Kardeşim kendini ateşe atiyor:(

Ben de anlamadım ama kardeşim tam bir aptal. Gittikleri her yerden esası ödüyormus sözde adam ev araba kredisi ödüyor ya kardeşim de masraflari karşılıyor gerizekalı

Aranızda kaç yaş var? sen neden sözünü geçiremiyorsun bu yaptığının aptallık olduğunu söylee..
ondan sonra dolandırıldım diye müge anlıya çıkar..

4 yas var. Tamamen kaybetmemek için çok üzerine varamiyorum. Dolandirilmasi önemli değil Allah korusun bir gün adam şiddet uygular ölür sakat kalır diye korkuyorum

evet kardesin yanlış yazdım.yokmu hiç aile büyüğünüz bu böyle gitmez yazık verdiği paralara.birsey falan kullanmıyor dimi her hangi bir kötü alışkanlığı falan varmı?

Yok birsey kullanmıyor sigara bile İçmez. Sadece aşık olmuş gerizekalı

Belki kendi içindeki durumu farkedemiyodur ona mesela kendi durumunu sanki başka birinin başından geciyormus gibi anlatın bakalım ne tepki verecek.Belki bu şekilde kafasına dank eder direkt söyleseniz de ayrılmaz su durumda ayrılacak insan arabadan atılınca dayak yiyince ayrılırdı.Kendi istemediği takdirde yardım edemezsiniz küçük değil çünkü koca kadın.Çok zordur anlıyorum ama ayrıl baskısı yapıp kendinizi ona karşı kapatmayın derim ben

:)

Kardesinizin, kendine olan özsaygidan özsevgisinden süphe duyun. O konuya odaklanin. Özsaygi özsevgi hatirlatmasi yapin ve bu konulara odaklanin ona bu şekil yardimci olun. Ki sorun burda yatiyor cunki. Kendisine böyle muameleyi layik gören kendisini sevmiyordur.

O nasıl aşkmış öyle.
Oturup kardeşinizle adamakıllı konuşun. Yok ikna olmazsa hayat o'nun hayatı

kızkardeşini değil adamı vazgeçir.
ben öyle yaptım da kurtuldu kardeşim.
mesela görüşünce kardeşim yokken çaktırmadan aşağıladım. nişan düğün mevzularında altından kalkamayacağı masraflar talep ettim. canından bezdirdim.
o arada kardeşime her şeyi anlattığı için kardeşimle aram bozuldu. ama adam birgün terketti kardeşimi. kardeşim beni suçladı ama umursamadım. aradan 1-2 sene geçince iyi biriyle tanışıp evlendi ve bana duacıydı, o manyaktan kurtardığım için.

Kardeşinizle açık açık konuşun. Aralarında ilişki olduysa, adam tehdit ediyor veya psikolojik baskı yapıyorsa kardeşin bunu senle paylaşabilmeli. Bence korkuyordur o adamdan. Ama iş sende bitiyor. Kızacak bir şey olmadığını hissettir kardeşine o da anlatsın her şeyini.

ooo adam yiyici.
en kısa zamanda gerekirse gayrı hukuki şekilde ders vermeniz lazım.

Kardesinizin ogretmen doktor olmasi vs farketmiyor.tecrubesiz ve iyi niyetli
Muhtemelen ilk erkek arkadasidir.akıllanır zamanla siz tatli tatli konusun.siza hak vermez lakin sozleriniz yer eder kafasinda.zamanla sizi anlar.
Evlenmemesi icin bisiyler bulun ama evlense de bosanacak eninde sonunda zaten.sosyal cevresini genisletin

İçiniz acıyacak ama gerçek şu kardeşiniz istemediği sürece o adamı bırakmayacak.
Birebir yaşamış birisi olarak söyleyeyim.
Duadan başka çare yok

Kendisine bu muameleyi laik gören birine hiç bir yardiminiz olamaz malesef...
Yaşasın görsün

O gerçekten aşık. Adam yirmi bin lirasını almış evlenecegiz ortak ev kuracağız diyor. İlişki yaşamış yaşamamis önemi yok o da bilir bunu

Gerçekten aşık değil. Tecrübeyle söylüyorum. Mesele ilişki de değil. Giden para olur başka şey olur.. o şeyin geri dönme ihtimaliyle bırakmıyor. Ya da neyse siz haklısınız. Tabi gerçekten aşıksa o zaman aşklarına karışılması hoş olmaz.
O gerçekten aşık. Adam yirmi bin lirasını almış evlenecegiz ortak ev kuracağız diyor. İlişki yaşamış yaşamamis önemi yok o da bilir bunu

Öğretmen olmasi farkediyor çünkü iyi bir gelire sahip ve kullanılıyor. Evet ilk erkek arkadaşı ama zerre önemi yok. Umarım bu salakligindan vazgecer

bence mesele sadece aşk değil.
adam pisliğin teki.
sizi veya kardeşini öldürmekle tehdit ediyor olabilir. uygunsuz görüntülerle şantaj yapıyor olabilir.

eğer kardeşinin vücudunda hala darp izleri varsa polise ihbar edin. bazı detaylar karakolda açığa çıkabilir. sabıkalı mı bağımlı mı onu öğrenir ona göre davranırsınız.

Öğretmen olmasi farkediyor çünkü iyi bir gelire sahip ve kullanılıyor. Evet ilk erkek arkadaşı ama zerre önemi yok. Umarım bu salakligindan vazgecer
bence baskı altında.
salaklık değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…