Gerçekten aşık değil. Tecrübeyle söylüyorum. Mesele ilişki de değil. Giden para olur başka şey olur.. o şeyin geri dönme ihtimaliyle bırakmıyor. Ya da neyse siz haklısınız. Tabi gerçekten aşıksa o zaman aşklarına karışılması hoş olmaz.
Gerçekten aşıkmış..bence baskı altında.
salaklık değil.
Tamam da adam aşık değil. İnanılmaz hakaret küfür eden bir adam. Şiddet var hakaret var. Kızı K
bence mesele sadece aşk değil.
adam pisliğin teki.
sizi veya kardeşini öldürmekle tehdit ediyor olabilir. uygunsuz görüntülerle şantaj yapıyor olabilir.
eğer kardeşinin vücudunda hala darp izleri varsa polise ihbar edin. bazı detaylar karakolda açığa çıkabilir. sabıkalı mı bağımlı mı onu öğrenir ona göre davranırsınız.
Gerçekten aşıkmış..
Siddet? Hem de sevgiliyken? Ortada bi evlilik bagi, coluk cocuk vs yok, sevgiliyken dayak yiyip devam ediyor?? Ne aşkmış be!Herkese selamlar. O kadar içim daraldi ki yazmak istedim. Konu kardeşim birine aşık oldu gözü hiç birşey görmüyor.
Neredeyse iki yıl olacakmış öncesini bilmiyordum ben yaklaşık altı aydır biliyorum . Kardeşim öğretmen ve cok merhametli çok iyi bir kız. Sevdiği kişi ise bir firmada çalışıyor ilköğretim mezunu o da önemli değil de o kadar sinirli kiGecen gun kardeşim tanıştırdı bizi. Eşim ben kızım ve onlar. Neden fazla gülüyor diye bağırmaya başladı ama inanılmaz hakaretler. Biz biraz ilerde olmamıza rağmen duyduk
Cok merhametli, hayvanlara çok yardım eden biriymis ama ofkelenince delircem gibiymis. O kadar çaresiz im ki ailemi depremde kaybettim kardeşim o kadar değerli kio kadar yanlışta ki bir kez şiddet uygulamış arkadaşı söyledi. Her yeri mosmor olmuş. İki gündür Ağlıyorum o adama laf ettirmiyor ama adam çok agresif. Bir gün topuklu ayakkabı giymiş diye arabadan atmış. Canım canım diye günde yirmi kez arıyor kardeşim de deli gibi aşık. O kadar Üzgünüm ki hele kardeşimin arkadaşıyla detaylı konuşunca yikildim
Komik olduğunu iddia eden kim? Kardeşinizin aşık olduğunu , salaklık yaptığını söyleyen sizsiniz. Neyse ya siz haklısınız. En ufak şeyde hadsiz ilan ediyorsunuz.Bu dalga geçilecek bir konu değil! Günlerce aglayan, adam terkedince yak varan kardeşim! Haddini zi bilin komik birsey anlatmıyorum! !!!!
O anlamda soylemedim ogretmen olup nasil bu hatayi yapar diyenlere hiyaben soyledim.elbette kullaniliyor ama su an anlamayacak.Öğretmen olmasi farkediyor çünkü iyi bir gelire sahip ve kullanılıyor. Evet ilk erkek arkadaşı ama zerre önemi yok. Umarım bu salakligindan vazgecer
kardeşiniz için yasal olarak yapabileceğiniz bir şey vardır mutlaka.Ben ve eşim avukatız. Adamı araştırdım. Bir firmada teknik seviş elemanı. Defalarca babası annesini dovmus şikayet var annesinin darp raporları var. Ama adam sadece boşanmış ve oğlu var hiçbir sabıkası yok
O gerçekten aşık. Adam yirmi bin lirasını almış evlenecegiz ortak ev kuracağız diyor. İlişki yaşamış yaşamamis önemi yok o da bilir bunu
Komik olduğunu iddia eden kim? Kardeşinizin aşık olduğunu , salaklık yaptığını söyleyen sizsiniz. Neyse ya siz haklısınız. En ufak şeyde hadsiz ilan ediyorsunuz.
Aşık olunca aklı tatile mi gitmiş
Şahsen insan eşine bile bu kadar para vermez
Ev köy alınıp kurulacaksa birlikte kurulur neden paralar adamda toplanıyor ki
Ben anlıyorum da siz kardeşinizin sizden bir şeyler sakladığını anlamıyor musunuz? Bakın yorumlarda bunu yazan tek kişi değilim .Anlamıyor musunuz??? Adamın peşinde koşan kardeşim. Adam terkediyor kapısına gidiyor, yemiyor içmiyor deli gibi elinde telefon arıyor mesajlar yazıyor. Adam tlf da engelliyor hala mesajlar yazıyor. Sizce bu ne?? Saplantı derecesinde aşk gerizalilik
Ben yaptıkları mantıklı demiyorum. O kadar çaresiz hissediyorum ki sadece buradan destek istedim. Yaptıkları normal değil ben de biliyorun
Bu dalga geçilecek bir konu değil! Günlerce aglayan, adam terkedince yak varan kardeşim! Haddini zi bilin komik birsey anlatmıyorum! !!!!
Ben anlıyorum da siz kardeşinizin sizden bir şeyler sakladığını anlamıyor musunuz? Bakın yorumlarda bunu yazan tek kişi değilim .
Teşekkür ederim bu yorum için. Biz ailemizi kardeşimizi depremde kaybettik belki de kimsem yok diyor. Bir de adam babama benziyor görünüş olarakKardeşiniz yalnız mı yaşıyor???
Belki tehdit ediyordur.Çaktırmadan kardeşinizin telefonuna cansus program falan yükleyin.En azından işin aslını
öğrenin.Ona göre bir yol izlersiniz.
Yaşadıklarınızdan kaynaklı.İlk sevgilisi, aileyi kaybetmiş.Onu da kaybedersem başka kimse beni öyle
sevemez zannediyordur o şimdi.İki gram sevgi için herşeye razı.Sonra ne yaptım b en diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?