Evlendikten sonra tekme tokat yorumunuza koptum :) Bence şimdide giriyor tekme tokat lakin kimisi et sever kimisi ot : pKendi dusen aglamasin..
Evlenmeden once orasini burasini morarran arabadan atan adam, evlendikten sonra tekme tokat girisir..
Allah kurtarsin kardesinizi ne diyelim.
Sık sık kardesinize yanlis yolda oldugunu soyleyin gerisi ona kalmis
ölenlere Allahtan rahmet diliyorum, zor bir hayatınız olduğunu anlamak için çaba sarf etmeye gerek bile yok. bütün o saydığınız şeyler sizin elinizde olmadan gerçekleşmiş olan şeyler. kardeşinizin durumu ise tamamen bir seçim bazıları kabul etmese de. bu herife aşık olmasından bahsetmiyorum seçim diye, kendini bu kadar fazla ezdirmesinden... kişiliğini bu kadar ayaklar altına almak, kendisini döven ve anlattığınız şeyleri yapan birinin peşinden koşmak bir seçimdir. sonuçta bu kadın kendi isteğiyle bu adamla birlikte değil mi? kimse kardeşinizin kafasına silah dayamıyor değil mi bu adamla sevgili olmaya devam et diye? aşık olmak kendisini böyle mahveden birine hala deli gibi kul köle olmak değildir. şimdi de kalkıp "siz hiç aşık oldunuz mu?" demezsiniz inşallah. derseniz cevabı şimdiden vereyim, oldum, aşık olduğum kişi bana kötü davranma teşebbüsünde bulundu, teşebbüs ettiğine pişman ettim onu. aşığım diye dayak mı yemem gerekirdi? bunlar normal olmadığı için zaten kardeşinizi kurtarmak istiyorsunuz. kardeşiniz kendi alanında çok iyi bir öğretmen olabilir ama ben öğretmene bir bütün olarak bakıyorum ve öğretmenlerin ne yaşarlarsa yaşasınlar gururlu ve mantıklı olmalarını,mantıklı ve doğru düzgün seçimler yaparak öğrencilerine onlar bilse de bilmese de iyi örnek olmaları gerektiğini düşünüyorum hepsi bu. bu ülkenin öğretmeni kendi gururuna sahip çıkamayıp aşk bahanesiyle her türlü kötülüğe yarabbi şükür deyip elin adamına toz kondurmuyorsa bu kötü bir örnektir, benim için budur. başkası için öyle olmayabilir. öğretmenlik kutsal meslek diyen boşuna dememiş bilmem anlatabildim mi?Siz depremi yaşadınız mi? Anneniz babanız dede niz ablanın halaniz kuzenlerini z tüm arkadaşlarınız komsulariniz öldü mü? Hatta sünnet olmuş 7 yaşında erkek kardeşiniz yatağında öldü mü? Yurtta yaşadınız mi? Sabah duş almak istemiyorum dediğinizde hiç dayak yedin iz mu? Ben onun ogretmenligi ne laf ettirme m. Bu yıl 17 öğrencisi derece yaptı. Ne yapsaydii k sokak köpeği mi olsaydik? Bir yanlışta herkes hata yapar inşallah düzelecek. Laf etmeden önce empati yapın derim !
Ne yapıp edin kardeşinizi o adamdan kurtarın, maalesef böyle kişiler kadınları zayıf noktalarından vuruyor, öyle bir taktikleri var ki kadınlar bu adamlar karşısında kendilerini hem dünyanın en çirkin hem de en çok sevilen kadını sanıyorlar, kadınların yavaş yavaş özgüvenleri yok oluyor, bağımlı hale geliyorlar, burada da var böyle biri, annesi babası ölmüş, evi, parası olan bir kadını kandırıp evlendi, evlenmeden önce kadının ablaları çok uğraşmış, adamın ne olduğunu anlamışlar çünkü ama dinletememişler, onla evlenirsen bizi sil demişler, adam aynı kardeşinizin aşık olduğu kişinin karakterinde, kadın hergün şiddet görüyor, elinden parasını alıyor, ev deseniz zaten kadının, haline üzülüp ablalık yapıp yol gösterince ama o benim kocam döverde söverde diyor, ne dediysem dinletemedim, gösterdiğim hiçbir yolu istemedi, beni delirtti artık, kardeşinizin akıbeti de buradaki kadın gibi olur, bu aşk değil saplantı.Yemin ederim tam benim düşüncelerim. Kardeşim on yaşında depremde kucağıma kaldı. Ben de 14 yaşındaydım. Anne oldum o yaşta. Şimdi bi adam gelmiş kardeşim i dovuyor. O da onu sevdiğini sanıyor. O kadar Üzgünüm ki ne desem bos. Parasını alıyor hakaret küfür ediyor bu mu adamlik deyip dovesim var
Büyük bir muammaAvukat misiniz, makina mühendisi mi? Anlayamadım maalesef.
Karı koca avukatiz diyorsunuz şimdide makina mühendisi yım diyorsunuzBizimkisi kardes ilişkisinden öte birsey. Depremde tüm ailemizi sülalemizi kaybettik. Yurtta kaldık o öğretmen oldu ben makina muhendisi. Ama ben hep küçük anne oldum. Anne diye çok sarilip ağladı kca bazen maaşımin yarısını ona verdim. Bu çok başka birşey. Kendim ikinci evliliğimi yaptım çocuk öldü vs vs uğraşırken belki o yalnız kaldı. Ben parasini bir adama vermesini hazmedemiyirum. Bir de üç bin lira ayda. Umarım doğru yolu gorur
Karı koca avukatiz diyorsunuz şimdide makina mühendisi yım diyorsunuz
Avukat mısınız makina mühendisi mi
Siz hasta falan misiniz? Neyin pesindesin iz kompleksleriniz var galiba hayrola? Ayrıca size ne muhendis olsam diktor oolsam avukat olsam ne değişecek? ?
Ne tuhaf siniz gece gece yahu! İnsanlar derdime derman olmaya çalışırken şu tavrını za bakın! !!
Deu mezunu yüksek makina muhendisiyim. İlk eşimden bosandiktan sonra hukuk fakültesi kazanıp deu hukuk okudum. İkinci eşim de avukat zaten. Umarım anlayabildinz!!
Not: Pek çok insan iki üniversite diplomasına sahip olabiliyor. Umarım rahatlamissinizdir bu bilgilerde n sonra. Tövbe yarabbimmm! !!
Hanımlar sakin lütfen.
Ne yapıp edin kardeşinizi o adamdan kurtarın, maalesef böyle kişiler kadınları zayıf noktalarından vuruyor, öyle bir taktikleri var ki kadınlar bu adamlar karşısında kendilerini hem dünyanın en çirkin hem de en çok sevilen kadını sanıyorlar, kadınların yavaş yavaş özgüvenleri yok oluyor, bağımlı hale geliyorlar, burada da var böyle biri, annesi babası ölmüş, evi, parası olan bir kadını kandırıp evlendi, evlenmeden önce kadının ablaları çok uğraşmış, adamın ne olduğunu anlamışlar çünkü ama dinletememişler, onla evlenirsen bizi sil demişler, adam aynı kardeşinizin aşık olduğu kişinin karakterinde, kadın hergün şiddet görüyor, elinden parasını alıyor, ev deseniz zaten kadının, haline üzülüp ablalık yapıp yol gösterince ama o benim kocam döverde söverde diyor, ne dediysem dinletemedim, gösterdiğim hiçbir yolu istemedi, beni delirtti artık, kardeşinizin akıbeti de buradaki kadın gibi olur, bu aşk değil saplantı.
Hanımefendi sakin olun. Kardeşinize onaylamadığınızı tasvip etmediğimiz söylerseniz daha çok ona itersiniz onu. Benim ablam da hiç istemediğimiz biri ile evlendi hiç sevmediği kocasını biz boşan dedik diye sürekli, çok sever oldu kocasını ve bizi sildi attı kocası için. Kardeşinizden olmak istemiyorsanız soğuk kanlı olun. Benim düşüncem bu adam kardeşinizle evlenmeyecek. Parası için birlikte gibime geldi. Krediler bitince eyvallah. Umarım tek kaybettiğiniz şey para olur. Ben ablamdan oldum siz çok dikkatli olun. Asla kötülemeyin o adamı. Şöyle yapabilirsiniz kendi evliliğiniz nasjl gidiyor bir fikrim yok ama kardeşinize laf arasında işte ... bana sürpriz yaptı şunu aldı şöyle iyi davranıyor şöyle merhametli çok iyi bir seçim yapmışım şükürler olsun gibi konuşun. Nasıl diyim özensin size, yaşamınıza, kocanızın size tutumuna. Malesef dışardan birilerine özenip başkalarının kocalarının tavırlarını görünce akılları başlarına bir nebze olsun geliyor benimki neden bana böyle yapmıyor diye. Lütfen çok dikkatli olun bu süreçte kardeşiniz onu tercih edecektir size. Bakın eğitim olayı da çok önemli. Ablam da aynı kendinden eğitim seviyesi düşük bir adamla evlilik yaptı ve aralarındaki fark uçurum. Adam baskılıyor onu okumuş olsa da ondan daha da aşağıda olduğunu söylüyor vs vs. Lütfen çok temkinli olun. Şu an Allahtan sadece sevgilisi. Dua edin Nişanlanıcaz diye gelmesinler. Of of sizin yerinize dertlendim. Allah kolaylık versin ve başınız sağolsun meslektaşım.
Hanımefendi sakin olun. Kardeşinize onaylamadığınızı tasvip etmediğimiz söylerseniz daha çok ona itersiniz onu. Benim ablam da hiç istemediğimiz biri ile evlendi hiç sevmediği kocasını biz boşan dedik diye sürekli, çok sever oldu kocasını ve bizi sildi attı kocası için. Kardeşinizden olmak istemiyorsanız soğuk kanlı olun. Benim düşüncem bu adam kardeşinizle evlenmeyecek. Parası için birlikte gibime geldi. Krediler bitince eyvallah. Umarım tek kaybettiğiniz şey para olur. Ben ablamdan oldum siz çok dikkatli olun. Asla kötülemeyin o adamı. Şöyle yapabilirsiniz kendi evliliğiniz nasjl gidiyor bir fikrim yok ama kardeşinize laf arasında işte ... bana sürpriz yaptı şunu aldı şöyle iyi davranıyor şöyle merhametli çok iyi bir seçim yapmışım şükürler olsun gibi konuşun. Nasıl diyim özensin size, yaşamınıza, kocanızın size tutumuna. Malesef dışardan birilerine özenip başkalarının kocalarının tavırlarını görünce akılları başlarına bir nebze olsun geliyor benimki neden bana böyle yapmıyor diye. Lütfen çok dikkatli olun bu süreçte kardeşiniz onu tercih edecektir size. Bakın eğitim olayı da çok önemli. Ablam da aynı kendinden eğitim seviyesi düşük bir adamla evlilik yaptı ve aralarındaki fark uçurum. Adam baskılıyor onu okumuş olsa da ondan daha da aşağıda olduğunu söylüyor vs vs. Lütfen çok temkinli olun. Şu an Allahtan sadece sevgilisi. Dua edin Nişanlanıcaz diye gelmesinler. Of of sizin yerinize dertlendim. Allah kolaylık versin ve başınız sağolsun meslektaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?