• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşim ve eşinin yaşadığı sorun

Kizlar kardeşim 5 ay önce evlendi eşi sadece 15 gün kaldi kardesimin eşinin annesi kizinin yaninda olmasini istiyormuş kardesimde daha yeni evli oldugu icin annesinin onu surekli rahatsiz etmesini istememis eside babasinin evine gitmis ve gelmek istemiyor sebebi ise kardeşim annesini istememis bu yuzden amnemi sevmiyen benide sevmesin demis

zor da olsa çözdüm sanırım.kardeşinin yanında sadece 15 gün kalmış.4 buçuk aydır gelin annesinde.bu 15 günde bi de hamile kalmış buna rağmen koca evine dönmüyor.çünkü annesi kızını yanında istiyor.
o zaman sorarlar o kaynanaya evlendirirken aklın nerdeydi madem bu kadar düşkündün kızına vermeseydin kocaya.
sorun bunu valla..

Canım siz karışmayın,su akar yolunu bulur,annesini niye istememişki kardeşin ayıp etmiş bence ,neyse hayırlısı olsun

zor da olsa çözdüm sanırım.kardeşinin yanında sadece 15 gün kalmış.4 buçuk aydır gelin annesinde.bu 15 günde bi de hamile kalmış buna rağmen koca evine dönmüyor.çünkü annesi kızını yanında istiyor.
o zaman sorarlar o kaynanaya evlendirirken aklın nerdeydi madem bu kadar düşkündün kızına vermeseydin kocaya.
sorun bunu valla..
Gorumce olayi kardesinin leyhine anlatiyor tabiki. Eger bi kv akil hastanesinden kacmadiysa, kizini evlendirip; hadi gel sana 15 gun yeter, artık benimle yasayacaksin demez. :) Çok arayan, belki çok davet eden biri buyuk ihtimal adam da rahatsiz olmus bundan kavga edip kiz evine gitmis.

fake olabilir misin bilmiyorum ama şöyle bir durum var . Kız sanki karnında ki bebeğe güvenip kardeşini ailesinin aynında yaşamaya ikna etmeye çalışıyor ( iç güveysi ama ben kibar didim :KK28:) .
Kardesime demis annem geldiginde 3 gün bizde kalsin hatta evliligin ilk haftasinda annesi ve iki kardesi onlarda kalmis

Gorumce olayi kardesinin leyhine anlatiyor tabiki. Eger bi kv akil hastanesinden kacmadiysa, kizini evlendirip; hadi gel sana 15 gun yeter, artık benimle yasayacaksin demez. :) Çok arayan, belki çok davet eden biri buyuk ihtimal adam da rahatsiz olmus bundan kavga edip kiz evine gitmis.
o da ihtimal tabi asıl sorun açıklamalı yazılmadığı için konu sahibinin söylediğinden yola çıkılıyor.o da sadece kv karışıyormuş diyor neye karışıyor neden karışıyor muallakta.

Ya siz karismayin diyosunuz da o zaman da gelin acisindan bakarsak annemin evine dondum de hic aramadilar der. Az once boyle konu okumustum da. :) bence ara aralarini bulmaya calis madem ablasin goster ablaligini kiz hamileymis bir de. Al ikisini de karsina guzel ve adil bi sekilde coz. Kotu olan karismak degil kotu olan kotu niyetle karismak.
Kardesim bayram barismaya gitti ama gelmedi tlf lari acmiyor kardesimlede konusmuyor

sorun bunu valla..
Aynen sizin anlatiginiz gibi bizde onun annesine uyle dedik tlfonu suratimiza kapadilar

Yahu benim aklıma ... hani bu göstermelik evlenip sonra bi bahane ile boşanan ... bu arada altınlarıda cuklayan dolandırıcılar geldi niyeyse ...

Ama hamile demişsin . Orda iş değişti .

Evine dönecek yani ... bunun a sı be si yok .

Annesini de arada ziyarete gidecek ... ara ara anne gelecek falan .

Kardesimin uzulmesini istemiyorum ama bu evlilk uzun surmeyecek gibi 15 gun evde kaliyorsa bide daha yeni evliler kardesim bosanmayi dusunmuyor
Bazi insanlar hemen yeni bir duzene alisamiyorlar evlilik basli basina herseyin degismesi,yeni duzen yeni hayat yatagini yadirgayip uyuyamayan okudum ben burada.
1 yilda insanlar anca alisiyor karismayin onlar evlendi siz degil kendileri hallederler bir orta yolu bulurlar boyle boyle alisacaklar birbirlerine

Ya ben kardesimin lehine anlatmiyorum annesine diyoruz gel konuşalım gelmiyor tlf lari acmiyor babasida diyor ben bisey yapamam kizimin eve gelmesi için ikna edin gelinde çok agresif ve sinirli biri o da konusmuyor tek seçenek var bosanmak

Birşey anlamadım ki ben konudan.
Kardeşimin annesi annesinin kardeşi gelinimiz annesinde annesinin..biri ne olur şu konuyu özetlesin.:işsiz:

Ya ben kardesimin lehine anlatmiyorum annesine diyoruz gel konuşalım gelmiyor tlf lari acmiyor babasida diyor ben bisey yapamam kizimin eve gelmesi için ikna edin gelinde çok agresif ve sinirli biri o da konusmuyor tek seçenek var bosanmak
Gorucu usulu falan mi evlendi sevmedenmi evlendi kocasini

Birşey anlamadım ki ben konudan.
Kardeşimin annesi annesinin kardeşi gelinimiz annesinde annesinin..biri ne olur şu konuyu özetlesin.:işsiz:
5,5aylik evli 4 aylik hamile evinde toplasan 15 gun kalmis gelin geri kalan zaman anasindaymis en sonda kavga cikartmis gitmis anasina gelmiyormus yazan damadin kizkardesi :)))en kisa ozet bu valla

Kardeşin erkek ve gelinin annesi mi beraber yaşamak istiyor? Sebep? Öncelikle ev onun mu yani o mu aldı? Erkek kardeşiniz ben de annemi getireyim o zaman diyebilir. Ben mi yanlışım acaba? Biz böyle gördük kız evden çıktı mı yeni annesi kayınvalidesidir ve artık kendi ailesinden hep bir adım önde eşinin ailesi olacaktır. Yani anne olarak kızın evine temelli gelmek istemesini aklım almıyor. Gelininin evine gitmek istediğini söylese hadi anlarım ama kız annesi, sana ne oluyor?

Zaruri bir durum mu var? Annenin hasta ya da düşkün olması ve başka çocuğu olmaması gibi yoksa bu istek keyfi mi?

5,5aylik evli 4 aylik hamile evinde toplasan 15 gun kalmis gelin geri kalan zaman anasindaymis en sonda kavga cikartmis gitmis anasina gelmiyormus yazan damadin kizkardesi :)))en kisa ozet bu valla
Süpersin canım sağol:-) oh be ne diye senin yazdığın gibi anlamlı açıklayıcı yazmıyor ki bazı konu sahipleri bilmem)
Konu sahibi bu agabinizin sorunu eşiyle konuşur halleder siz karışmayın arada kalırsınız

Back
X