Kardeşim o benim ablam diyememis

Kardeş meselesi çok ayrı bir konu ama ben olsam ekranın resimli görüntüsünü alır kendime atardım Sonra kardeşime de halama da hesabını sorardım Aileme de gösterir dim ne demek abla deme ona İki kardeşin arasını açmak para gelsin diye sesini çıkarmayan kardeşe de diyecek bir lafım varda Neyse...
 
ben olsam aıleme herseyı anlatır
kardesıme de o mesajları gordum aldıklarım helalı hos olsun ben onu kardesım ıcın yaptım ama bundan sonra benı bılme halanı ararsın ne olursa olsun. ben nankorlugu kabul edemem der telı kapatırdım
 
Yok artk ne biçim hala bence sorunları ve aileniz iyi yapiyo konusmamakla ama kardesiniz bunlara ragmen para aliyo o kişiden ve size denilenleri yutuyo valla ben olsam halam ablam için o kadar şey diyecek bana yeminle ağzının payını veririm yani .
 
Nasil icinize atabildiniz ?
Yerinizde olsam o halanin haddini coktan bildirmistim .
Kardesinizide silim diyemem ama uzun bir sure suratina bile bakmayin .
 
aynen oyle katılıyorum hatta acıkcası bana dokunmayan yılan bın yasasın dıyemem kardesıme kotulugu dokunan bana da neler yapar kardesıme terbıyesızlık yaptı dıye ben en basta uzak dururdum sırf para almak ıcın ablasını ezmıs resmen
 
Öyle görünüyo valla cahil filan diyen var bu cahillik değil bence bi tabir varda aklıma gelmiyo diyeyim
 
Kardeşiniz küçük . Kıymet bilmesini sağlayın. Konuşun onunla. Ama çocuk işte ilerki yıllarda utanacak bu yaptığına. Para var işin içinde ama halasının gözdesi olmakta hoşuna gitmiş bence.
Ben çocukken sevdiğim birisi yanlışlarımı beni kırmadan söyleseydi keşke. Ben hep çok düşünceli , iyi niyetli bir genç kız ve çocuk oldum ama benimde oldu hatalarım. Büyüdükçe görüyorum bazı şeyleri.
Kardeşinizi uyarın. Onun için en iyisi bu.
Siz de içinizde tutmayın söyleyin sizi üzmemeyi öğrensin. Sadece yüzünüze değil arkanızdan da terbiyeli olsun.
 
1000tl için ablasına yapılan hakaretleri hoş görmek de nedir? İnsan ablasına yapılan hakarete , para için sessiz kalır mı? Bence yazılanları kendi telefonunuza atın , kardeşinize hesap sorun. Halanızla hiç muhattap olmayın. Ama kardeşinizle de bu problemi çözün, çok ayıp etmiş.
 
Öyle görünüyo valla cahil filan diyen var bu cahillik değil bence bi tabir varda aklıma gelmiyo diyeyim
her cocuk karakterıyle doguyor aynı ana babadan olmalar ama farka bak bırı kendını zora sokup kardesıne vermıs herseyı dıgerı para ıcın ablasını ezmıs aynı aılede buyuduler aynı terbıyeyı aldılar ama yapı meselesı ıste farklılık ordan olusuyor bu kardese acıkca kırıldıgını soyleyıp uzak durup yoklugunu hıssettırmezse kardes ne kaybettıgını anlayamayacak
ablasının varlıgı ve yoklugu arasındakı farkı gormesı lazım . uzatmaz ustunu kapatırsa kardes bunu normallestırecek yasam bıcımı yapacak ınsallah duzelır bu ısler zor ısler
 
Aynen çok diyosun valla her kelimene katılıyorum konuşması lazım yoksa kimbilir daha neler olur. Konuşması gerek ha konuşmaya rağmen kardeş yine devam ediyosa mesafesini koysun
 
Resmen iki kardeşin arasını bozmaya çalışmış ben olsam halanıza da ağzının payını veririm, anneme de kardeşime de kırıldığımı söylerim. Kardeşinize söyleyemiyorsanız ne kadar kırıldığınızı annenize söyleyin o kardeşinizi uyarır.
 
Neden söylememek? Gizli gizli kırılıp soğumak? Mesajı sakince açtırın, "bu nedir tatlım" diye sorun, "şunu şunu kim aldı pekii?" Fark ettiğinizi görsün. Büyüsün azcık
 
Normalde karistirilan telefona yorumum sert olur ama allah size gostermis iste fedakarlik yaptığınız insanin boslugunu. Ben olsam ablam kardeşim demem bir kurus gostermem uzun süre. Bence artik biraz bencil olmaniz,kendinizi dusunmeniz icin bir isaret bu olay.
Simdilik sessiz kalin ama Yarin bir gun sizden yapamayacaginiz birşeyi istediği vakit hatirlatirainiz bu olayi
 
ailene ekran görüntüsü al göster inanmazlarsa falan diye.kardeşine tavır koyma bence ama maddi yardımda bulunma.sitem ederse halana git dersin.halanız zaten çok kötü biri ona diyecek lafım yok.sürekli verici olursanız insanlar ne yazıkki sizin değerinizi anlamaz.biraz sizden mahrum kalsın o zaman anlar hatasını.daha çocuk sayılır bir hata için kardeşliğinizi bozmayın.
 
Bu zaman da 20 yaşında birinin cahil olduğunu düşünmüyorum. Kardeşiniz Nabza göre Şerbet verenlerden. Nasıl davranmak istiyorsanız öyle davranın ama içinizde tutmayın.

Ben olsam çoktan sormuştum. Ne iş diye ???
 
Kardeşinize sorun da sizi salak bilmesin ne sinir bozucu ayrıca allah razı olsun elinden gelenden fazlasını yaptı diyememiş mi
 
Ayy kendim yasamis gibi icerledim
Kardesin halani sallamamis demis para lazim, parayi kopartayim bari. Senin okuyacagini tahmin etmemistir. Ama bence iyi bir karakteri olmasi icin senin bir sarsman lazim. Ben olsam babama soylerdim kardesinin agzinin payini versin yoksa sahsen ben hala falan dinlemez aklini alirdim. Sana evladi gibi yanasacagina bide kumasiymissin gibi kuyunu kaziyo.
Bosa demiyolar en buyuk dusman akraba diye
 
Bunu niye kardeşnizze söylemedinz ben o kısmı anlamadım...kesinlikle söyleyin çözün olayı nasıl sabırlıymışşsnz maşşllahhh..
 
Kardeşinizle güzelce konuşun ve bu mesaj karşısında hissettiklerinizi anlatın. Anlamasını saģlayın. İlerideki ilişkileriniz için bu çok önemli. Aynı şeyi siz yapsaydınız ne hissederdi anlamalı.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…