- 5 Ekim 2018
- 1.297
- 1.797
- 83
- 38
- Konu Sahibi BlancKahkul
-
Yok artk ne biçim hala bence sorunları ve aileniz iyi yapiyo konusmamakla ama kardesiniz bunlara ragmen para aliyo o kişiden ve size denilenleri yutuyo valla ben olsam halam ablam için o kadar şey diyecek bana yeminle ağzının payını veririm yani .Annemle konuşmuyor halam kendince muhattaba almiyor. Babamda bundan sonra gorusmeyin dedi. Bilmiyorum ona hiçbir şey yapmadım her ortamda küçümser beni. Hiç unutmam bana mezuniyet hediyesi alacakti. Ne istersin falan dedi ne ki alırsan hala dedim. Saat alayım dedi gittik beğendim baktı tam kendin gibi köylü saati begenmissin dedi kasiyer kızın yanında :)) onu alması gitti kendi beğendiği bir saati aldı. O zaman bile bişey demedim teşekkür ettim.
Bilmiyorum ki bana karşı çok buyuk bir kini var ama umrumda değil. Yok sayıyorum son 8/9 aydır.
aynen oyle katılıyorum hatta acıkcası bana dokunmayan yılan bın yasasın dıyemem kardesıme kotulugu dokunan bana da neler yapar kardesıme terbıyesızlık yaptı dıye ben en basta uzak dururdum sırf para almak ıcın ablasını ezmıs resmenYok artk ne biçim hala bence sorunları ve aileniz iyi yapiyo konusmamakla ama kardesiniz bunlara ragmen para aliyo o kişiden ve size denilenleri yutuyo valla ben olsam halam ablam için o kadar şey diyecek bana yeminle ağzının payını veririm yani .
Öyle görünüyo valla cahil filan diyen var bu cahillik değil bence bi tabir varda aklıma gelmiyo diyeyimaynen oyle katılıyorum hatta acıkcası bana dokunmayan yılan bın yasasın dıyemem kardesıme kotulugu dokunan bana da neler yapar kardesıme terbıyesızlık yaptı dıye ben en basta uzak dururdum sırf para almak ıcın ablasını ezmıs resmen
her cocuk karakterıyle doguyor aynı ana babadan olmalar ama farka bak bırı kendını zora sokup kardesıne vermıs herseyı dıgerı para ıcın ablasını ezmıs aynı aılede buyuduler aynı terbıyeyı aldılar ama yapı meselesı ıste farklılık ordan olusuyor bu kardese acıkca kırıldıgını soyleyıp uzak durup yoklugunu hıssettırmezse kardes ne kaybettıgını anlayamayacakÖyle görünüyo valla cahil filan diyen var bu cahillik değil bence bi tabir varda aklıma gelmiyo diyeyim
Aynen çok diyosun valla her kelimene katılıyorum konuşması lazım yoksa kimbilir daha neler olur. Konuşması gerek ha konuşmaya rağmen kardeş yine devam ediyosa mesafesini koysunher cocuk karakterıyle doguyor aynı ana babadan olmalar ama farka bak bırı kendını zora sokup kardesıne vermıs herseyı dıgerı para ıcın ablasını ezmıs aynı aılede buyuduler aynı terbıyeyı aldılar ama yapı meselesı ıste farklılık ordan olusuyor bu kardese acıkca kırıldıgını soyleyıp uzak durup yoklugunu hıssettırmezse kardes ne kaybettıgını anlayamayacak
ablasının varlıgı ve yoklugu arasındakı farkı gormesı lazım . uzatmaz ustunu kapatırsa kardes bunu normallestırecek yasam bıcımı yapacak ınsallah duzelır bu ısler zor ısler
Annenizin evladı ne olduğunu bilsin daha sonra öyle şeyler olur ,siz çok üzülürsünüz ...Annem üzülür diye anlatmadım. Kardeşime de ne diyecegimi bilemedim o an. Şimdi il dışında zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?