseye bahsetmedim ve onada bu durumu belli etmedim , Nasıl davranmalıyım ? düzgünce konuşmalımıyım sizce ?
Adam olgun seviyor demekki

Bence de. Hem belki 40 yaşında ama 20 yaşında gösteriyordur o hatunlar da ahsjsjjs.

25 yaşında adamın karanlık işlere bulaşmadığı sürece kiminle ne konuştuğu sizi ilgilendirmez. Bence burnunuzu sokarsanız siz zararlı çıkarsınız, zira özel hayatı ihlal var.

😒Allah yardimciniz olsun.Kucuk beyin olgun kadin hoşlantisi war herhalde.Akranlari kurudu bitti çünkü.
Konusursaniz ters tepki werebilir.İyi anlastigi bir erkek konusursa daha iyi olur.Konuyu bilmiyomus gibi.Filanca kendinden buyuk birini istedi soyle oldu boyle oldu aileler karsi cikti gibi.Yada hic anlasamadilar gibi.Yas takintim yoktur ewlilikte ama bir kisi icin gecerliyse.Genel buyukse yazdiklari bir problem bence cunku duygulariyla oynamaya yaziyodur

“ v ”....

aslında bu örnek de biraz uç gibi
neyse mutluluklar

İnsaniz ve hayatta asiri ilginc ve uç seyler olabiliyor. Dolayisiyla her duruma en az bir ornek bulmamiz veya duymuş olmamiz kacinilmaz. Gidip uç durumlari bulup ama sanki hep oluyormuşcasina "x kişisi boyleydi boyle oldu" gibi sacma orneklere gerek yok bence.

Erkeklerin 20-25 yaş araligindayken kendinden cok cok buyuk kadin tercihlerinin en buyuk sebebi rahat cinsellik yasamak, rahat bulusma saatleri ve paradir. Net
Ya da yaşli fantazisi vardir

Adam 15 yaşında değil ki 25!!! 25 yaşındaki adamın fantazi dünyasına tercihlerine karışamazsınız hatta o yaştaki adami koruma içgüdüsü??? msjlarini okumaniz???

koca adam siz karışamazsınız.adamlar bizden 10-15 yaş bile büyük olunca tamam deniyor da kadın adamdan büyük olunca niye tantana çıkıyor? onlar mutluysa kime ne?ayrıca mesajlarını okumanız suç ve çok terbiyesizce bir hareket.bir de buralarda anlatıyorsunuz.

Back
X