kardeşim komando olarak askere gitti

uzulmektenyoruldum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2024
29
-20
1
25
kızlar merhaba kardeşim 21 yaşında boyu uzun ve zayıf askerliği İstanbul'a çıktı acemi birliği komando olarak çıktı usta birliği nereye çıkar bilmiyoruz eğitimlerde çok zorlanıyor biz çok korkuyoruz doğuya çıkarsa usta birliği dağa operasyona götürürler mi bilgisi olan yazabilir mi

Ya hayatları boyu asker polis olanların aileleri ne yapıyor neler yaşadılar yıllarca terörün en yoğun olduğu zamanlarda bide bunu düşünmek lazım

Kardeşinize inşallah bir şey olmaz eskisi gibi olaylar olmuyorum dua edin sağ salim evine gelsin

RABBIM askerimizi polisimizi korusun kollasın

teşekkür ederim âmin
zamanında 15 ay asker yolu bekledim. kemeri beline 2 kere dolanan 52 kilo uzun boylu bi nisanlım vardı. yani bi kemik ve onu kaplayan deri. hakkaride kuzey ırakda dağlarda yaptı askerliğini. arayabilirse sabah 4 5 de arardı . onun dışında telefon yok iletişim yok. zor günlerdi. şimdi çok çok farklı şartlar. hem çok kısa hem iletişim var. zayıf olmak hep avantajdır. biz tombikler kendimizi taşıyamıyoruz ama zayıflar zımba gibi çakı gibi oluyor maşallad. dert etmeyin hiç..

çok zor daha bir hafta oldu bana aylar gibi geliyor zamanda geçmiyor
Keşke sizde gitseydiniz diyesim geldi

Her erkek bi yaşa gelince gidiyor ...yani bi şekilde erkekler aileden uzak kalmalı gitmeli ayrılmalı her dakka aile anne baba kardeş bağımlılıktan çıkmalı

Okuldu işti askerlikti dış dünyaya tanışmalı kişiliği karakteri kendine güveni için şart

Sizin gibi bir sürü ailenin evlatları var
Sayili gün çabuk biter

üzülmeyin endişe etmeyin dua edin

Askerlik eskisi gibi zor değil . Benim iki abim var biri Tekirdağ’da biride Şırnak’ta yaptı askerliğini.Öyle korkulacak bişey yok yani sadece gece nöbetleri çok oluyor o kadar.

Ay tamda malum orgut kendisini lağv ettiğini aciklamisken denk gelen basliga bak, cok ilginc.

Bu ulkede ilk kez askerlik yapan sizin kardesiniz degil, elbette uzuleceksiniz ama orada onu kollayacak onlarca asker arkadasi, komutanı vs olacak. Ayrica artik lise mezunlari bile 6 ay yapiyor, uzulmeyin goz acip kapayincaya kadar gecer.

Allah kavustursun sag salim

Tabii şimdiki askerlik kavramı pek eskisi gibi değil ama askerlik erkeğin olgunlaştığı bağımsız ve disiplinli hareket etmeyi öğrendiği bi yer olmalı. Yani benim eşimde zayıfmış hatta kilo verip dönmüş ama 15 ay askerliğini de paşa paşa yapmış ki orda geçirdiği bi kaza sonucu bi kulağında duyma problemi yaşıyor. Demem o ki anlıyorum zayıflığı sizin gözünüzde bi dezavantaj ama askerlik gibi bedenen çalışılan bi işte zayıf olmak aslında avantajlı bişey. Sağlıklı bi vücudu varsa korkmanıza da gerek yok.

çok zor daha bir hafta oldu bana aylar gibi geliyor zamanda geçmiyor

O malum lanet örgüt de duracaklarını duyurmuştu yani terör de bitti sayılır şimdilik. O zaman neyden korkuyorsunuz ki? Yok bir hafta aylar gibi geliyor falan. Ben konuyu anlamadım. Nickinizden de belli, çok melankolik biri gibi geldiniz bana

Son düzenleme:
Bir yakınımız bir kaç sene önce komando olarak Isparta da askerlik yaptı. Yani illa doğuya gidecek diye bir durum yok dağ olan heryerde veriyorlar komando eğitimini inşallah kardeşinizde o taraflara gider.
Sadece komando eğitimi vermişler öyle dağ vs çıkarmıyorlar gün sonunda o kadar bilgileri yok küçükler bir anda al sana dağ burada o şeylerden var muhabbeti olmuyor. Belki uygulama için çıkarırlar ama o da mutlaka güvenli bir yer oluyor. sonuçta bu gençler yılların askeri komandosu değil. Korkmayın içinizi rahat tutun. Allah kavuştursun inşallah hayırlı tezkereleri olsun

Zaten dağa çıkması için eğitimlerde iyi olması lazım öyle her askeri gotureceklerini sanmıyorum , 6 ay su gibi gelip geçer Allah varlıklarına zeval vermesin.

Neyini anlamadınız ??? evet çok melankoliğim benim için zaman geçmiyorr. sorduğum soru komando olarak gitti ondan korktum konuyu başka yere çekmeyin.

çok teşekkür ederim bilginiz için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…