Kardeşim şizofren tanılı çocuğu peşimizde sürüklüyor

Gençler af edersiniz ama böyle salak salak şeyler uydurup havalı göründüğünü sanabiliyor. Uyuşturucu kullanıyorum, hap atıyorum, yok şizofreni hastasıyım, bilmem neyim.
Böyle bir şeyi uyduruyor olsa bile çok tehlikeli orası ayrı.
Şakaya gelmez, aklıma ilk İkbal ve Ayşe geldi. Umarım kız kardeşiniz beynini kullanmayı öğrenir

Demek ki kardeşinizle eşit olmasa bile aynı kulvarda. Aynı şeyi kardeşinizin çocuğun ablasına yapsaydı o abla da çocuğu kardeşinizden korumaya çalışırdı. Çocuğu araştırın biraz ailesini aile ilişkilerini falan, yaz aşkları zaten bitiyor ben bir sorun yaşayacaklarını sanmıyorum, ilacın işe yaramadığı kadar ağır şizofreni hastası olsa söylemeden anlardiniz.

Kesinlikle anne ve babanıza durumu anlatin . Şiddet ve zora karşıyım lakin bazı durumlarda daha ağır sonuçların yaşanmaması adına zor ve korkutma gerekli . Babanızdan cekinmesi lazım belki telefonuna da el konulmalı . Kizkardesiniz daha Ergen sayilir belli ki aklı çok da yere basmiyor .

Önceki konuda beni linçleyenler, begenmedim atanlar buyursun...

O konuda beni de o kadar linçlediler ki. Ne ablalığım kaldı ne insanlığım.

Dengesizin biri şey yazmıştı kardeşinle vakit geçirmek yerine dışarda sürtüyosun elin kızlarının peşinde. O sırada kardeşimle geçirdiğim tatilin sonucu.

Şimdi dönüyoruz dün buluşturmadık bugün sabah hala 10 dk veda etseydim diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…