Kardeşim kendini ateşe atiyor:(

nur35nur

Hayat kısa, kuşlar uçuyor...
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
7.006
14.211
498
Herkese selamlar. O kadar içim daraldi ki yazmak istedim. Konu kardeşim birine aşık oldu gözü hiç birşey görmüyor.

Neredeyse iki yıl olacakmış öncesini bilmiyordum ben yaklaşık altı aydır biliyorum . Kardeşim öğretmen ve cok merhametli çok iyi bir kız. Sevdiği kişi ise bir firmada çalışıyor ilköğretim mezunu o da önemli değil de o kadar sinirli ki Gecen gun kardeşim tanıştırdı bizi. Eşim ben kızım ve onlar. Neden fazla gülüyor diye bağırmaya başladı ama inanılmaz hakaretler. Biz biraz ilerde olmamıza rağmen duyduk

Cok merhametli, hayvanlara çok yardım eden biriymis ama ofkelenince delircem gibiymis. O kadar çaresiz im ki ailemi depremde kaybettim kardeşim o kadar değerli ki o kadar yanlışta ki bir kez şiddet uygulamış arkadaşı söyledi. Her yeri mosmor olmuş. İki gündür Ağlıyorum o adama laf ettirmiyor ama adam çok agresif. Bir gün topuklu ayakkabı giymiş diye arabadan atmış. Canım canım diye günde yirmi kez arıyor kardeşim de deli gibi aşık. O kadar Üzgünüm ki hele kardeşimin arkadaşıyla detaylı konuşunca yikildim

Kardeşiniz çok hayvansever. Burdan bu sonucu çıkardım. Hayvanlara merhametli olup kardeşinize bağırıp çağırıp şiddet uyguluyor. Onda aşık olduğu bu herhalde.

Deli gibi seviyorsa ancak iyi bi tokatla kendisine gelir. Ama sizin yapacağınız , yapsanız dahi fayda sağlayacağınız bişey göremiyorum.

Siz bu ilişkiyi onaylamadiginizi söylediniz mi.
Tabi ki söyledim. Biz ailemizi depremde kaybettik o benim için çok değerli. Matematik öğretmeni kendisi. Kamuda çalışıyor ama o adam için deliriyor neredeyse. Geçen ay benden borç istedi. Öğrendim ki ona ayda üç bin lira veriyor mus. Adam ev kredisi araba kredisi ödüyorum evlenecegiz dedikçe bu da salagim ona veriyormus paralari

hiç büyügünüz yok mu ablana gerçeği doğruyu öğretebilecek.aslında okumus insanları ayırt etmesini bilmesi gerekir. belliki baya seviyor katlanıyor.ayrılmak istiyordur belki korkuyordur.

Şöyle bi temiz dovesim geldi kardeşini sinir oldum

Sen bir yere kadar müdahale edebilirsin ondan sonrası kendi düşen ağlamaz kısmı oluyor

Bu adam aldatır da inşallah kardeşin ayrılır

hiç büyügünüz yok mu ablana gerçeği doğruyu öğretebilecek.aslında okumus insanları ayırt etmesini bilmesi gerekir. belliki baya seviyor katlanıyor.ayrılmak istiyordur belki korkuyordur.

Cok asik. Gözü kör olmuş. Birkaç şey duydum yikildim. Adam sürekli küfür ediyormuş Allaha, kitaba herseye.

Şöyle bi temiz dovesim geldi kardeşini sinir oldum

Sen bir yere kadar müdahale edebilirsin ondan sonrası kendi düşen ağlamaz kısmı oluyor

Bu adam aldatır da inşallah kardeşin ayrılır

Benim de dovesim geldi de yapamıyorum. Çaresizlik bu olsa gerek. Adam bir de boşanmış ve oğlu varmış.

Ne kadar zor bir durum Allah kardesinize dogru yolu gostersin,sizin de yardimciniz olsun.

aaaa canım delirmiş mi kardeşin hemen birilerinden yardım al.olurmu öle sey okumus insan nasıl böyle hatalar yapabilir.

Offf para vermesi çok fena. Bu adam kardesinizi sevdiğimden değil ondan maddi menfaat sağladığından yanında yoksa seven insan bu adamın yaptıklarını yapar mı. En azından biraz erkeklik gururu olsa kız arkadaşının parasını almaz.

Kardesim o. Yaklaşık yirmi bin lira vermiş adama. Belli ki adam parasini yiyor o kadar çaresiz kaldım ki
evet kardesin yanlış yazdım.yokmu hiç aile büyüğünüz bu böyle gitmez yazık verdiği paralara.birsey falan kullanmıyor dimi her hangi bir kötü alışkanlığı falan varmı?

Bazı insanlar hatalarına düşmeden başlarına bişey gelmeden anlamıyor . Umarım kardeşiniz başına bir iş gelmeden doğru yolu bulur . Hayvan sever adam illaki çünkü kendi de hayvan . Öğretmen ,maaşlı kimseye muhtaç olmayan bi insan niye bunu kendine yakıştırıyor anlamadım . Allah sabır versin

Aranızda kaç yaş var? sen neden sözünü geçiremiyorsun bu yaptığının aptallık olduğunu söylee..
ondan sonra dolandırıldım diye müge anlıya çıkar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…