Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar direk konuya giriyorum. Kardeşim kendisinden yaşça büyük kadınlarla konuşuyor, bundan yaklaşık 2 gün önce bazı facebook konuşmalarını istem dışı görerek şahit oldum. Kendi bilgisayarı serviste , abla bilgisayarın'da işim var diyerek benim bilgisayarımı kullandı aradan yaklaşık 20 - 30 dk geçtikten sonra elektrik gitti ve dışarda işim var diyerek çıktı evden. Ertesi gün bilgisayarı açtıgımda facebook'a bakayım ne var ne yok dedim , bi açtım kardeşimin hesabı açıldı direk ardından koruma içgüdüsüyle sanırım bi an kimlerle konuşuyor bakayım dedim ve bakmaz olaydım. Kardeşim 25 yaşında konuştugu kadınlar 35 40 yaş aralıgında canımlar , cicimler foto atmalar.
Bu durumdan kimseye bahsetmedim ve onada bu durumu belli etmedim , Nasıl davranmalıyım ? düzgünce konuşmalımıyım sizce ?
aslında bu örnek de biraz uç gibiBenim arkadaşım 39 yasinda kendinen 12 13 yas küçük birisi ile evlendi. Arkadaşımın 20 yasinda kizi var cocuk hic evlenmems gül gibi geciniyolar
Bu konuya siz yorum yapmayacaksınız da kim yapacak? Evet tecrübelisiniz lakin, genellemeleriniz dışardan tuhaf görünüyor. İğrenenleri de var hoşlananları da var, önemli olan 2 tarafında bekar olması! Anlamışsınızdır beni.Ne konuşacaksın kardeşinle, öyle şey olurmu? Onun kendi dünyası, kendi fantazileri. Genç erkeklerin olgun kadınlardan hoşlandığıda bir gerçek. Bunda yadırganacak bir durum yok. Sadece kardeşin öyle değil. Benim erkek kardeşimde 18 yaşındayken, mahallemizdeki kırk yaşındaki kadına aşık olmuştu. Her şey bir tecrübe. Sizin müdahele etmeniz doğru olmaz, reşit çünkü.
Ne konuşacaksın kardeşinle, öyle şey olurmu? Onun kendi dünyası, kendi fantazileri. Genç erkeklerin olgun kadınlardan hoşlandığıda bir gerçek. Bunda yadırganacak bir durum yok. Sadece kardeşin öyle değil. Benim erkek kardeşimde 18 yaşındayken, mahallemizdeki kırk yaşındaki kadına aşık olmuştu. Her şey bir tecrübe. Sizin müdahele etmeniz doğru olmaz, reşit çünkü.
Adam olgun seviyor demekkiMerhaba arkadaşlar direk konuya giriyorum. Kardeşim kendisinden yaşça büyük kadınlarla konuşuyor, bundan yaklaşık 2 gün önce bazı facebook konuşmalarını istem dışı görerek şahit oldum. Kendi bilgisayarı serviste , abla bilgisayarın'da işim var diyerek benim bilgisayarımı kullandı aradan yaklaşık 20 - 30 dk geçtikten sonra elektrik gitti ve dışarda işim var diyerek çıktı evden. Ertesi gün bilgisayarı açtıgımda facebook'a bakayım ne var ne yok dedim , bi açtım kardeşimin hesabı açıldı direk ardından koruma içgüdüsüyle sanırım bi an kimlerle konuşuyor bakayım dedim ve bakmaz olaydım. Kardeşim 25 yaşında konuştugu kadınlar 35 40 yaş aralıgında canımlar , cicimler foto atmalar.
Bu durumdan kimseye bahsetmedim ve onada bu durumu belli etmedim , Nasıl davranmalıyım ? düzgünce konuşmalımıyım sizce ?
Ne konuşacaksın kardeşinle, öyle şey olurmu? Onun kendi dünyası, kendi fantazileri. Genç erkeklerin olgun kadınlardan hoşlandığıda bir gerçek. Bunda yadırganacak bir durum yok. Sadece kardeşin öyle değil. Benim erkek kardeşimde 18 yaşındayken, mahallemizdeki kırk yaşındaki kadına aşık olmuştu. Her şey bir tecrübe. Sizin müdahele etmeniz doğru olmaz, reşit çünkü.
25 yaşında adamın karanlık işlere bulaşmadığı sürece kiminle ne konuştuğu sizi ilgilendirmez. Bence burnunuzu sokarsanız siz zararlı çıkarsınız, zira özel hayatı ihlal var.Merhaba arkadaşlar direk konuya giriyorum. Kardeşim kendisinden yaşça büyük kadınlarla konuşuyor, bundan yaklaşık 2 gün önce bazı facebook konuşmalarını istem dışı görerek şahit oldum. Kendi bilgisayarı serviste , abla bilgisayarın'da işim var diyerek benim bilgisayarımı kullandı aradan yaklaşık 20 - 30 dk geçtikten sonra elektrik gitti ve dışarda işim var diyerek çıktı evden. Ertesi gün bilgisayarı açtıgımda facebook'a bakayım ne var ne yok dedim , bi açtım kardeşimin hesabı açıldı direk ardından koruma içgüdüsüyle sanırım bi an kimlerle konuşuyor bakayım dedim ve bakmaz olaydım. Kardeşim 25 yaşında konuştugu kadınlar 35 40 yaş aralıgında canımlar , cicimler foto atmalar.
Allah yardimciniz olsun.Kucuk beyin olgun kadin hoşlantisi war herhalde.Akranlari kurudu bitti çünkü.
Konusursaniz ters tepki werebilir.İyi anlastigi bir erkek konusursa daha iyi olur.Konuyu bilmiyomus gibi.Filanca kendinden buyuk birini istedi soyle oldu boyle oldu aileler karsi cikti gibi.Yada hic anlasamadilar gibi.Yas takintim yoktur ewlilikte ama bir kisi icin gecerliyse.Genel buyukse yazdiklari bir problem bence cunku duygulariyla oynamaya yaziyodur
aslında bu örnek de biraz uç gibi
neyse mutluluklar
'w'“ v ”....
Kız, bir bırak yakamı yaaBence de. Hem belki 40 yaşında ama 20 yaşında gösteriyordur o hatunlar da ahsjsjjs.