Aranızda kaç yaş var? sen neden sözünü geçiremiyorsun bu yaptığının aptallık olduğunu söylee..
ondan sonra dolandırıldım diye müge anlıya çıkar..
evet kardesin yanlış yazdım.yokmu hiç aile büyüğünüz bu böyle gitmez yazık verdiği paralara.birsey falan kullanmıyor dimi her hangi bir kötü alışkanlığı falan varmı?
:)Kardeşiniz çok hayvansever. Burdan bu sonucu çıkardım. Hayvanlara merhametli olup kardeşinize bağırıp çağırıp şiddet uyguluyor. Onda aşık olduğu bu herhalde.
Deli gibi seviyorsa ancak iyi bi tokatla kendisine gelir. Ama sizin yapacağınız , yapsanız dahi fayda sağlayacağınız bişey göremiyorum.
kızkardeşini değil adamı vazgeçir.Herkese selamlar. O kadar içim daraldi ki yazmak istedim. Konu kardeşim birine aşık oldu gözü hiç birşey görmüyor.
Neredeyse iki yıl olacakmış öncesini bilmiyordum ben yaklaşık altı aydır biliyorum . Kardeşim öğretmen ve cok merhametli çok iyi bir kız. Sevdiği kişi ise bir firmada çalışıyor ilköğretim mezunu o da önemli değil de o kadar sinirli kiGecen gun kardeşim tanıştırdı bizi. Eşim ben kızım ve onlar. Neden fazla gülüyor diye bağırmaya başladı ama inanılmaz hakaretler. Biz biraz ilerde olmamıza rağmen duyduk
Cok merhametli, hayvanlara çok yardım eden biriymis ama ofkelenince delircem gibiymis. O kadar çaresiz im ki ailemi depremde kaybettim kardeşim o kadar değerli kio kadar yanlışta ki bir kez şiddet uygulamış arkadaşı söyledi. Her yeri mosmor olmuş. İki gündür Ağlıyorum o adama laf ettirmiyor ama adam çok agresif. Bir gün topuklu ayakkabı giymiş diye arabadan atmış. Canım canım diye günde yirmi kez arıyor kardeşim de deli gibi aşık. O kadar Üzgünüm ki hele kardeşimin arkadaşıyla detaylı konuşunca yikildim
ooo adam yiyici.Tabi ki söyledim. Biz ailemizi depremde kaybettik o benim için çok değerli. Matematik öğretmeni kendisi. Kamuda çalışıyor ama o adam için deliriyor neredeyse. Geçen ay benden borç istedi. Öğrendim ki ona ayda üç bin lira veriyor mus. Adam ev kredisi araba kredisi ödüyorum evlenecegiz dedikçe bu da salagim ona veriyormus paralari
ya da şantaj yapıyor adamYok birsey kullanmıyor sigara bile İçmez. Sadece aşık olmuş gerizekalı
O gerçekten aşık. Adam yirmi bin lirasını almış evlenecegiz ortak ev kuracağız diyor. İlişki yaşamış yaşamamis önemi yok o da bilir bunuKardeşinizle açık açık konuşun. Aralarında ilişki olduysa, adam tehdit ediyor veya psikolojik baskı yapıyorsa kardeşin bunu senle paylaşabilmeli. Bence korkuyordur o adamdan. Ama iş sende bitiyor. Kızacak bir şey olmadığını hissettir kardeşine o da anlatsın her şeyini.
O gerçekten aşık. Adam yirmi bin lirasını almış evlenecegiz ortak ev kuracağız diyor. İlişki yaşamış yaşamamis önemi yok o da bilir bunu
Öğretmen olmasi farkediyor çünkü iyi bir gelire sahip ve kullanılıyor. Evet ilk erkek arkadaşı ama zerre önemi yok. Umarım bu salakligindan vazgecerKardesinizin ogretmen doktor olmasi vs farketmiyor.tecrubesiz ve iyi niyetli
Muhtemelen ilk erkek arkadasidir.akıllanır zamanla siz tatli tatli konusun.siza hak vermez lakin sozleriniz yer eder kafasinda.zamanla sizi anlar.
Evlenmemesi icin bisiyler bulun ama evlense de bosanacak eninde sonunda zaten.sosyal cevresini genisletin
bence baskı altında.Öğretmen olmasi farkediyor çünkü iyi bir gelire sahip ve kullanılıyor. Evet ilk erkek arkadaşı ama zerre önemi yok. Umarım bu salakligindan vazgecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?