- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.345
- 723
Kardeşin aşık değil derken ben hadsiz oldumHanımlar sakin lütfen.
Ne yapıp edin kardeşinizi o adamdan kurtarın, maalesef böyle kişiler kadınları zayıf noktalarından vuruyor, öyle bir taktikleri var ki kadınlar bu adamlar karşısında kendilerini hem dünyanın en çirkin hem de en çok sevilen kadını sanıyorlar, kadınların yavaş yavaş özgüvenleri yok oluyor, bağımlı hale geliyorlar, burada da var böyle biri, annesi babası ölmüş, evi, parası olan bir kadını kandırıp evlendi, evlenmeden önce kadının ablaları çok uğraşmış, adamın ne olduğunu anlamışlar çünkü ama dinletememişler, onla evlenirsen bizi sil demişler, adam aynı kardeşinizin aşık olduğu kişinin karakterinde, kadın hergün şiddet görüyor, elinden parasını alıyor, ev deseniz zaten kadının, haline üzülüp ablalık yapıp yol gösterince ama o benim kocam döverde söverde diyor, ne dediysem dinletemedim, gösterdiğim hiçbir yolu istemedi, beni delirtti artık, kardeşinizin akıbeti de buradaki kadın gibi olur, bu aşk değil saplantı.
Malesef ki adam evlenmeyi istiyor. Yazdıklarınız aynı bizimki gibi. Adam sürekli kardeşime gerizekalı beceriksiz kendini geliştir falan diyormus. Mesela adam kardeşimi terkediyor kardeşim mesajlar aramalar adamın peşinde. Adam engelliyor tlf dab bizim deli yine adamın peşinde. Adama da laf edemiyorum ki kardeşin peşimde dese yeridir
Kardeşin aşık değil derken ben hadsiz oldumMune iletmiştim mesajı yönetime. Kardeşinin aşık olduğu konusjnda ısrarlı hanımefendi. Madem eleştiri kabul etmiyorlar .. neyse yab
Ben de şikayet ettim hatta şikayeti de gördüklerini düşünüyorum çünkü şikayetten sonra mune konuya yorum bile yapmış yani. Geçenlerde balkondan bakan adam konusu vardı. Konuya yazılan azıcık bilgiyle adamı sapık ilan etmişlerdi. Adam dulmuş falan filan.. Orda da ben terbiyesiz oldum. Orda da bişey yapılmadı yani..Ben de bazı mesajlarını yönetime şikayet ettim. Ben şunu yaşadım bunu yaşadım gibi şeylerin arkasına saklanarak insanlara ağzına geleni söyleme hakkı görüyor galiba kendinde. Avukat ya da mühendis olsa ne olur, üslup ortada... Allah şifa versin ne diyelim.
Ben de şikayet ettim hatta şikayeti de gördüklerini düşünüyorum çünkü şikayetten sonra mune konuya yorum bile yapmış yani. Geçenlerde balkondan bakan adam konusu vardı. Konuya yazılan azıcık bilgiyle adamı sapık ilan etmişlerdi. Adam dulmuş falan filan.. Orda da ben terbiyesiz oldum. Orda da bişey yapılmadı yani..
Ben de bazı mesajlarını yönetime şikayet ettim. Ben şunu yaşadım bunu yaşadım gibi şeylerin arkasına saklanarak insanlara ağzına geleni söyleme hakkı görüyor galiba kendinde. Avukat ya da mühendis olsa ne olur, üslup ortada... Allah şifa versin ne diyelim.
Yarın ikna edil psikologla gorusturecegim. Teşekkür ederim yorumunuzaPsikoloğa gitmeyi kabul eder mi? Siz ben çok üzülüyorum lütfen benim için dene bir defa deseniz. Beraber gidersiniz başta sonra psikolog yönlendirir sizi. Siz ne kadar karşı çıksanız da ise yaramaz. Ya aklı başına gelene kadar bekleyyeceksiniz ya da terapi lazım. Şu an düşünceleri hareketleri normal değil hastalıklı bile denilebilir. Malesef aşk bu değil.
Adamın kardeşinizi sevdiği filan yok, ne demek ayda üç bin lira almak kız arkadaşından, kardeşinizin ilk birlikteliği mi neden bu kadar gözünü kör etmişTabi ki söyledim. Biz ailemizi depremde kaybettik o benim için çok değerli. Matematik öğretmeni kendisi. Kamuda çalışıyor ama o adam için deliriyor neredeyse. Geçen ay benden borç istedi. Öğrendim ki ona ayda üç bin lira veriyor mus. Adam ev kredisi araba kredisi ödüyorum evlenecegiz dedikçe bu da salagim ona veriyormus paralari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?