Kardeşim kendini ateşe atiyor:(

Kardeşin aşık değil derken ben hadsiz oldum Mune iletmiştim mesajı yönetime. Kardeşinin aşık olduğu konusjnda ısrarlı hanımefendi. Madem eleştiri kabul etmiyorlar .. neyse yaaa

Psikoloğa gitmeyi kabul eder mi? Siz ben çok üzülüyorum lütfen benim için dene bir defa deseniz. Beraber gidersiniz başta sonra psikolog yönlendirir sizi. Siz ne kadar karşı çıksanız da ise yaramaz. Ya aklı başına gelene kadar bekleyeceksiniz ya da terapi lazım. Şu an düşünceleri hareketleri normal değil hastalıklı bile denilebilir. Malesef aşk bu değil.

Ya nasıl yapsak bilemedim başka bir hesap açıp güzel bir kadın hesabı sosyal medyadan adama asılıp işi ilerletmek filan işe yarar mı ki adam bu tongaya düşer mi ki bilemedim nasjl hallolsa

Kardeşin aşık değil derken ben hadsiz oldum Mune iletmiştim mesajı yönetime. Kardeşinin aşık olduğu konusjnda ısrarlı hanımefendi. Madem eleştiri kabul etmiyorlar .. neyse yab

Ben de bazı mesajlarını yönetime şikayet ettim. Ben şunu yaşadım bunu yaşadım gibi şeylerin arkasına saklanarak insanlara ağzına geleni söyleme hakkı görüyor galiba kendinde. Avukat ya da mühendis olsa ne olur, üslup ortada... Allah şifa versin ne diyelim.

Ben de şikayet ettim hatta şikayeti de gördüklerini düşünüyorum çünkü şikayetten sonra mune konuya yorum bile yapmış yani. Geçenlerde balkondan bakan adam konusu vardı. Konuya yazılan azıcık bilgiyle adamı sapık ilan etmişlerdi. Adam dulmuş falan filan.. Orda da ben terbiyesiz oldum. Orda da bişey yapılmadı yani..

Benim şikayetimle birlikte bişey yapılır belki bazen sadece 1 şikayet falan oluyorsa bişey yapmıyorlar galiba. Hep banlar bana denk gelir o da ayrı konu :)

Buradaki bazı bayanları gerçekten anlamıyorum. Üstüme düşmez belki ama artık dayanamıyorum. Konu sahibinin bir açığını yakalasak da şöyle bir ortalığı karıştıracak diye bekliyorlar. Bunu bazıları için söylüyorum. Hanımefendi iki üniversite bitirdiğini yazmış ve daha konuyu açarken aviklamis . Bu cumleyi görmeden ya da görmek istemeden böyle cevaplar vermek yakismisyor. Bu sadece bir örnek aynı duruma çok sık rastlıyorum. Lutfen biraz daha özenli ve dikkatli olalım. Bir faydamiz olmayacaksa zararımiz da olmasın. Konu sahibinden de özür diliyorum. Belki bana düşmezdi bunları söylemek.

Yalnız bir arkadaşın bulunduğu tavsiye bana da mantıklı geldi ona mutlu bir ilişkinin nasıl olacağını kendinizden ya da çevrenizde örnekler vererek gösterin. Ben de bir nebze de olsa ise yaratacağını düşünüyorum. En azından kardeşinizin aklında soru işaretleri bırakacaksıniz.

Allah böyle insanlardan çoluğumuzu çocuğumuzu korusun...
resmen kanım dondu daha evlenmeden şiddet ve sülük misali emmeye başlamış .
aile büyükleri kardeşinizle konuşmalı .
o sığırı da iyi bir takibe almalı böyle insanlar genelde arkadas ortamında iyi açılır. açıklarını araştırıp kardeşinize anlatmalı.
yada kardeşinizin gözüyle görmesini sağlamak ... kesin çözüm olur...

Şikayet etsen ne olur! İnsanların canı yanıyor ken gulgülümseme yollayıp aşıkmış ne demek? Önce sen kendi uslubuna bakacaksin.
Yok muhendis mi yok avukat mi bu ne yahu! Buraya derdimiz i yaxamiuoruz bazı kadınların konuyu saptirmasindan. İnsanlar da agziba geleni soylemeyecwk sayın bayan! Hayrola benim mesleğimesleğim mi özendi n avukatlığ a baslamiss in hayrola???

İnsanı çileden çıkarıp bir de üslubu ba bak yazmak lüksün u nereden buluyorsunuz? Bırakın insanın derdine derman olanlar yazsın. İlla kinuyu bulabdirip mahvedecejsinuz! Yüzlerce mesajdan kadın avukat mıyım muhendis miyim muamma olmuş bunun derdine düşmüş beni yalancı lik la suçluyor!
Lütfen konum kapanabilir mi.. Bu tarz insanlarla muhatap olmak istemiyorum yeterince mahvetti o iki kadın.

Yarın ikna edil psikologla gorusturecegim. Teşekkür ederim yorumunuza

kardeşinizin kendi durumunu biri yasamıs gibi ona anlatsa sen benim yerimde olsan ne yapardın dese...

Adamın kardeşinizi sevdiği filan yok
Adamın kardeşinizi sevdiği filan yok, ne demek ayda üç bin lira almak kız arkadaşından, kardeşinizin ilk birlikteliği mi neden bu kadar gözünü kör etmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…