- 14 Nisan 2010
- 1.485
- 1.931
- 133
- Konu Sahibi balkonkusu
-
ya devamlı onlarla kalmıyo zaten sadece rahatsızlandığı için hastane işleri hallolana kadar kalacak ama ona bile tahammülleri yok..iyice paragöz oldular varsa yoksa onların evleri arabası .inş onlar yaşlanmaz ne diyeyimÇok üzülüyorum bunları okuyunca ve görünce. Kim bakarsa dünyadada ahirettede o kazançlı sadece bunu diyebilirim.yazık insanlara top gibi ordan oraya çok üzücü birşey.
Gelininizi halasıda olsa anneniz artık kaynanası, ama karı koca para göz olmuş onlar malesef.
yok kendisi demedi büyük ablamla telde konuşurken gelin hanım arkadan söyleniyomuş ablam duymuş...Sana böyle düşündüklerini kardeşin mi dedi?
İyiki kızları bakmaya gönüllü ki her zaman kızların bakmasından yanayım
Allah yardımcınız olsun
yok çok şükür eşim asla sorun çıkartmadı çıkartmazda...o yönde sıkıntımız yok ....kendileri gelelim alalım dediler burada daha iyi hastaneler var diye doktorda dediği için mecbur kalındı....benm bakmamahiç itira zedeceklerini sanmıyorum onlarında işine gelir...benm takıldığım daha yanlarına gitmeden gidecek paranın hesabına düşmeleri..Mümkünse siz goturseniz diycem ama büyük ihtimal gelininiz yine memnun olmaz.ordaki işleri bittikten sonra geri getirin bence.tabi inşallah sizin eşiniz de sorun yapmiyordur
Ozaman siz üstlenin annenizi o duruma düşürmeyin. Belki maddi açıdan sıkıntıları vardır abininyok çok şükür eşim asla sorun çıkartmadı çıkartmazda...o yönde sıkıntımız yok ....kendileri gelelim alalım dediler burada daha iyi hastaneler var diye doktorda dediği için mecbur kalındı....benm bakmamahiç itira zedeceklerini sanmıyorum onlarında işine gelir...benm takıldığım daha yanlarına gitmeden gidecek paranın hesabına düşmeleri..
ah canım ah neler sölemek istiyorumda sonra adım görümce oluyo o yüzden hiç muhatap olmak istemiyorum.Kardeşinizin hesabına masrafları yatırın. Gelininizide yetmesse canım arayınn dersiniz. O canımın ne anlama geldiğini anlar herhalde
Bizde benzer bir durumda kalmıştık..büyükşehirde yaşadığımız için ameliyatı tedavisi kontrolü hep bizde olmuştu..ben allah rızası için elimden gelen herşeyi yaptım..geleni gideni bile çalıştığım halde ağırladım vicdanım çok rahat..gel gör ki kendi çocukları üç beş kuruşu hesap ettiler..her zaman parayı düşündüler ..o insanlar için bende üzüldüm en sonunda iyileşip gittiler şunu anladım bu ülkede yaşlılıkta kimseye muhtaç olmamak lazımmış..kenarda kendine baktıracak paran olmalıymış..hakikaten zor para herşey değil ama kimi insanlar o kadar hırslı ki para onlar için herşey olmuş..
9 saatlik yolu arabayla gelip,annenizi alıp dönmek,çalışan vakti olmayan insan için bir hayli zor olur. Uçakla gönderme imkanınız varsa öyle yapın,hem anneniz içinde yorucu 9 saat arabayla yolculuk yapmak. Havaalanından alırlar.ya devamlı onlarla kalmıyo zaten sadece rahatsızlandığı için hastane işleri hallolana kadar kalacak ama ona bile tahammülleri yok..iyice paragöz oldular varsa yoksa onların evleri arabası .inş onlar yaşlanmaz ne diyeyim
annenizin kendi geliri maaşı v.s. yok mu
kardeşinizin maddi durumu çok mu kötü
gelin hanım karışmasın herşeye anne bu
yok canım sıkıntıları olsa mutlaka bilirim onlar ın derdi başka..Ozaman siz üstlenin annenizi o duruma düşürmeyin. Belki maddi açıdan sıkıntıları vardır abinin
Ozaman yapabildiğiniz kadar yapın derim ana baba gibisi varmı ömrüm feda olsunyok canım sıkıntıları olsa mutlaka bilirim onlar ın derdi başka..
9 saatlik yolu arabayla gelip,annenizi alıp dönmek,çalışan vakti olmayan insan için bir hayli zor olur. Uçakla gönderme imkanınız varsa öyle yapın,hem anneniz içinde yorucu 9 saat arabayla yolculuk yapmak. Havaalanından alırlar.
Ayrıca size kim anlatıyor para mevzusunu onuda anlamadım. Kardeşiniz mi diyor eşim bunları bunları diyor diye?
Bilemedim,7 kardeşmişsiniz,gelinleriniz ,kızları baksın diye düşünüyor olabilirler.
Son olarakta çok geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum annenize.[/QU
teşekkür ederim sağol canım ..bnde söledim uçakla git falan diye korkarım bn binemem dedi..üsteleyemedim...yolculuk hali mutlaka yorucu olur ama kırk yılın başı anneleri hastalanmış etmiş onuda yapamayacaklarsa evladıyız demesinler...hergün gelmiyolar sonuçta.bu para mevzusunuda ablam söyledi gelin hanım ona da söylemiş diğer ablamada..sanki allahın günü annem için paralar saçıyolar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?