Kardeşim kendini ateşe atiyor:(

Tamam da adam aşık değil. İnanılmaz hakaret küfür eden bir adam. Şiddet var hakaret var. Kızı K

Ben adam için demedim zaten. Kardeşiniz aşık değil. Aşk sanıyor. Ama siz aşık olduğu konusjnda ısrar ediyorsanız haklısınızdır . Ne diyebiliriz ki?
Tamam da adam aşık değil. İnanılmaz hakaret küfür eden bir adam. Şiddet var hakaret var. Kızı K

Ben ve eşim avukatız. Adamı araştırdım. Bir firmada teknik seviş elemanı. Defalarca babası annesini dovmus şikayet var annesinin darp raporları var. Ama adam sadece boşanmış ve oğlu var hiçbir sabıkası yok

Siddet? Hem de sevgiliyken? Ortada bi evlilik bagi, coluk cocuk vs yok, sevgiliyken dayak yiyip devam ediyor?? Ne aşkmış be!

Bu dalga geçilecek bir konu değil! Günlerce aglayan, adam terkedince yak varan kardeşim! Haddini zi bilin komik birsey anlatmıyorum! !!!!
Komik olduğunu iddia eden kim? Kardeşinizin aşık olduğunu , salaklık yaptığını söyleyen sizsiniz. Neyse ya siz haklısınız. En ufak şeyde hadsiz ilan ediyorsunuz.

Öğretmen olmasi farkediyor çünkü iyi bir gelire sahip ve kullanılıyor. Evet ilk erkek arkadaşı ama zerre önemi yok. Umarım bu salakligindan vazgecer
O anlamda soylemedim ogretmen olup nasil bu hatayi yapar diyenlere hiyaben soyledim.elbette kullaniliyor ama su an anlamayacak.
Nereden biliyorum bende boyle bi iliski yasadim.evlendim.bosandim.fazla iyi niyet de iyi degil.ama zamanla oturur.tek yapmaniz gereken evlenmesine 3ngel.olmak.ne yapin edin evlenmesin

kardeşiniz için yasal olarak yapabileceğiniz bir şey vardır mutlaka.
uzaklaştırma kararı gibi.
böyle bir aşk en fazla 6 ay sürer. kardeşinin senden sakladığı çok şey var bence.
onu her şeyi anlatması için ikna yöntemi bulmalısın.

O gerçekten aşık. Adam yirmi bin lirasını almış evlenecegiz ortak ev kuracağız diyor. İlişki yaşamış yaşamamis önemi yok o da bilir bunu

Aşık olunca aklı tatile mi gitmiş

Şahsen insan eşine bile bu kadar para vermez

Ev köy alınıp kurulacaksa birlikte kurulur neden paralar adamda toplanıyor ki

Komik olduğunu iddia eden kim? Kardeşinizin aşık olduğunu , salaklık yaptığını söyleyen sizsiniz. Neyse ya siz haklısınız. En ufak şeyde hadsiz ilan ediyorsunuz.

Anlamıyor musunuz??? Adamın peşinde koşan kardeşim. Adam terkediyor kapısına gidiyor, yemiyor içmiyor deli gibi elinde telefon arıyor mesajlar yazıyor. Adam tlf da engelliyor hala mesajlar yazıyor. Sizce bu ne?? Saplantı derecesinde aşk gerizalilik

Aşık olunca aklı tatile mi gitmiş

Şahsen insan eşine bile bu kadar para vermez

Ev köy alınıp kurulacaksa birlikte kurulur neden paralar adamda toplanıyor ki

Ben yaptıkları mantıklı demiyorum. O kadar çaresiz hissediyorum ki sadece buradan destek istedim. Yaptıkları normal değil ben de biliyorun

Ben anlıyorum da siz kardeşinizin sizden bir şeyler sakladığını anlamıyor musunuz? Bakın yorumlarda bunu yazan tek kişi değilim .

Ben yaptıkları mantıklı demiyorum. O kadar çaresiz hissediyorum ki sadece buradan destek istedim. Yaptıkları normal değil ben de biliyorun

Biliyorsun da sen de onu makul hissetmeye başlıyorsun yavaştan

Aşık da ondan diyorsun

Esasen olay aşktan öte bir durum kullanılıyor ve ortada kaldığında tüm erkeklere güvenini kaybeder

Kardeşiniz erkek olsa anlaşılabilir erkek çocuğu biraz kopuk olabiliyor, ama kızkardeşinizin iki yıllık sevgililiğini sadece 6 aydır bilmeniz garip geldi üstelik aileden bir o kalmış birbirinize daha bağlısınızdır. Kızkardeşinizin de küfür şiddet sömürü dolu bu sevgililiği iki yıldır sürdürmesi daha garip geldi. Hadi ilk başta gözüne perde iner de, adam bildiğin yırtmış o perdeyi.

Bi sorguya çektiniz mi kardeşinizi, baya baya gönüllü mü katlanıyor yoksa adam baskı şantaj bişeyler yapıyor mu?

Bu dalga geçilecek bir konu değil! Günlerce aglayan, adam terkedince yak varan kardeşim! Haddini zi bilin komik birsey anlatmıyorum! !!!!

Kardeşiniz yalnız mı yaşıyor???

Belki tehdit ediyordur.Çaktırmadan kardeşinizin telefonuna cansus program falan yükleyin.En azından işin aslını

öğrenin.Ona göre bir yol izlersiniz.

Yaşadıklarınızdan kaynaklı.İlk sevgilisi, aileyi kaybetmiş.Onu da kaybedersem başka kimse beni öyle

sevemez zannediyordur o şimdi.İki gram sevgi için herşeye razı.Sonra ne yaptım b en diyecek

Ben anlıyorum da siz kardeşinizin sizden bir şeyler sakladığını anlamıyor musunuz? Bakın yorumlarda bunu yazan tek kişi değilim .

Yahu 28 yaşında. Anne baba yok. Bir ben varım ve hesap vermek zorunda değil. Adam canı isteyince terkediyor peşinde koşan kardeşim. Özgür bir kadın cinsellik se zaten karşı degilim. Sakladığı bir halt yok adam tlf dan engelliyor bu salak hala pesinde

Teşekkür ederim bu yorum için. Biz ailemizi kardeşimizi depremde kaybettik belki de kimsem yok diyor. Bir de adam babama benziyor görünüş olarak Yazdığınız i okuyunca için sizladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…