- 19 Eylül 2024
- 29
- -20
- 1
- 25
- Konu Sahibi uzulmektenyoruldum
-
teşekkür ederim âmineskisi gibi askerlik mi var şimdi. 3 güne geliyorlar. içinizi ferah tutun. rabbim korusun kollasın hepsini
zamanında 15 ay asker yolu bekledim. kemeri beline 2 kere dolanan 52 kilo uzun boylu bi nisanlım vardı. yani bi kemik ve onu kaplayan deri. hakkaride kuzey ırakda dağlarda yaptı askerliğini. arayabilirse sabah 4 5 de arardı . onun dışında telefon yok iletişim yok. zor günlerdi. şimdi çok çok farklı şartlar. hem çok kısa hem iletişim var. zayıf olmak hep avantajdır. biz tombikler kendimizi taşıyamıyoruz ama zayıflar zımba gibi çakı gibi oluyor maşallad. dert etmeyin hiç..teşekkür ederim âmin
ne güzel bi ablasınız. rabbim onu size bağışlasın, ayağına taş gözüne yaş değdirmesin kardeşiniz ile birlikte tüm askerlerimizin.çok zor daha bir hafta oldu bana aylar gibi geliyor zamanda geçmiyor
Keşke sizde gitseydiniz diyesim geldiçok zor daha bir hafta oldu bana aylar gibi geliyor zamanda geçmiyor
Askerlik eskisi gibi zor değil . Benim iki abim var biri Tekirdağ’da biride Şırnak’ta yaptı askerliğini.Öyle korkulacak bişey yok yani sadece gece nöbetleri çok oluyor o kadar.kızlar merhaba kardeşim 21 yaşında boyu uzun ve zayıf askerliği İstanbul'a çıktı acemi birliği komando olarak çıktı usta birliği nereye çıkar bilmiyoruz eğitimlerde çok zorlanıyor biz çok korkuyoruz doğuya çıkarsa usta birliği dağa operasyona götürürler mi bilgisi olan yazabilir mi
Ay tamda malum orgut kendisini lağv ettiğini aciklamisken denk gelen basliga bak, cok ilginc.kızlar merhaba kardeşim 21 yaşında boyu uzun ve zayıf askerliği İstanbul'a çıktı acemi birliği komando olarak çıktı usta birliği nereye çıkar bilmiyoruz eğitimlerde çok zorlanıyor biz çok korkuyoruz doğuya çıkarsa usta birliği dağa operasyona götürürler mi bilgisi olan yazabilir mi
komando olarak gittiği için sordum normal askerden farklı olarak dağa vs. çıkarlar mi diyeAskerlik eskisi gibi zor değil . Benim iki abim var biri Tekirdağ’da biride Şırnak’ta yaptı askerliğini.Öyle korkulacak bişey yok yani sadece gece nöbetleri çok oluyor o kadar.
Çıkmaz diye biliyorum eskisi gibi değil yanikomando olarak gittiği için sordum normal askerden farklı olarak dağa vs. çıkarlar mi diye
çok zor daha bir hafta oldu bana aylar gibi geliyor zamanda geçmiyor
Bir yakınımız bir kaç sene önce komando olarak Isparta da askerlik yaptı. Yani illa doğuya gidecek diye bir durum yok dağ olan heryerde veriyorlar komando eğitimini inşallah kardeşinizde o taraflara gider.kızlar merhaba kardeşim 21 yaşında boyu uzun ve zayıf askerliği İstanbul'a çıktı acemi birliği komando olarak çıktı usta birliği nereye çıkar bilmiyoruz eğitimlerde çok zorlanıyor biz çok korkuyoruz doğuya çıkarsa usta birliği dağa operasyona götürürler mi bilgisi olan yazabilir mi
Zaten dağa çıkması için eğitimlerde iyi olması lazım öyle her askeri gotureceklerini sanmıyorum , 6 ay su gibi gelip geçer Allah varlıklarına zeval vermesin.kızlar merhaba kardeşim 21 yaşında boyu uzun ve zayıf askerliği İstanbul'a çıktı acemi birliği komando olarak çıktı usta birliği nereye çıkar bilmiyoruz eğitimlerde çok zorlanıyor biz çok korkuyoruz doğuya çıkarsa usta birliği dağa operasyona götürürler mi bilgisi olan yazabilir mi
Neyini anlamadınız ??? evet çok melankoliğim benim için zaman geçmiyorr. sorduğum soru komando olarak gitti ondan korktum konuyu başka yere çekmeyin.O malum lanet örgüt de duracaklarını duyurmuştu yani terör de bitti sayılır şimdilik. O zaman neyden korkuyorsunuz ki? Yok bir hafta aylar gibi geliyor falan. Ben konuyu anlamadım. Nickinizden de belli, çok melankolik biri gibi geldiniz bana
çok teşekkür ederim bilginiz için :)Bir yakınımız bir kaç sene önce komando olarak Isparta da askerlik yaptı. Yani illa doğuya gidecek diye bir durum yok dağ olan heryerde veriyorlar komando eğitimini inşallah kardeşinizde o taraflara gider.
Sadece komando eğitimi vermişler öyle dağ vs çıkarmıyorlar gün sonunda o kadar bilgileri yok küçükler bir anda al sana dağ burada o şeylerden var muhabbeti olmuyor. Belki uygulama için çıkarırlar ama o da mutlaka güvenli bir yer oluyor. sonuçta bu gençler yılların askeri komandosu değil. Korkmayın içinizi rahat tutun. Allah kavuştursun inşallah hayırlı tezkereleri olsun
Zaten dağa çıkması için eğitimlerde iyi olması lazım öyle her askeri gotureceklerini sanmıyorum , 6 ay su gibi gelip geçer Allah varlıklarına zeval verm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?