Kardeşim kız arkadaşını sürekli eve getiriyor.

Ya kızı kaç kere ortada kalacaksın kardeşim böyle böyle diye uyardım . Evlendiğinde dayak yediğinde abla diye kapıma gelme dedim. Herşeyi anlattım laf anlamıyor
Kıza hiç acımayın o utanmazda annenin orada olduğunu bildiği halde erkek kardeşinizle birlikte olmaya geliyor
Sürünsün hatta hamile kalırsa 7 ay bekleyin evlenmezinlerde rezil olsunlar

Kızın ailesiyle konuş. Ben de evlenmeden önce eşimin ailesinin evine giderdim hatta annesinşn ısrarıyla gece de kalırdım. Ama hiç odada basılmadım töbe töbe :skandal:
Bana ablası bi daha gelme dese yerin dibine girerdim heralde :KK57:

öncelikle gerçekten geçmiş olsun anneniz umarım sağlığına kavuşur. bence buradaki en büyük etken baba faktörü ortada hiç yok ve erkekler babadan daha çok etkilenir baba ortada olmadığı için kardeşiniz ne annenizi dinler ne sizi ne abisini.. keşke babası konuşsa aslında bunları en başta yapmak lazımdı şimdi hiçbir laf işe yaramaz üzerinde.. bırakın siz de kızda bile bile kabul ediyorsa sonra kafasını vurmasın dağlara taşlara....

Ayh çok sinirim bozuk.

Erkek kardeşim 21 yaşında . 5 yıllık kız arkadaşı var. Kızla tanışıyoruz konuşuyoruz arada , çok iyidir çok severiz ailece. Kardeşim sorumsuz, yalancı , bencil bir tip. Ah bunu söylemek ne acı.
2 hafta önce bize geleceklerdi .Kardeşimi aradım açmadı . Kız arkadaşını aradım yanımda değil ben henüz kendi evindeyim almaya geliyor dedi.
Ardından annemi aradım yolda misiniz bir kaç şey isteyecektim diye.
Daha çıkmadık diyince şaşırdım.
Evde mi kardeşim telefona verir misin dedim. Annem mutfakta zaman geçirir hep, evde kardeşimi arıyor bulamıyor , en son annem kendi odasına baktı , kardeşim orada . Kapıyı açmıyor . Kız arkadaşı yanındaymis. Anneme kapat dedim telefonu kardeşimi aradım hemen.
Acti, hem yalan söyledikleri için hem yaptıklarını ayıp karşıladığım için bayağı kızdım . Yüzüme kapattı.
Annemi aradım sen gel onlar gelmesin diye annem telefonu açtı ki , duysanız o köpek nasıl bağırıyor anneme birşeyleri kırıp döküyor annemin üstüne yürüyor. Annemin nasıl korktuğunu telefondan anladım. Hatta bir ara telefonu düştü elinden kadıncağizin.

O hayvanın ne tür pisliklerinin üstünü örtmeye kalkıyoruz bilseniz. Karakola gittim o sinirle. Şikayet edecektim annemin yalvarmasina dayanamadım kapıdan döndüm.

O akşam kızla konuştum. Yaptığının ayıp okdugunu, bir daha evimize gelmemesini söyledim. Tatlı sert bir dille uyardım. Bir daha gelmeyeceğini söyledi konu kapandı. (Kardeşim kızı çok aldattı bir kaç başka durumu var , kıza yüz bin kere ayrıl bundan sana koca olmaz kendine yazık etme hayatına yazık dedim dinlemiyor)

Dün annemi hastaneye götürmüş kardeşim . Annem kanser (sağlık dualarınızı istiyorum ) .
Dönüşte kardeşim anneme derneğe gitmiyorsun kaç zamandır seni oraya götüreyim demiş.

Annem altında birşey aranıyor ama adım gibi eminim ki kızı yine eve getirdi.
Ama ispat yok kıza yine yazacağım ne diyeceğim. Bu sefer nasıl uyaracagim. Bıktık ya aileden kaç kişi uyardı kaç kere söyledik şu kızi eve getirme diye. Tamam diyor sonra yine aynı .

Ya getirde , salonda otur mutfakta otur , annemin yatak odasına kapanmak nedir. Ayıp ya ayıp.
Yazık annemin gücü yetmiyor buna.
Babam ayrı dünya. Evde kimsenin kimseye lafı geçmiyor.

Yaşı 21 erkek ne diyelim ki , kan beynine vurmuş

Ay bu olay bizim komşunun oğlu aynı.. çocuk 21 yaşında 3 yaşında kızı var şuan.. kızın birini hamile bırakıyor kız da 16 yaşında sonra 4 ay ortadan kayboluyor en son karnı belli olmaya başlayınca çıkıyor meydana gidiyorlar hapse girmemek için apar topar düğünsüz evleniyorlar.. 1 sene sonra boşanıyorlar, çocuk dışarda maddeye bulaşıyor sokaklarda yatmaya başlıyo ailesi acıyo tekrar yanlarına aliyo..
daha 1 ay bile olmadan eve kız atıyor, önce babası aniden eve geliyo kızın ayakkabıları görüyo çoçuğun odasına yaklaşıp misafirini evden gönder demiş çocuk tamam demiş. tam kızı çıkarcakmış bu sefer bizim komşu abla geliyor bi bağrış kavga kızı görmek istiyo iki çift lafım var ona diye bağırıyor.. (sesi biz duyduk) çocukta kızı görmesin diye annesini itlemiş o bağırışa baba da geliyor amcası da...
kız odada sıkışıp kalmış, hepsi kıza bağırıyo çık diye çocukta göstermek istemediği başka odaya girin çıkarcam diyo.. ondan sonra iş karışıyo çocuğu amcası bi dövüyor ağız burun sen bi daha mı başına bela alcan diye kızı da annesi saçndan tutup çıkarıyor mahalleye rezil oldular ailecek.. o kadar kötü bi durumdu ki kız bizim eve sığındı eli ayağı titriyodu ve yaptıklarının ne kadar yanlış olduğunu o an farketmiş bazen bir musibet bin nasihata bedel diye boşuna demiyorlar kardeşine de böyle bişey lazım annene acil şifalar canım

Ilk düşündüğüm şey kızı tehdit mi ediyor acaba oldu.. yoksa kiz niye gelsin defalarca bide yatak odasına giriyo yani

Back
X