- Konu Sahibi Kleopattra
-
Ve ekliyorum annenizin babanizin bu durumdan haberi olmasi lazim. Arkasini siz topmasiniz bundan sonra hep toplarsiniz yapmayinParayi sakın siz ödemeyin. Çalışsın o ödesin. Arkasını toplamaya alistirmayin
Ya kızacaksınız ama ben kardeşinizin ilk kez suç işlediğini düşünmüyorum. Yani suriyelilere kızıp telefonunu çalmak çok mantıksız, ben o yaşlarda kızdığım birini en fazla tehdit ettirirdim ya da bende dalga geçerdim. Hele satması falan daha önce de yaptığını düşündürdü.kardeşim de boş bir anı yakalayip adamların telefonunu çalmış
Ben olsam öder sonrada gidip polise şikayet ederdim. Bu tarz şeyler maalesef alışkanlık ediniliyor çünkü arkasında duran birilerinin olduğunu psikolojik olarak hissediyor.Merhaba hanımlar, forumu İnstagram aracılığıyla gördüm ve sizlere bir sorunumu paylaşmak istiyorum.
Öncelikle biz üç kardeşiz, ablam (37), ben (21), erkek kardeşim (18) bunları anlatıyorum ki olayı iyice anlayın diye.
Bundan bir süre önce erkek kardeşim tanıdıklar vasıtasıyla bir lokantaya çalışmak üzere girdi. Lokanta da toplamda 4 kişi çalışıyor (zaten küçük bir yer) bu çalışanların da 3 ü Suriyeli. Lokantaya gittiği ilk gün Suriyeliler ile kavga etmis. Sebebi de ona bakıp arapca birşeyler söyleyerek dalga geçiyorlarmış. Her neyse dükkan sahibi araya girmiş ve olay kapanmış. Bu kavga olayından 3 gün sonra ise Suriyeliler tekrar kardeşimle dalga geçmiş, kardeşim de boş bir anı yakalayip adamların telefonunu çalmış. Çaldığı gibi gidip birisine satmış. Aldığı paralarıda gidip idaaya yatırmış!!! Her neyse dükkana gelmiş, Adamlar da salak değil tabi durumu anlamışlar, kardeşimi depoya sıkıştırıp, boğazına bıçak dayamislar. Oda herşeyi anlatmış, adamlar parasını istiyor ortada para yok ! Paralarla iddia oynamış üstüne de bir de kaybetmiş.
Olay anında kuzenini aramış o gelmiş araya girmiş falan adamlara parayı vereceklerini söylemişler. Olay 1 hafta önce oluyor ve benim daha yeni haberim oldu. Sinirden elim ayağım titriyor annemin babamın daha haberi yok. Ya adamlar polise verseydi nolacakti ? Hiç bunları akıl etmiyor mu bu çocuk. Napmaliyim hanımlar bu çocuğa, aileme söylesem annemin pek birşey yapacağını düşünmüyorum ama babam büyük ihtimal evden kovacak onu.
Bu arada telefonların toplam değeri 3000 TL civariymis, muhtelemelen kredi çekip ben ödemek zorunda kalacağım. Bana bir akıl verin lütfen, beynim durdu resmen.
Normalde bende öyle yapmayı düşünüyordum ama adamlar parasını hemen istiyor. Olmadı kardeşimin telefonu yaklaşık 4000 TL civarı ediyor, onu vereceğiz.Parayi sakın siz ödemeyin. Çalışsın o ödesin. Arkasını toplamaya alistirmayin
Cevabınız için teşekkür ederim, babamla pek birbirlerini sevmiyorlar. O yüzden söylemeye çekiniyordum ama söyleyeceğim. Tek başıma halledemem bu olayı.Ve ekliyorum annenizin babanizin bu durumdan haberi olmasi lazim. Arkasini siz topmasiniz bundan sonra hep toplarsiniz yapmayin
Cevabınız için teşekkür ederim, yarın adamlarla konuşmaya gideceğim olayı iyice bir soruşturacagim.Ya kızacaksınız ama ben kardeşinizin ilk kez suç işlediğini düşünmüyorum. Yani suriyelilere kızıp telefonunu çalmak çok mantıksız, ben o yaşlarda kızdığım birini en fazla tehdit ettirirdim ya da bende dalga geçerdim. Hele satması falan daha önce de yaptığını düşündürdü.
İlk kez yakalanmıştır ama daha önce de yaptığına eminim. Adamlar polise versin aklı başına gelsin. Siz ödemeyin.
Aynen telefonunu verin cezasını çeksinNormalde bende öyle yapmayı düşünüyordum ama adamlar parasını hemen istiyor. Olmadı kardeşimin telefonu yaklaşık 4000 TL civarı ediyor, onu vereceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?