- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.522
- 548
- 27
- Konu Sahibi Kleopattra
-
Telefonunu vermeniz daha mantıklı, siz kredi çekip ödemeyin. Kendisinin zarara gireceğini bilsin.Normalde bende öyle yapmayı düşünüyordum ama adamlar parasını hemen istiyor. Olmadı kardeşimin telefonu yaklaşık 4000 TL civarı ediyor, onu vereceğiz.
Cevabınız için teşekkür ederim, babamla pek birbirlerini sevmiyorlar. O yüzden söylemeye çekiniyordum ama söyleyeceğim. Tek başıma halledemem bu olayı.
Cevabınız için teşekkür ederim, yarın adamlarla konuşmaya gideceğim olayı iyice bir soruşturacagim.
Kendi teli 4000 ediyorsa direk onu verin bu sekilde cezasını çekmiş olur. Ben polis işine karşıyım cok kotu birsey yapmis kabul ama sabıkasına işlenecek belki hapis cezası alacak ve geri kalan omru mahvolucak. Kimse is vermiycek, bir olay olsa hep ondan bilecekler. Bir daha hata yaparsa affetmeyin ama herkes 2. Şansı hakederNormalde bende öyle yapmayı düşünüyordum ama adamlar parasını hemen istiyor. Olmadı kardeşimin telefonu yaklaşık 4000 TL civarı ediyor, onu vereceğiz.
Cevabınız için teşekkür ederim, babamla pek birbirlerini sevmiyorlar. O yüzden söylemeye çekiniyordum ama söyleyeceğim. Tek başıma halledemem bu olayı.
Cevabınız için teşekkür ederim, yarın adamlarla konuşmaya gideceğim olayı iyice bir soruşturacagim.
kendisi ödesin
siz öderseniz nasıl olsa ablam her başım belaya girince yardımıma koşar diyicek
Kendi kullandığı telefonu vereceğiz adamlara. Olayın sıcaklığıyla Kredi çekerim diye düşünmüştüm ama tek başıma ödeyemem.ödeme neden ödüyosun? gitsin adam gibi çalışsın ödesin. cezasını çekmesine izin vermezsen nasıl akıllanıcak?
Normalde bende öyle yapmayı düşünüyordum ama adamlar parasını hemen istiyor. Olmadı kardeşimin telefonu yaklaşık 4000 TL civarı ediyor, onu vereceğiz.
telefonunu iyi temizlettirin vermeden önceKendi kullandığı telefonu vereceğiz adamlara. Olayın sıcaklığıyla Kredi çekerim diye düşünmüştüm ama tek başıma ödeyemem.
Normalde bende öyle yapmayı düşünüyordum ama adamlar parasını hemen istiyor. Olmadı kardeşimin telefonu yaklaşık 4000 TL civarı ediyor, onu vereceğiz.
Ödemeyin, bu tür durumlarda ders alıp düzelmek yerine arkasını toplayan biri var diye daha da dağıtıyorlar. Adamlara parayı taksit taksit ödesin, büyük ablanıza da söyleyin onun da bilgisi olsun.Merhaba hanımlar, forumu İnstagram aracılığıyla gördüm ve sizlere bir sorunumu paylaşmak istiyorum.
Öncelikle biz üç kardeşiz, ablam (37), ben (21), erkek kardeşim (18) bunları anlatıyorum ki olayı iyice anlayın diye.
Bundan bir süre önce erkek kardeşim tanıdıklar vasıtasıyla bir lokantaya çalışmak üzere girdi. Lokanta da toplamda 4 kişi çalışıyor (zaten küçük bir yer) bu çalışanların da 3 ü Suriyeli. Lokantaya gittiği ilk gün Suriyeliler ile kavga etmis. Sebebi de ona bakıp arapca birşeyler söyleyerek dalga geçiyorlarmış. Her neyse dükkan sahibi araya girmiş ve olay kapanmış. Bu kavga olayından 3 gün sonra ise Suriyeliler tekrar kardeşimle dalga geçmiş, kardeşim de boş bir anı yakalayip adamların telefonunu çalmış. Çaldığı gibi gidip birisine satmış. Aldığı paralarıda gidip idaaya yatırmış!!! Her neyse dükkana gelmiş, Adamlar da salak değil tabi durumu anlamışlar, kardeşimi depoya sıkıştırıp, boğazına bıçak dayamislar. Oda herşeyi anlatmış, adamlar parasını istiyor ortada para yok ! Paralarla iddia oynamış üstüne de bir de kaybetmiş.
Olay anında kuzenini aramış o gelmiş araya girmiş falan adamlara parayı vereceklerini söylemişler. Olay 1 hafta önce oluyor ve benim daha yeni haberim oldu. Sinirden elim ayağım titriyor annemin babamın daha haberi yok. Ya adamlar polise verseydi nolacakti ? Hiç bunları akıl etmiyor mu bu çocuk. Napmaliyim hanımlar bu çocuğa, aileme söylesem annemin pek birşey yapacağını düşünmüyorum ama babam büyük ihtimal evden kovacak onu.
Bu arada telefonların toplam değeri 3000 TL civariymis, muhtelemelen kredi çekip ben ödemek zorunda kalacağım. Bana bir akıl verin lütfen, beynim durdu resmen.
Kardesinin yaptiginin buyuk hata oldugunu anlamasi lazim sen arkasini toplarsan bidaha ayni hatayi yapar bence babanizin bilmesinde fayda varMerhaba hanımlar, forumu İnstagram aracılığıyla gördüm ve sizlere bir sorunumu paylaşmak istiyorum.
Öncelikle biz üç kardeşiz, ablam (37), ben (21), erkek kardeşim (18) bunları anlatıyorum ki olayı iyice anlayın diye.
Bundan bir süre önce erkek kardeşim tanıdıklar vasıtasıyla bir lokantaya çalışmak üzere girdi. Lokanta da toplamda 4 kişi çalışıyor (zaten küçük bir yer) bu çalışanların da 3 ü Suriyeli. Lokantaya gittiği ilk gün Suriyeliler ile kavga etmis. Sebebi de ona bakıp arapca birşeyler söyleyerek dalga geçiyorlarmış. Her neyse dükkan sahibi araya girmiş ve olay kapanmış. Bu kavga olayından 3 gün sonra ise Suriyeliler tekrar kardeşimle dalga geçmiş, kardeşim de boş bir anı yakalayip adamların telefonunu çalmış. Çaldığı gibi gidip birisine satmış. Aldığı paralarıda gidip idaaya yatırmış!!! Her neyse dükkana gelmiş, Adamlar da salak değil tabi durumu anlamışlar, kardeşimi depoya sıkıştırıp, boğazına bıçak dayamislar. Oda herşeyi anlatmış, adamlar parasını istiyor ortada para yok ! Paralarla iddia oynamış üstüne de bir de kaybetmiş.
Olay anında kuzenini aramış o gelmiş araya girmiş falan adamlara parayı vereceklerini söylemişler. Olay 1 hafta önce oluyor ve benim daha yeni haberim oldu. Sinirden elim ayağım titriyor annemin babamın daha haberi yok. Ya adamlar polise verseydi nolacakti ? Hiç bunları akıl etmiyor mu bu çocuk. Napmaliyim hanımlar bu çocuğa, aileme söylesem annemin pek birşey yapacağını düşünmüyorum ama babam büyük ihtimal evden kovacak onu.
Bu arada telefonların toplam değeri 3000 TL civariymis, muhtelemelen kredi çekip ben ödemek zorunda kalacağım. Bana bir akıl verin lütfen, beynim durdu resmen.
bence kimse kardesinizle dalga gecmemis, yedigi halti hafifletmek icin uyduruyor.
Hiç karışmayın, yardımda etmeyin, ailenize de söylemeyin. Kendi başının çaresine bakmayı öğrenmeli belli ki biraz sorumsuz büyütülmüşMerhaba hanımlar, forumu İnstagram aracılığıyla gördüm ve sizlere bir sorunumu paylaşmak istiyorum.
Daha 21 yasindasiniz, ustelik kadınsınız. Gidip konuşup ne yapacaksınız? Niye hâmi kesiliyorsunuz? Kardesinizin bogazina bicak dayayanlar, size "çok üzgünüz hanımefendi, bizi affedin" mi diyecekler?
Yaşınıza göre davranıp ailenizle konuşun. Babanız büyük tepki verecek biriyse önce annenize anlatın. Kendiniz bu işe karışmayın.
Belki o sekilde yetistirilmistir. Kardesini sen koruyacaksin diye büyütüldüyse boyle velisi gibi hissediyordur. Ama dedigin gibi ciddiye almazlar, allah korusun zarar bile verirler. Bizi dinler de olmasi gerekeni yapar umarim.Konu sahibi kendini baya buyuk saniyor galiba, kardesinden buyuk ama velisi gibi davranacak bir yaş degil.Hadi abi filan olsa neyse...
21 yasinda kucucuk kiz, adamlar ciddiye bile almazlar gibi geliyor bana, ne olay soruşturmasi.Kendi basini da belaya sokmazsa iyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?