Tabi ki söyledim. Biz ailemizi depremde kaybettik o benim için çok değerli. Matematik öğretmeni kendisi. Kamuda çalışıyor ama o adam için deliriyor neredeyse. Geçen ay benden borç istedi. Öğrendim ki ona ayda üç bin lira veriyor mus. Adam ev kredisi araba kredisi ödüyorum evlenecegiz dedikçe bu da salagim ona veriyormus paralariSiz bu ilişkiyi onaylamadiginizi söylediniz mi.
hiç büyügünüz yok mu ablana gerçeği doğruyu öğretebilecek.aslında okumus insanları ayırt etmesini bilmesi gerekir. belliki baya seviyor katlanıyor.ayrılmak istiyordur belki korkuyordur.
Şöyle bi temiz dovesim geldi kardeşini sinir oldum
Sen bir yere kadar müdahale edebilirsin ondan sonrası kendi düşen ağlamaz kısmı oluyor
Bu adam aldatır da inşallah kardeşin ayrılır
Ne kadar zor bir durum Allah kardesinize dogru yolu gostersin,sizin de yardimciniz olsun.Tabi ki söyledim. Biz ailemizi depremde kaybettik o benim için çok değerli. Matematik öğretmeni kendisi. Kamuda çalışıyor ama o adam için deliriyor neredeyse. Geçen ay benden borç istedi. Öğrendim ki ona ayda üç bin lira veriyor mus. Adam ev kredisi araba kredisi ödüyorum evlenecegiz dedikçe bu da salagim ona veriyormus paralari
aaaa canım delirmiş mi kardeşin hemen birilerinden yardım al.olurmu öle sey okumus insan nasıl böyle hatalar yapabilir.Tabi ki söyledim. Biz ailemizi depremde kaybettik o benim için çok değerli. Matematik öğretmeni kendisi. Kamuda çalışıyor ama o adam için deliriyor neredeyse. Geçen ay benden borç istedi. Öğrendim ki ona ayda üç bin lira veriyor mus. Adam ev kredisi araba kredisi ödüyorum evlenecegiz dedikçe bu da salagim ona veriyormus paralari
Kardesim o. Yaklaşık yirmi bin lira vermiş adama. Belli ki adam parasini yiyor o kadar çaresiz kaldım kiaaaa canım delirmiş mi ablan hemen birilerinden yardım al.olurmu öle sey okumus insan nasıl böyle hatalar yapabilir.
evet kardesin yanlış yazdım.yokmu hiç aile büyüğünüz bu böyle gitmez yazık verdiği paralara.birsey falan kullanmıyor dimi her hangi bir kötü alışkanlığı falan varmı?Kardesim o. Yaklaşık yirmi bin lira vermiş adama. Belli ki adam parasini yiyor o kadar çaresiz kaldım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?