Bu kadar basit değil hiç birşey ona birşey olsa en fazla bu kızcağız üzülür.umarım geç olmadan vazgeçer bu sevdadan.Degerli ama herkes nerde duracagini bilmeli. Iki kisinin hayatini komtrol etmek gibi bir hakkin yok. En iyisini isteyebilirsin, kardesine her zaman onun yaninda oldugunu hissettirebilirsin, ama ona sunu yap, bunu yap deme gibi bir luksunuz yok malesef. Hata da yapsa, siz uyarin gecin. Ilerde "senin yuzunden oldu" gibi bir cumle isitmenize engel olur hic degilse
Kredi çekmiş. Ayda iki bin ödüyor. Oğlu için de bin lia nafaka veriyor. Adamın maaşı 3500 zatenGerçekten kredi çekmiş mi adam önce bunu öğren.Kredi çekmiş olsa da olmasa da yapılacak şeyler çok, bunu öğrenirsen hareket alanın genişler. Bankada çalışan tanıdığın var mı?
Her yazdığınız mesajda biraz daha yıkıldım...
Sizi düşünemiyorum bile.
Arada yazan bir arkadaş daha var, ona katılıyorum.
Kardeşiniz ve siz aynı şehirdesiniz o adam başka.
Kardeşinizi farklı ortamlara sokun. Çaktırmadan birileri ile tanıştırın. İllaki flört değil, insan görsün...
Başka erkekler olduğunu, başka birinden sevgi ve nezaket görebileceğini görsün...
Ankara ya gittiğinde şiddet görmüş. Arkadaşı anlattı adam çok sinirlenmis ve dovup otogara bırakmış. Yani asla izin veremem onunla olmasına. Deli olacağımSinir hastası bir damat adayı ve gözü kör bir kardeş..
İnşallah şiddete maruz kalmadan önce ayrılma kararı alır kardeşiniz. Ya da daha doğrusu inşallah şiddet görmüyordur.
Valla canım o kadar kafam karışık ki. Keşke annem babam olsa başka olurdu diyorumBak bunuda buraya yaziyorum kardeşinle adam arasında cinsellik yaşandı o yüzden kopmak istemiyor çok çok büyük bir ihtimal bence sen çaktırmadan böyle şeylerin olabilecegini falan anlat ne bileyim gözünü aç kendisinin değerli olduğunu anlat... böyle dua edeceğim hiç aklıma gelmezdi amanda inşallah kardeşini aldatirda ayrılırlar... aklıma bi fikir geldi bi hesap açıp adama yazsanız tanışmak istiyorum falan filan yavsayacakmi bakalım yavsarsada gözüm hiç tutmamistı başka biri gibi mesaj attım düştü diye gostersen ise yaramazmiki
Kabus gibi. Ben kardeşime parası için takılan birine; kardeşimin arkasında ne ailem ne ben maddi olarak destek olmayacağız diye rest çekmiştim. Çok büyük para umutları vardı çünkü kurtarmazdı o dönem kardeşimin kazandığı, bize güveniyordu zengin olmak için. Böyle yırttık. Sende ne yapacağına karar ver ve geri adım atma. En kötü ihtimalle hep enselerinde ol, hiç boş bırakma. Mesela uzakta kardeşine bağırdı, sen duydun, orada çökecektin tepesine. Kardeşin uzaklaşmasın diye pasif kalırsan evlenir o adamla.Kredi çekmiş. Ayda iki bin ödüyor. Oğlu için de bin lia nafaka veriyor. Adamın maaşı 3500 zaten
Belli ki herseyi kardeşim karsiliyor
Allah onlara gani gani rahmet eylesin insallah ölÜm hepimiz için var buda hayatın bi gerçeği... kız kardeşinin bi şekilde gözünü açmalısın kardeşim günah adam onu kullanıyo resmen ona bişey olsa en çok senin yüreğin yanarValla canım o kadar kafam karışık ki. Keşke annem babam olsa başka olurdu diyorum
koskoca kadın, öğretmen üstelik. sizi kırmak istemem ama anlattığnız kadarıyla kardeşiniz gibilerin öğretmen olmasından hiç hoşlanmıyorum ben. psikolojisi normal değil yani anormalin de üzerinde. tez vakitte düzelir umarım. birşeyler yapabilirseniz Allah yardımcınız olsun. eğer yapamazsanız da herif öldürmez umarım.
Bizimkisi kardes ilişkisinden öte birsey. Depremde tüm ailemizi sülalemizi kaybettik. Yurtta kaldık o öğretmen oldu ben makina muhendisi. Ama ben hep küçük anne oldum. Anne diye çok sarilip ağladı kca bazen maaşımin yarısını ona verdim. Bu çok başka birşey. Kendim ikinci evliliğimi yaptım çocuk öldü vs vs uğraşırken belki o yalnız kaldı. Ben parasini bir adama vermesini hazmedemiyirum. Bir de üç bin lira ayda. Umarım doğru yolu gorur
Bizimkisi kardes ilişkisinden öte birsey. Depremde tüm ailemizi sülalemizi kaybettik. Yurtta kaldık o öğretmen oldu ben makina muhendisi. Ama ben hep küçük anne oldum. Anne diye çok sarilip ağladı kca bazen maaşımin yarısını ona verdim. Bu çok başka birşey. Kendim ikinci evliliğimi yaptım çocuk öldü vs vs uğraşırken belki o yalnız kaldı. Ben parasini bir adama vermesini hazmedemiyirum. Bir de üç bin lira ayda. Umarım doğru yolu gorur
Avukat misiniz, makina mühendisi mi? Anlayamadım maalesef.Ben ve eşim avukatız. Adamı araştırdım. Bir firmada teknik seviş elemanı. Defalarca babası annesini dovmus şikayet var annesinin darp raporları var. Ama adam sadece boşanmış ve oğlu var hiçbir sabıkası yok
Ay bu insanım diye boş beleş gezen adamı nerden bulmuş?Böyle bir kıroya çok şey yazılır da...Cok asik. Gözü kör olmuş. Birkaç şey duydum yikildim. Adam sürekli küfür ediyormuş Allaha, kitaba herseye.
Teşekkür ederim yorumunu z içinOfff valla yildim su soyle olanlar ogretmen olmasin,bunu yapan ogretmen olmasin muhabbetinden..Anca ahkam kesin.Adam mi kesmis,kimyasal mi cekmis napmis ta ogretmen olamayacak.Ozel hayatinda ne yasarsa yasasin.O sinifin kapisindan iceri girince isini yapana kimse agzini acip tek kelime edemez.
Makina mühendisiyim daha sonra ikinci üniversiteyi okuyup avukat ta oldum. Yani her iki diploma ya da sahibim hanimefebdiAvukat misiniz, makina mühendisi mi? Anlayamadım maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?